Plaukų kaukė su keratinu „Hi repair mascarila” iš „Salerm cosmetics“

Plaukų kaukė su keratinu „Hi repair mascarila” iš „Salerm cosmetics“

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Grynojo keratino gydomosios linijos kaukė sustiprina ir išryškina gydančio šampūno efektą. Plaukai tampa švelnūs ir minkšti nuo šaknų iki plaukų galiukų. Neriebalina plauko.

INGREDIENTAI

AQUA (WATER/EAU), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MARISTATE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, LANOLIN, HYDROLYZED SILK PG- PROPYL METHYLSILANEDIOL CROSSPYLOMER, HYDROLYZED KERATIN, AMODIMETHICONE, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGANCE), DMDM HYDANTOIN, SODIUM METHYLPARABEN, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM CHLORIDE, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, COUMARRIN, TRIDECETH-12

Prisipažinsiu nesu iš tų, kuri mėgsta naudoti plaukų kaukes. Tai atima vis dėl to papildomai laiko. Tačiau, mano plaukų priežiūros spintelėje visada yra tokių plaukų kaukių, kurios yra greito poveikio, ir jų nereikia laikyti ilgą laiką. Taip kaip ir ši atstatanti plaukų kaukė iš „Salerm cosmetics“. Gamintojo nurodymais, šią kaukę reikia užtepti ant rankšluosčio nusausintų plaukų ir palaikyti vos 3 minutes. Tai man iš kart patiko. Plaukų kaukės konsistencija tirštoka, baltos spalvos, o kvapas tepant iš pradžių nejuntamas, tačiau paskirsčius per visus plaukus ima jaustis, saldus ir malonus kvapas. Nusiplovus kaukę, iš kart jaučiamas tam tikras slidumas, kas parodo, kad plaukai pasidengia lyg plona plėvele. Tai pastebėjau dėl to, kad kaukės netepu prie pat šaknų, nes turiu pakankamai plonus plaukus, todėl visas kaukes tepu šiek tiek toliau nuo šaknų. Tad palietus plaukus prie šaknų jie jaučiasi kiek sausesni, o kur buvo uždėta kauke, plaukai lengvai slysta tarp pirštų, juos malonu liesti. Išdžiovinus plaukus, jie krenta lengvai, blizga, galiukai atrodo sveiki, plaukai glotnūs nėra jokio pasipūtimo. Tad ši kaukė man labai patiko, dėl to kad neatima daug laiko, o kaukės nauda pastebima jau po pirmo karto.

Greta Strazdauskaitė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą