PlexForte profesionali plaukų kaukė. Stipresni ir gražesni plaukai per 5 minutes

PlexForte profesionali plaukų kaukė. Stipresni ir gražesni plaukai per 5 minutes

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Gražių plaukų paslaptis – beribė meilė jiems. Daugybės sudėtinių veiksmų įeina į rutiną, kuri puoselėja plaukų grožį. Asmeniškai aš, didesnį procentą laiko savo plaukus skriaudžiu, nei puoselėju – šukuoju, plaunu, tiesinu ir tada garbanoju, džiovinu, rišu, pinu… o atsilyginu kartais uždėdama kondicionierių, kaukę ar pavilgau aliejuku. Tad pažadas, jog per 5 minutes aš galiu savo plaukams suteikti daugiau meilės, mane labai sudomino ir išbandžiau Plex Forte kaukę ampulėse.

Pasiruošimas

Pasiruošimas kaukei man buvo malonus – jaučiausi itin rimta chemikė, nes kaukę reikia pirmiausia susimaišyti. Rinkinyje gauname ampulių, mentelę ir indelį viskam susimaišyti. Ampulėse esančią priemonę galima maišyti su vandeniu arba su Plex Forte kondicionieriumi. Aš maišiau su kondicionieriumi, tad kaukės veikimas buvo pastiprintas.

Viskas gan paprasta – nulaužiame stiklinės ampulės kamštelį, turinį supilame į indelį. Įdedame kondicionieriaus (arba tiesiog vandens) tokiu santykiu, kad dar būtų galima išplakti. Iš pradžių bandžiau maišyti masę mentele, tačiau labai prastai maišėsi, todėl tiesiog užsukau dangtelį ir papurčiau – iš karto priemonės susimaišė. Ampulėse skystis, tačiau toks aliejingas, riebus. Kondicionierius – įprastos kondicionieriams konsistencijos, o juos sumašius – gavosi tokia tąsi masė. Labai patogi tepti ant plaukų. Gavosi tiek masės, kad mano trumpiems (iki pečių) plaukams užteks kokius 4 kartus. Tai sunaudojau viso labo vieną ampule ir šaukštą kondicionieriaus. Rinkinyje gauname 6 ampules, tad užteks tikrai ilgam. Atitinkamai ilgesniems plaukams užteks mažiau, bet noriu pasakyti, kad produktas tikrai skalsus.

Naudojimas

Pasiruošus kaukę nešamės ją į dušą/vonią. Aplikuojame ant švarių, išplautų ir drėgnų plaukų. Kaukei veikti leidžiame 5 min., o tada švariai ir kruopščiai nuskalaujame. Šioje priemonėje yra didelė veikliųjų medžiagų koncentracija, kas leidžia šios kaukės naudojimo dažnį sumažinti vos iki 1-2 kartų per mėnesį. Dažniau kaukę naudoti net nerekomenduojama. Man šis faktas be galo patiko – dažnai aš pamirštu ar net neturiu laiko dėtis kaukes, kondicionierius ar balzamus. Žinoti, kad plaukais bus pasirūpinta ir jie bus apsaugoti per 5 min. vos kartą per mėnesį – ar gali būti kažkas geriau?

Efektas

Vertinu kaukę panaudojusi tik 1 kartą. Kaukės kvapas – puikus, gaivus, ilgai lieka plaukuose. Plaukai ir šlapi yra puikiai iššukuojami. Net natūraliai išdžiuvę – nesipučia, bet nepraranda patrauklaus purumo. T.y. plaukai nei sulipę, nei prigludę prie šaknų, nei apsunkę. Lengva plaukus formuoti. Nors ir negalima, bet aš plaukus tiesinu, kadangi mano trumpų plaukų šukuosena to reikalauja. Po šios kaukės tiesinimas kitoks – tiesintuvo žnyplės slysta plaukais it sviestu ir nereikia tos pačios sruoguos tiesinti kelis kartus – plaukas minkštas, lengvai pasiduoda formavimui. Susitvarkai ir jausmas bei vaizdas, pasakysiu labai didelę klišę, bet… lyg ką tik iš kirpyklos. Priminsiu, kad tokiam efektui pasiekti skyriau tik 5 min. duše. 

Reikia suprasti, kad vienas kartas, kad ir kokio stipraus produkto, nepadarys stebuklo. Niekas neįvyksta per naktį, ar ne? Todėl bus tikrai malonu panaudoti šią priemonę ilgalaikėje perspektyvoje, įvertinti poveikį. Viliuosi, kad produktas tikrai suteiks apsaugą plaukams ir tokioms merginoms kaip aš, kurios be gailesčio skriaudžia savo plaukus, bus tikras išsigelbėjimas. Vertinant kiekį, produkto efektyvumą ir kitus niuansus – kaina adekvati, mielai pirkčiau ir investuočiau į šį produktą, negu į kelias pigesnes plaukų kaukes.

 Dovilė Dalmantaitė

 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą