PlexForte profesionali plaukų kaukė

PlexForte profesionali plaukų kaukė

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Gražūs ir sveiki plaukai tai lyg vienas iš aksesuarų, kuris puošia moterį. Deja kartais atsitinka taip, kad prireikia daug darbo ir pastangų, kad būtų galima juos tokius išlaikyti. Paskutiniu studijų metu dėl bakalauro rašymo ir intensyvaus mokymosi ganėtinai apleidau savo plaukus ko pasekoje žiūrint į juos atrodė, jog yra labai ,,pavarge" , tad pasitaikius progai išbandyti man dar tuo metu nežinoma plaukų priežiūros liniją, skirta atstatyti pažeistus plaukus nieko nelaukusi tai ir padariau. Išbandžiau Plex Forte kaukę ampulese ir taip pat balzamą.


Bond Repair Shot Mask - atkurianti kaukė.
Pasak gamintojo panaudojus šia kaukę rezultatai matomi jau po pirmo karto ir ta galiu patvirtinti, tačiau apie tai vėliau. Apie šia kaukę yra teigiama, kad padeda atkurti išsišakojusius galus, apsaugo nuo karščio, plaukai atrodo sveiki ir gyvybingi, taip pat efektas išsilaiko iki 10 plovimų.


Plex forte plaukų balzamas.
Pasak gamintojo sumažina plaukų lūžinėjimą stiprinant keratino jungtis,
nesuriebinant, nuima statinį krūvį, todėl plaukai nesielektrina ir pašalina vėlimąsi.


Naudojimas.
Plaukų kaukę naudoti labai paprasta ir patogu. Rinkinyje yra tam skirtas indelis į kurį reikia sumaišyti viena ampulę, o siekiant geriausio efekto patariama naudoti 30 ml. Plex forte balzamą, tačiau kaip alternatyvą galime rinktis vandenį ir jo naudoti taip pat 30 ml. Turinį galima išmaišyti su šalia esančia mentele, tačiau asmeniškai man buvo patogiausia uždarius dangtelį viską suplakti. Kuomet gauname reikiama masę tepame ant švarių ir drėgnų plaukų ir laikome 5 minutes ir po to nuskalaujame. Naudojant tik balzamą reikia naudoti nedidelį kiekį produkto ir palikti 2 - 3 min. ir kruopščiai nuplauti. Plaukų kaukę naudoti nuo 1 iki 2 kartų per mėnesį ir ne daugiau nei 4 kartus, kadangi joje yra itin didelė veikliųjų medžiagų koncentracija.


Rezultatai.
Kadangi kaip jau ir minėjau kaukę rekomenduojama naudoti nuo 1 iki 2 kartų per mėnesį, tad kol kas nesu išnaudojusi visų ampulių ir aptarsiu rezultatą po pirmos procedūros. Pirmas dalykas, kurį pastebėjau jau plovimo metu, kad skalaujant plaukus plaukai buvo ypač švelnus. Kalbant dėl priemonių kvapo tai man patiko ir kvapas neerzino mano uoslės. Kuomet plaukai išdžiuvo juos buvo labai lengva šukuoti, plaukai neatrodė tokie sausi kaip prieš procedūrą, nes kaip ir minėjau ir plaukai buvo tikrai ne geriausios būklės, plaukų galiukai atrodė išsausėje, reikalaujantys kirpimo. Žinoma neatmetu galimybės, kad to ir nereiks padaryti ir tų ,,pavargusių " plaukų nepavyks pilnai atsatyti tik priemonių pagalba, tačiau nujaučiu, kad net ir pakirpus ir toliau tęsiant naudoti priemones plaukai atrodys ir sveikesni ir gražesni. Taip pat, kuomet sekančius kartus ploviau plaukus juos išplovus efektas nedingo ir viskas kas buvo nenusiplovė, tad kaip ir yra teigiama dėl išliekamo ilgo efekto galiu teigti, jog tai tiesa. Priemonių kaina taip pat labai gera ir vertinant, jog rezultatas matosi jau po pirmos procedūros tikrai rekomenduočiau išbandyti geriau šias priemones, nei daug kitų, kurios kartais nesuteikia tokio didelio efekto.

                                                              Evita Rusakevičiūtė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą