ORLY "FLEXIBE COLOR" NAGŲ LAKO APŽVALGA

ORLY "FLEXIBE COLOR" NAGŲ LAKO APŽVALGA

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Šį kartą apžvelgiamas nagų lakas "Flexible Color" iš ORLY prekinio ženklo naujienų. Priemonė, kaip teigia gamintojai, laikoma revoliucija nagų lakų industrijoje, mat išskirtinis nagų lakavimo būdas leidžia išgauti tarpinį variantą tarp nagų lakavimo geliniu nagų laku ir klasikinio nagų lako metodo. Priemonė esą turinti itin lengvai dengtis ir greitai stingti natūralioje šviesoje be LED lempos pagalbos.
Naudojimui reikalingos dvi priemonės - "Flexible Color" pasirinkto atspalvio nagų lakas ir “Sealcoat” viršutinis sluoksnis. Veikdami kartu produktai padengia nagą tvirtu, žvilgančiu ir greičiau nei per 8 minutes išdžiūstančiu nagų lako sluoksniu.   Nagų lako padengimui nereikalinga jokia lempa, o nuėmimui - stiprūs nagų lako nuėmėjai.
Pagrindiniai esminiai skirtumai, išskiriami lyginant šį ir klasikinius nagų lakus yra tai, jog nagų lakas kartu su viršutiniu sluoksniu suteikia gelinio lakavimo efektą, tačiau yra patogus ir prieinamas kiekvienai nagų dailės mėgėjai, neužsiimančiai geliniu nagų lakavimo būdu. Taip pat priemonė žada įbrėžimams atsparų padengimą. Lakas ant nago plokštelės iš tiesų išsilaiko iki savaitės, vėliau reikalauja papildomos aplikacijos arba pakartotinio lakavimo iš naujo.
Reikėtų paminėti ir ypatingai patogų lako teptuką - šiuo produktą tepti tikrai lengva ir patogu, tačiau turint smulkesnę nago plokštelę teptukas gali pasirodyti pernelyg masyvus ir grubus subtilesnėms vietoms padengti. Pats nagų lakavimo procesas taip pat labai paprastas ir lengvai įveikiamas visoms grožio mėgėjoms, lakas džiūva stebėtinai sparčiai, o užtepus viršutinį lako sluoksnį plokštelė padengiama geliniam lakui būdingu spindėjimu. Nuvalyti laką taip pat paprasta, pakanka paties pigiausio nagų lako nuėmėjo.
Vienintelis minusas - nagų lako atspalvis nė su žiburiu neatitinka buteliuko įpakavimo spalvos. Nuotraukoje pavaizduotas solidžios vyšnių spalvos nagų lakas iš tiesų yra ryškios neoninės rožinės spalvos nagų lakas, kurį realybėje pritaikyti iš tiesų sudėtinga, tad renkantis nagų lako spalvą primygtinai prašykite pardavėjos/konsultantės parodyti realią lako spalvą ar nagų plokštelių paletę - jokiu gyvu nesirinkite atspalvio pagal buteliuko spalvą.

Ar rekomenduoju? Taip, jei ieškote tarpinio varianto tarp nagų lakavimo geliniu nagų laku ir klasikinio nagų lakavimo. Produktai iš tiesų verti dėmesio, o asortimente esančios 36 spalvos leis išsirinkti savo mylimiausią atspalvį, tačiau nepamirškite prieš perkant šio dar kartą patikrinti - atspalvis buteliuke neatitinka spalvos nurodytos ant pakuotės. 

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : https://cukruje-funk.blogspot.lt/2016/06/orly-flexibe-color-nagu-lako-apzvalga.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Susiję produktai

Pridėti komentarą