ORLY Epix nagų lakas ir viršutinis sluoksnis

ORLY Epix nagų lakas ir viršutinis sluoksnis

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Kuo ypatinga ši naujausia nagų lakavimo technologija, kokius rezultatus ji žada ir ar šie pažadai pasitvirtino praktiškai skaitome žemiau ????

Lankstūs nagai – kas tai???

Pasak oficialaus Orly atstovo Lietuvoje Vitrina ( www.vitrinapro.lt) lanksti nagų lako sistema Epix yra įvardijama kaip tarpinis produktas tarp klasikinio ir gelinio nagų lako, kurį lengva dengti ir pašalinti ir kurio sudėtyje yra smūgius sugeriančių polimerų. Tokie polimerai savo ruožtu ne tik suteikia lakui lankstumo, bet ir apsaugo jį nuo ruoželių, nelygumų susidarymo, susibraižymo – taip leisdami mums kuo ilgiau džiaugtis tobulais nagučiais ???? Orly Epix linijos priemonės ant nagų ilgai išlieka lankstūs ir elastingai prisitaiko prie nago plokštelės judėjimo, o naudojami kartu su specialiai šiai linijai sukurtu (ir jos maksimalų efektyvumą užtikrinančiu) viršutiniu sluoksniu Sealcoat išdžiūsta per maždaug 8 minutes ir neskilinėjant tvirtai laikosi ant nagų apie savaitę. Na ir galiausiai, kaip teko pačiai įsitikinti, Epix nagų priemonės, itin lengvai tepasi, turi itin patogų platų prie nago kutikulės itin lengvai laviruojantį šepetėlį ir lengvai nusivalo paprasčiausiu nagų valikliu. Mano bandyti dviejų spalvų nagų lakai kartu su viršutiniu sluoksniu tiesiog akyse sutvirtėjo, veikiant ne viršutiniam sluoksniui ar LED lempai, o paprasčiausiai natūraliai šviesai.

Epinis manikiūras 

Nagų lakavimą su Orly Epix priemonėmis galėčiau pavadinti tikromis grožio tinginiukių atostogomis, nes jis visai nereikalauja ypatingų pastangų. Ant sausų nagučių (geriausia prieš tai juos nuriebinti ir nusausinti specialia priemone) užtepti vieną ar du pasirinktos spalvos Orly Epix lako sluoksnius (vienas sluoksnis yra gana intensyvus) ir būtinai nepamiršti viršutinio, kuris beje, netgi išlygina per lakavimą atsiradusius lako nelygumus. Palaukti apie 10 minučių ir vualia – džiaugtis tobulai atrodančiais ir sultingai spindinčiais nagučiais visą ilgą jų darbo savaitę… ????

Iš visos gana plačios 58 spalvų paletės man itin patiko dvi – rožinė ir violetinė. Violetinės lakavimosi rezultatus galite įvertinti nuotraukose – prieš ir po 7 dienų ????

Kaip ir teigia gamintojas, Orly Epix lakai labai lengvai dengiasi bene patogiausiu mano kada nors bandytu plokščiu šepetėliu. Nors lakavau tradiciškai dviem sluoksniais, lengvam ir blankiam subtiliai atrodančiam nago padengimui, kurį pavadinčiau akvareliniu, užtektų vos vieno sluoksnio (ypač rožinei spalvai).

Taip pat norėčiau pabrėžti, kad šiems lakams būtina naudoti tik specialiai šiai linijai skirtą viršutinį sluoksnį (kitiems lakams jis netinka), nes Epix lakai ir Sealcoat susijungdami tarpusavyje sukuria tvirtesnį ir ilgai išliekantį sluoksnį, kuris manikiūrui suteikia dvigubai didesnį galiojimo laiką, lygina netobulumus ir intensyviai blizga.

Be to, negalėjau nepastebėti, kad tik dėl Epix viršutinio sluoksnio, šios linijos nagų lakas (skirtingai nei kiti iki šiol bandyti) vienintelis dėvėdamasis visą savaitę visiškai neskilinėjo ties nagų galiukais (prie to, beje, ženkliai prisidėjo mano naudotas nago nuriebintojas ir nusausintojas CND ScrubFresh).

Ir be abejo, mano naujieji nagiukai saldainiukai neliko nepastebėti aplinkinių, – mano vyras, kuriam šiaip nepatinka gana ryškios mano naudojamos dekoratyvinės kosmetikos spalvos, tiesiog įsimylėjo violetinius mano nagučius, lakuotus spalva Scenic Route (kiek teko domėtis ji yra labai populiari), o draugės nuolat klausinėja, kur pasidariau tokį tobulą gelinį lakavimą… ???? Todėl manau, kad pasidžiaugusi šiais dviem savo naujai atrastais Orly Epix lakiukaissaldainiukais ir vėl keliausiu į VitrinaPro parduotuvę toliau pildytis savo vasariškos geros nuotaikos kolekcijos… ????

P.S. Orly Epix nagų lako gana masiviame buteliuke yra gana daug – visi 18 ml (maxisize dydžiai labai būdingi amerikiečiams), o patys buteliukai yra tamsinti su specialiais apsauginiais lipdukais, kurie neatitinka tikros spalvos, todėl neapsigaukite ir visada spalvos pavadinimą tikrinkitės ant dugno.

Spalvingos Jums vasaros!!!

Julija

 Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : https://cosmetiqueloverclub.wordpress.com/2016/07/26/orly-epix-nagu-lakas-ir-virsutinis-sluoksnis/

Prisijunkite, kad komentuoti

Susiję produktai

Pridėti komentarą