Orly epix flexibble color scenic route nagų lakas ir viršutinis sluoksnis

Orly epix flexibble color scenic route nagų lakas ir viršutinis sluoksnis

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Sveiki, mieli skaitytojai. Šiandien aš atkeliauju su Orly nagų lako apžvalga. Aš esu turėjusi porą Orly nagų lakų, todėl kai gavau progą išbandyti vieną iš naujos vasarinės kolekcijos, žinoma - sutikau. Aš dar blogo rašymo pradžioje buvau tiesiog apsėsta nagų lakais, turėjau vieną Orly laką, po to nusipirkau kitą, taip sužinojau, kad jie ne vienodi, yra su visokias efektais ir tekstūromis. Kuo išskirtinis šis lakas?

ORLY EPIX Lankstus nagų lakas

Lankstus nagų lakas – tai sekantis nagų lako evoliucijos lygis, tai tarpinis produktas tarp klasikinio ir gelinio nagų lako. Lengvai užtepamas ir nuvalomas, tvirtėja veikiant natūraliai šviesai. LED lempos nebereikia!

EPIX FLEXIBLE COLOR SYSTEM lanksti nagų lako sistema

Lankstus nagų lakas EPIX ir SEALCOAT viršutinis sluoksnis susijungia tarpusavyje – kad sukurtų patvarų, skilinėjimui atsparų, puikiai spindintį paviršių, kuris džiūsta trumpiau negu 8 minutes. Nebereikia lempos ar intensyvaus, gruboko lako nuėmimo proceso – džiaukimės ilgalaikiu, nuostabiu manikiūru.

Kaina: 12.60 Eurų

EPIX Smudge Fixing - lako sluoksnio pažeidimų savaiminio susitvarkymo technologija

  • ORLY kompanijos inovacija

  • Smūgį absorbuojanti polimerinė sistema

  • Speciali formulė išlaikanti lako sluoksnio elastingumą

  • Lako sluoksnis lankstosi kartu su nago paviršiumi

  • Užteptas lako sluoksnis pats išsilygina

  • Nėra daugiau nelygumų

  • Nėra daugiau lako sluoksniavimosi

EPIX lankstaus nagų lako Teptukas

  • Platus tolygus teptukas ir 600+ šerelių

  • Suteikia maksimalias galimybes tiksliam užtepimui

  • kartą užtepus puikiai dengia

  • Lengva užtepti aplink odelių kontūrą

EPIX nagų lakas

  • Išsilaiko 75% ilgiau negu klasikinis nagų lakas

  • Nuvalomas 85% greičiau negu gelio nagų lakas

  • Džiūsta 60% greičiau negu klasikinis nagų lakas

  • Užtepamas 76% greičiau negu gelio nagų lakas

Orly lakai pasižymi patogiu teptuku - kirstas, ne per daug mažas, ne per ilgas, lygiai nukirptas ir kokybiškas. Toks pats ir viršutinio sluoksnio teptukas. Taip pat, be abejonės - kiekiu, 18 ml tai iš ties nemažai. Guminis ir su iškilumais kamštukas leidžia nagus lakuoti patogiai. Dar vienas Orly lakų išskirtinumas - gausus spalvų pasirinkimas. Vargu ar daug atrastumėme rinkoje žaidėju, galinčių pasiūlyti net 58 spalvas. O kur dar riboto leidimo kolekcijos?

Aš šį kartą gavau ryškią violetinę spalvą, be jokio shimerio ar blizgučių (ar gi gali būti geriau? :) ). Viršutinis sluoksnis lakui suteikia veidrodinį spindesį, išlygina bet kokius nelygumus, nagas tampa lankstus. Pats lakas yra gan skystas, man reikia trijų sluoksnių iki patinkančio vaizdo. Džiūsta apie 10 minučių.

Laikosi manikiūras 3-4 dienas, man nukrenta kampučiai - aš laką valau. Bet pats lakas neblunka. Įdomu tai, kad paprastai tokios ryškios violetinės spalvos labai įsigeria į nago odelę ir sunkiai nusivalo, mano nuostabai šį kartą jis nusivalė greitai.

Dar  vienas įdomus dalykas - buteliuko spalva ir lako spalva tikrai skiriasi. Būtų sunku patikėti, kad tai tas pats nagų lakas. Tai Orly inovacija, kuriai nereikia LED lempos, o atrodo manikiūras tikrai gerai, net nepasakytum, kad tai ne gelis.  EPIX lankstus nagų lakas savo sudėtyje turi medžiagų, reaguojančių į šviesą, kurios stingsta natūralioje šviesoje. EPIX lakai – gelinio ir tradicinio lako kombinacija, dėl to lakas turi šviesai atsparų įpakavimą.

Man nepatinka visokie lakai su efektais, todėl man šis Orly lakas kaip tik, mėgstu veidrodinį spindesį, bet nesidarau gelinio manikūro, o čia - kažkas per vidurį :)

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://ilovemanythings.blogspot.lt/2016/06/orly-epix-flexibble-color-scenic-route.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Susiję produktai

Pridėti komentarą