RELIVE Bamboo Lava bambuko lavos purvo plaukų ir galvos odos pilingas

RELIVE Bamboo Lava bambuko lavos purvo plaukų ir galvos odos pilingas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Sveikos mielosios, kokių tik plaukų priežiūros priemonių šiais laikais yra: šampūnų, balzamų, kaukių, serumų, kremų, aliejų ir pnš. Galima rasti pačių paprasčiausių priemonių ir net tokių, kurias naudojant reikia gerai pasukti galvą, o kam jos skirtos ir ar jų iš tiesų reikia. Naujausias mano atradimas yra bambuko lavos purvo plaukų ir galvos odos pilingas (skamba gana įdomiai, tiesa?). Kam jis skirtas ir ar jį tikrai būtina naudoti sužinosite skaitydamos toliau...

Aprašymas
Šis unikalus produktas skirtas efektyviam plaukų ir galvos odos išvalymui, tinka po cheminių procedūrų, tokių kaip, plaukų dažymas, kovojant su išsausėjusia pleiskanojančia galvos oda. Produktą sudaro detoksikuojantis purvas, kurio pagrindas - bambuko medžio anglis. Produkto poveikis: švelniai pašalina visus galvos odos ir plaukų nešvarumus, pagerina oksidacinių procesų veikimą. Galvos oda bei plaukai nupilinguojami ir puikiai paruošiami kitoms procedūroms.
Galvos pilingo konsistencija bei kvapas labai primena paprastą molį ar purvą, kokį naudojame veido kaukėms daryti. Šiame šveitiklyje nerasite jokių grūdelių ar kitų šveitikliui būdingų dalelyčių. 
Kalbant apie naudojimą, šio pilingo naudojimo būdas gana paprastas. Reikia 25-30 g priemonės paskleisti ant sausų, neplautų plaukų pradedant nuo plaukų šaknų, tęsiant per visą jų ilgį. Tada maždaug 1 min masažuojame ir paliekame veikti 5 min. Po 5 min sudrėkinus plaukus nedideliu kiekiu vandens dar pamasažuojame, išskalaujame ir išdžioviname plaukus arba tęsiame kitas procedūras. 
Naudojant šį pilingą pastebėjau, kad po jo panaudojimo mano plaukai pradėjo geriau pasisavinti visas kitas priemones: balzamus, kaukes, aliejukus. Atrodo, kad jis iš tiesų pašalina visus nešvarumus bei leidžia plaukams bei galvos odai geriau pasiimti reikiamas medžiagas iš kitų priemonių. Taip pat pastebėjau, kad naudojant purvo šveitiklį galvos oda pradėjo mažiau pleiskanoti, tad ši priemonė patiks kovojančioms su pleiskanomis.
Taigi apibendrinant galiu pasakyti, kad bambuko lavos purvo plaukų ir galvos odos pilingas padeda pašalinti nešvarumus bei geriau pasisavinti reikiamas medžiagas. Taip pat jis gali padėti kovojant su pleiskanomis. Tačiau šis pilingas tikrai nėra pirmo būtinumo priemonė bei galima apsieiti ir be jo. Bet jei Jums patinka naujovės bei  Jums patinka išbandyti vis kažką naują tikrai rekomenduoju išbandyti ir šį šveitiklį.
Su meile
Viktorija

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti:  http://meile-svajoti.blogspot.lt/2018/03/relive-bamboo-lava-bambuko-lavos-purvo.html#more

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą