ORLY Deguoniui pralaidus ORLY nagų lakas Breathable (spalva Power Packed)

ORLY Deguoniui pralaidus ORLY nagų lakas Breathable (spalva Power Packed)

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Geros dienos, mano brangieji, šiandien pradedame nuo pasakojimo apie Orly naujieną, "Breathable" nagų laką. Tiesą sakant, mano kosmetinėje ORLY nagų lakų nebuvo. Šitas pilkas gražuolis pirmas ir tikiuosi ne paskutinis, o nauja nagų lako formulė leidžia nagams kvėpuoti.


Gamintojo aprašymas:

Skirtingai nuo kitų nagų lakų, kurie taip pat sukuria apsaugą nagui Orly „Breathable“ pasižymi išskirtine deguoniai pralaidžia formule, kuri užtikrina optimalų nago plokštelės drėgmės palaikymą.


Ką tokio ypatingo turi Orly „Breathable“ ?

Nago kvėpavimą užtikrinančią formulę.

Deguoniai pralaidžią formulę.

Nagų laką, kuriame gausu tokių medžiagų kaip: argano aliejus, provitamino B5, Vitamino C.

Nagų lako formulę, kuri apsaugo nagų laką nuo skilinėjimo ir atšokimo.

Trys viename formulę: bazinis sluoksnis, spalva ir viršutinis sluoksnis viename.


Talpa: 18 ml.

Kaina: 8,99 EUR

Kur pirkti: www.vitrinapro.lt

Įpakavimas:

Mano nuomonė:

"Breathable" ORLY nagų lako kolekcijoje labai gražūs ir madingi atspalviai, mano pasirinkimas - šviesiai pilkas ir ryškiai rožinis nagų lakai. Kaip aš jau sakiau, ORLY nagų lakų dar nebuvo mano kosmetinėje, net nežinau kodėl. Taip, tai vos ne populiariausia nagų lakus ir manikiūro priemones gaminanti kompanija, kuri užima labai didelį rinkos dalį, priemonės skirtos ne tik profesionaliam naudojimui, net ir manikiūrui namų sąlygomis.

Kas sudomino mane, "Breathable" nagų lakui (kaip teigia gamintojas) nereikalingas nei viršutinis lako sluoksnis, nei lako pagrindas. Nauja formulė leidžia nagams kvėpuoti, plius esantys nagų lake vitaminai ir naudingosios medžiagos (kas gi galėtų net pagalvoti) apsaugo nagus nuo lūžinėjimo ir skilinėjimo. 

Pereiname prie lakavimo, nagų lako kiekis labai didelis, buteliuke net 18 ml, užteks tikrai labai ilgam. Nagų lako šepetėlis kiek ilgesnis nei įprasti, plonas ir profesionalus. Lako konsistencija kiek skysta, tačiau pigmentacija superinė, nes tokia šviesiai kreminė spalva lakuojasi be didelių pastangų ir dryžių, jau pirmas sluoksnis atrodo labai padoriai. Dar vienas pliusas - lakas išdžiuvo labai greitai, lakavau storesnius du sluoksnius, po gerų penkiolikos minučių manikiūras jau buvo išdžiūvęs. Minusas - vistiek nagai gaunasi pusiau matiniai, todėl man asmeniškai, labai reikėjo ir viršutinio sluoksnio kurį sėkmingai užlakavau.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, patiko spalva, labai patiko lako konsistencija ir pigmentacija, manikiūras išsilaikė apie penkias dienas, tai labai geras rezultatas. Ar įmanoma patikrinti kaip kvėpuoja nagai? Manau ne, tačiau argano aliejus, provitaminas B5 ir Vitaminas C lako sudėtyje irgi labai gerai.



PR sample

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti :  http://lithuaniabeauty.blogspot.lt/2016/12/orly-deguoniui-pralaidus-orly-nagu.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą