Orly nagų lakas "Breathable" | vitrinapro.lt

Orly nagų lakas "Breathable" | vitrinapro.lt

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Gėda prisipažinti, bet kokius 2-3 metus visai nelakavau nagų (na, nevisai visai - per tuos 2-3 m. nagus nusilakavau gal 2 kartus ir vieną kartą pasidariau gelinį lakavimą). Tiesiog nemačiau reikalo bei būtinybes šiai grožio procedūrai, nes kaip žinia auginu mažą sūnelį, o auginant vaikutį bei atliekant namų ruošos darbus, nagų lakai tikrai nesilaiko ilgai... Tačiau visai netikėtai į mano rankas pateko net du naujieji Orly "Breathable" nagų lakai, kuriuos išbandžiau su didžiausiu malonumu. Kuo šie lakai ypatingi bei ar jie tikrai verti dėmesio sužinosite visai netrukus...
P.s. Pasiruoškite gana išsamiai bei ilgai apžvalgai ;)
Šiek tiek apie Orly "Breathable"
Skirtingai nuo kitų nagų lakų, kurie taip pat sukuria apsaugą nagui Orly "Breathable" pasižymi išskirtine deguoniai pralaidžia formule, kuri užtikrina optimalų nagų plokštelės drėgmės palaikymą. 
Nago plokštelės kvėpavimą užtikrinanti formulė apsaugo nuo drėgmės pertekliaus ir taip pagerina nagų lako sukibimą su nagu. Pati nagų lako formulė primena porėtą tinklą, kuris leidžia laisvai cirkuliuoti vandeniui, nepažeidžiant viršutinio nagų lako sluoksnio.
Orly "Breathable" nagų lakas ir pagrindiniai jo sudedamieji elementai stiprina nagą, jį drėkina, maitina ir užtikrina ilgesnį išsilaikymą.
Šis nagų lakas turi ne tik išskirtinę deguonies technologiją, bet ir pasižymi tokiomis sudedamosiomis dalimis kaip: argano aliejus, provitaminas B5, vitaminas C dėl kurių nagai yra labiau drėkinami, tampa tvirtesni ir greičiau auga.
"Breathable" yra išskirtinai profesionalus produktas su trys viename formule, kuri reiškia, kad šis nagų lakas ne tik stiprina ir apsaugo nagus, bet ir vienu žingsniu padengia nago plokštelę baziniu, spalvos ir viršutiniu nagų lako sluoksniais.
Orly "Breathable" yra sveikas nagų lakas, nes formulėje neturi: Dibutyl Phtalate (DBP), Toluene, Formaldehyde, Camphor, Formaldehyde Resin, TPP/TPHP, MEHQ, Paraben, Gluten.


Orly nagų lakai man visada asocijavosi su manikiūrininkės kabinetu... Dar ir dabar prisimenu, kaip būdama paauglė pareigingai kartą per mėnesį skubėdavau pas manikiūrininkę pasidaryti paprastą lakavimą. Na, o manikiūrui atlikti mano meistrė naudojo būtent Orly nagų lakus. Dar ir dabar prieš akis regiu tuos gražių spalvų buteliukus išrikiuotus manikiūro kabinete... Et, gana tų prisiminimų, pereikime pagaliau prie Orly "Breathable" nagų lako...

Visų pirma sužavi išskirtine deguoniai pralaidi nagų lako formule, kuri leidžia nagui kvėpuoti bei sukuria įspūdį, jog ant nago nieko nėra. Taip pat patiko ir sudėtyje esantys argano aliejus, provitaminas B5 ir vitaminas C, kurie maitina bei drėkina sausus bei silpnus nagus.
Komplimentus šiam nagų lakui reiškiu ir už šepetėlį, kurį sudaro net 600 šereliu. Kadangi šepetėlis gana masyvus su juo nagų laką galima tolygiai padengti vos vienu judesiu.
Orly "Breathable" turi net 19 spalvų. Mano turima spalva Sheer Luck yra švelniai rožinė su labai smulkiais auksiniais blizgučiais, kurių praktiškai net nesimato padengus laką ant nagų. Na, o kitas mano turimas nagų lakas yra bespalvis, kuris nagui suteikia tik spindesį.
Kalbant apie išsilaikymą "Breathable" nagų lakas laikosi tikrai labai gerai. Be papildomo top coat, nagų lakas idealiai atrodė 3 dienas. Po trijų dienų nagų lakas pradėjo luptis. Na, o po 5 dienų nagų laką jau teko šalinti. Kaip paprastam nagų lakui toks išsilaikymas manau yra tikrai geras.
(Ką tik padengus nagų laką)
(Po 3 dienų)
Taigi, baigiant šią ilgą apžvalgą, apibendrinant galiu pasakyti, kad Orly naujieji nagų lakai yra tikrai verti dėmesio dėl orui laidžios formulės, sveikos sudėties, patogaus šepetėlio bei gana ilgo išsilaikymo.

Orly "Breathable" galite rasti vitrinapro.lt.
Su meile
Viktorija

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://meile-svajoti.blogspot.lt/2018/04/orly-nagu-lakas-breathable-vitrinaprolt.html#more

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą