Prabangus INCA INCHI OIL PANDORA aliejus iš Amazonės miškų

Prabangus INCA INCHI OIL PANDORA aliejus iš Amazonės miškų

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

TMT MILANO profesionali kosmetika plaukams iš Italijos. Šis kosmetikos ženklas man negirdėtas, dėl to buvo labai smagu išmėginti kažką naujo.

INCA INCHI OIL PANDORA aliejus iš Amazonės miškų kurios kiekis 10 ml. Tai idealus kiekis norinčios išbandyti produktą ir įvertinti, ar tinka plaukui, ar ne. Produkto kaina 5,90 . Buteliukas tamsaus stiklo, atkreipiantis dėmesį vitrinose su baltos, aukso ir mėlynos spalvos inicialais. Informacija pateikiama anglų, rusų, prancūzų, ispanų kalbomis, taip pat ir lietuvių.

oil

Vitrina Pro internetinėje parduotuvėje pateikiama trumpa informacija apie produktą:

Prabangus INCA INCHI OIL PANDORA aliejus iš Amazonės miškų, plaukus atstatantis ir stabdantis senėjimo procesus. Suteikia spindesį ir ypač sutvarko plaukų galiukus. Išskirtiniame atstatomajame aliejuje plaukams INCA INCHI gausu Omega3, Omega6 riebalų rūgščių ir antioksidantų vitaminų A ir E, dėl ko jis pasižymi ypatingomis plaukus atstatančiomis ir senėjimo procesus stabdančiomis savybėmis. Efektyviai stabdo plaukų galiukų skilinėjimą, plaukų lūžinėjimą, išlygina plauko paviršių, suteikia plaukams žvilgesio, minkštumo ir gyvybingumo.

Sudėtis: sudėties produkto kūrėjas ant etikės nenurodo, tačiau radau internete. C11-12, isoparaffin, Plukenetia volubilis seed extract (Sacha Inchi Oil), Cyclomethicone, disiloxane, C12-15 alkyl benzoate, Linum usitatissimum oil, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capri triglyceride, Dimethiconol, Mrthyl hydrogenated rosinate, Trimethylsiloxyamodimethicone, Ethylhexyl dimethyl PABA, Dimethicone, Isopropyl myristate, Alcohol denat, Paraffinum liquidum, Phenyl trimethicone, Hexyldecanol, Hexyldecyl laurate, CI61565, CI12700, parfum. Sudėtis viena iš tobulesnių, kokias esu mačiusi, tačiau viską gadina paskutinis ingredientas, kurio tokiame prabangiame aliejuje galėtų ir nebūti, bet šiaip sudėtis labai labai gera.

Atidarius INCA OIL PANDORA aliejaus buteliuką nerandu jokio dozatoriaus, todėl naudojant pirmą kartą labai sunku įvertinti kiek tiksliai reikia įsipilti to aliejaus ir yra tikmybė padauginti, ko pasakoje gali plauką suriebinti.

pandora

Konsistencija įprasta plaukų aliejui, skaidri, permatoma. Kaukę paskirstau delnuose ir tepu nuo plaukų vidurio. Plaukų aliejų galima naudoti ir sausiems ir šlapiems plaukams. Man labiau priimtina naudoti ant šlapių plaukų, taip leidžiant pasisavinti plaukams tinkamai aliejų. Kadangi šio aliejaus nuplauti nereikia, tai esu užtikrina, kad mano plaukai yra apsaugoti iki sekančio plovimo.

plaukai

TMT Milano plaukų aliejus kažkokio išskirtinio kvapo neturi, nes ir sudėtyje šis ingredientas yra paskutinėje vietoje.

Poveikis: Nors mėnesį naudojau, tik plaukų aliejų su įprastinėmis plaukų priežiūros priemonėmis, tačiau mano plaukams šis aliejus suteikė papildo žvilgesio ir minkštumo. Ši kompanija man buvo nauja, tačiau labai sudomino ir šios serijos šampūno ir kaukės derinys. Pabaigus tikrai įsigysiu didesnį kiekį, kuris jau turi spaudžiamą dozatorių ir taip leis išvengti nuo per didelio kiekio.

                                                  Beatričė Ivaškevičiūtė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą