PALEPINKITE SAVO KŪNO ODĄ! | CND SCENTSATIONS

PALEPINKITE SAVO KŪNO ODĄ! | CND SCENTSATIONS

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Vienu metu man buvo ,,užplaukęs” toks laikotarpis, kuomet nenorėjau naudoti jokių kūno losjonų, sviestų ir t.t. Kodėl? Su savo kūno oda aš neturiu jokių didelių problemų, kaip kad pavyzdžiui bėrimai, išsausėjusios vietos, tai nusprendžiau tiesiog pataupyti savo pinigus. Laikui bėgant pastebėjau, kad man visgi trūksta kūno priežiūros priemonių, tad ir vėl mano grožio kampelyje atsidūrė losjonai. Neseniai pabaigiau vieną losjoną ir jau pradėjau dairytis ką čia gero vėl turėčiau įsigyti. Tačiau matyt kai kurios įmonės skaito mano mintis ir ,,Vitrina Pro” atsiuntė man išbandymui jų CND scentsations kūno ir rankų losjonus. ????

Mango ir kokosų drėkinantis kūno ir rankų losjonas

Citrinų ir žaliosios arbatos drėkinantis kūno ir rankų losjonas

CND firmą aš žinau dėl jų top coat’o, kurį aš be galo dievinu ir jau ne kartą esu jį išgyrusi savo Youtubekanale. Tad truputį nustebau, kad jie gamina ir kūno priežiūros priemones!

Tai pradėkime nuo esminio klausimo: ką gamintojai rašo apie šį produktą? CND scentsations losjonai greitai įsigeria, suteikia aksominį švelnumą Jūsų kūnui bei rankoms, nuramina išsausėjusią odą ir atkuria drėgmės balansą. Su kai kuriais teiginiais aš sutinku. CND scentsations losjonas tikrai greitai įsigeria į odą. Tai yra vienas didžiausių pliusų, nes vos tik išlindus iš dušo man mažiausiai norisi ilgai laukti, kol kūno losjonas susigers į odą. ???? Sutinku ir su tuo teiginiu, jog oda tikrai tampa švelni. Tačiau, atvirai sakant, tą patį pastebiu naudodama ir kitus losjonus. Ar jis atkuria drėgmės balansą? Kadangi mano oda nėra sausa, tad to patvirtinti negalėčiau.

Kaip aš išsirenku sau tinkamiausią kūno losjoną? Žinoma, jog pagal kvapą! Dažniausiai aš net nekreipiu dėmesio, kas yra rašoma ant etiketės. Svarbiausia man, kad produktas skaniai kvepėtų. Kuomet gavau CND scentsations losjonus, mano pirmoji mintis buvo: kokosai ir mangai??? Kas čia per nesąmonė??? Kažkaip ši kombinacina man ne itin patraukliai skambėjo. Už tat aš labai apsidžiaugiau siuntinyje pamačiusi citrinų ir žaliosios arbatos kvapo losjoną, nes pastaruoju metu man labiau patinka citrusiniai kvapai, tad buvau garantuota, jog šis losjonas bus būtent tai, ko aš ir ieškau. Ir žinot ką? Mango ir kokosų kvapas man žyyyymiai labiau patiko, negu citrinų ir žaliosios arbatos. Pastarasis labiau kvepia žaliąja arbata, negu citrinomis, o mango ir kokosų losjonas kvepia labai gaivai. Svarbiausia, jog kvapai nėra įkyrus ir išsilaiko ganėtinai ilgai! Šiuos losjonus taip pat galima naudoti ir rankoms, tačiau pripažinsiu, aš nenaudoju jokių rankų kremų, nes jų tiesiog nekenčiu. ????

Tiesą sakant, nepasakyčiau, kad šie losjonai mane labai nustebino, nes poveikis yra toks pat, kaip kitų losjonų, kuriuos man teko naudoti. Tačiau ar juos galiu rekomenduoti? Taip, nes jokio neigiamo poveikio naudojant juos aš nepastebėjau. Dar vienas geras dalykėlis, jog galite įsigyti tiek 245ml, tiek 59ml talpos buteliukus. Tad jei dvejojate dėl kvapų, galite pasibandymui įsigyti mažesnį buteliuką!

Kūno losjonus galite rasti čia ir čia.
Kaina: 3,5 – 8,5€

PR sample

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti :   http://erikabay.com/2017/06/01/cnd-scentsations/   

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą