Orly Epix nagų lakas Vintage + Top coat

Orly Epix nagų lakas Vintage + Top coat

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Labas!

Šiandien diena prasidėjo kažkaip.. ne taip. Nuotaika buvo pabėgusi, tačiau
visuomet yra vaistas, kuris man padeda pasijausti kur kas geriau – užsileisti savo pačias mėgstamiausias linksmas dainas ir išsijudinti, nusišypsoti sau pačiai ir garsiai padainuoti, paleisti savo mintis, nusispalvinti dieną apsirengiant ryškiau ir žaismingiau, o nagus nulakuojant taip, kad jie būtų akcentas. Mano pasirinkimas pastaruoju metu – Orly Epix nagų lakas „Vintage“ + Top coat, apie kuriuos ir papasakosiu!

Pirmiausiai pradėkime pasakojimą nuo to, jog šie Orly nagų lakai yra naujiena, žadanti mums labai daug ką:

Lankstus nagų lakas – tai sekantis nagų lako evoliucijos lygis, tai tarpinis produktas tarp klasikinio ir gelinio nagų lako. Lengvai užtepamas ir nuvalomas, tvirtėja veikiant natūraliai šviesai. LED lempos nebereikiaLankstus nagų lakas EPIX ir SEALCOAT viršutinis sluoksnis susijungia tarpusavyje – kad sukurtų patvarų, skilinėjimui atsparų, puikiai spindintį paviršių, kuris džiūsta trumpiau negu 8 minutes. Nebereikia lempos ar intensyvaus, gruboko lako nuėmimo proceso – džiaukimės ilgalaikiu, nuostabiu manikiūru.

Skamba tiesiog puikiai, ar ne? Svarbiausia, jog priemonės turi būti dvi – tai yra spalva ir viršutinis nagų lako sluoksnis – kažkas panašaus į gelinius lakus, tačiau taip tikrai nėra, nes naudotis kur kas paprasčiau, o svarbiausias aspektas (bent jau man) yra tai, jog būtų nesunku pašalinti.

Orly siūlo labai daug spalvų – netgi 58, tad rinktis tikrai yra iš ko!
Mano išsirinkta spalva – itin vasariška ir viena mūsų mėgstamiausių – mėtinė, kurią kompanija pavadino „vintage“.

Kiekis – labai nemažas, 18ml.


O galioja tiek, kad užteks trims vasaroms į priekį ???? svarbu, kad tik spalva neatsibostų!


Teptukas – itin patogus dengti net ir mažus nagus – toks ne per didelis, ne per platus, gerai paskleidžiantis laką ant nago plokštelės. Vienas pastebėjimas – lakas skystokas, tad imk jo labai ne daug, nes tikrai padauginsi. Pirmasis sluoksnis dengsis labai ne kaip ir skystai, tad be antrojo sluoksnio – niekaip, viskas gražiai išsilygins ir susidengs. Dėl teptuko geros formos, nesunku dažyti ir arti nagų odelių.

Lakuojant nestorai, lakas greitai džiūsta.

Kitas svarbus dalykas – tai vadinamasis „top coat“.

Kodėl ji būtinas ir geras?

EPIX viršutinis sluoksnis Sealcoat  – džiūsta per mažiau nei 8 minutes, suteikia tobulą blizgesį,atsparus įbrėžimams. 
Nauja 600 šerelių  technologija ir grublėtas dangtelis užtikrina tikslų ir lengvą nagų lako padengimą ant nago paviršiaus.

Negaliu nepastebėti ir to guminio dangtelio, kuris yra toks patogus ir visiškai neslystantis iš rankų.


Teptukas – identiškai toks pats kaip ir spalvoto nagų lako. Patogumas tikrai yra vienas geresnių. Lakas jau nėra toks skystas – paėmus teptuką, leidžiu jam truputėlį nubėgti ir lakuoju, nebijau ir padauginti, nes palikus nurodytam laikui, 8 minutėms, viskas išdžiūna tikrai gerai. Svarbiausia, išlaukti tas minutes, nors į laikrodį nežiūriu ir negaliu pasakyti, ar greičiau, ar ilgiau džiūna.
Šis Top Coat’as suteikia labai labai gražaus blizgesio ir užbaigia visą darbą taip, kad leistų nagų lakui išsilaikyti kaip įmanoma ilgiau.


Keliaukime prie įdomiausios dalies – ar nagų lakas tikrai atlaiko 7 dienas ir daugiau? Jūs žinote, kad esu kaip ir mažoji namų šeimininkė ir kiekvieną dieną tvarkausi bei naudoju įvairias buitines chemijas, neretai pamiršdama apie pirštines, tad šis lakas man išlaiko 4 dienas, tačiau visas tas rezultatas, išdžiūvimas ir nebijojimas subraižyti nagų yra kažkas tokio, kas primena gelinius nagų lakus.
Itin lengvai pasišalina su acetonu!

Aš nežinau, ar galima ko daugiau norėti iš nagų lako – na, mažesnė kaina būtų ne pro šalį, tačiau už kokybę reikia mokėti ???? Esu visiškai patenkinta Orly Epix nagų lakais ir neturiu nė pusės blogo žodžio, tik drąsiai galiu pasakyti, jog rekomenduoju – atrodo kaip geliniai, nešiojasi ilgai (jei nesi darbininkė kaip aš ir naudoji pirštines), spindi, o nuvalyti paprasčiau nei paprasta.

Kiekvieno kaina – po 12,60 EUR.
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://www.ojeinoriudar.lt/orly-epix/

Prisijunkite, kad komentuoti

Susiję produktai

Pridėti komentarą