ORLY Deguoniui pralaidus nagų lakas Breathable

ORLY Deguoniui pralaidus nagų lakas Breathable

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Labas!

O taip, oooo taip! Paskutinysis metų straipsnis! Aš jau nekantrauju sulaukti rytojaus – jau šią savaitę jums rašiau apie tai, ką jaučiu, kuomet sulaukiame Naujųjų Metų – pačios šventės nemėgstu, tačiau tas jausmas.. atima žada ir suteikia tiek motyvacijos, kad kažin ar kas buvo suteikęs tiek daug per visus metus. Na, gerai, gal ir buvo, tačiau dabar ne apie tai – laikas galvoti kuo pasipuošti ir kaip gi save pagražinti kosmetikos priemonėmis. Žinau, kas tikrai puikuosis ant mano nagų – nuostabiausioji ir mano pati mėgstamiausioji tamsiai violetinė spalva, kurią pasirinkau iš Orly. Pasikalbėkime plačiau apie šią kompaniją ir naujieną nagučių priežiūros ir dailinimo pasaulyje! Tai – ORLY | Deguoniui pralaidus nagų lakas „Breathable“.

Orly kompanijos nagų lakus bandau ir bandau, bet svarbiausia, jog visuomet lieku patenkinta. Ne veltui šių priemonių galime rasti ir pas mylimąją manikiūristę!
Labai ilgas šių „Breathable“ nagų lakų aprašymas, tad išrinkau tai, kas svarbiausia:

Kodėl klientai vertina Orly „Breathable“? (ką rodo atlikti testai?)
99 moterų panaudojusios Orly „Breathable“ nagų laką pastebėjo tokius teigiamus pokyčius:
– nagai tapo stipresni ir sveikesni po vienos savaitės.
– nagai pradėjo augti greičiau.
– nagų lakas yra tvirtesnis, ne taip greitai atšoka.

– nagų lakas išlieka ilgiau.
– dešimt manikiūrisčių iš dešimt patvirtino, kad nagų laką buvo lengva padengti.
Manikiūristės išbandė šį nagų laką ant 500 moterų ir palygino su tradiciniu nagų lako.
Kodėl manikiūro specialistai renkasi Orly „Breathable“ nagų laką? Kvėpuoti leidžianti formulė užtikrina nepriekaištingą nagų lako sukibimą su nagu. Trys viename sistema – lengva, paprasta ir greita naudoti. Unikalus nago stiprinimas ir padengimas spalva vienu metu. Lengva užtepti su 600 šerelių turinčiu šepetėliu.

Štai kiek daug visko! Ir tai daug detalių liko nepaminėta… Štai dar viena – sudėtyje išvengta daugybės kenksmingų ingredientų, kurie itin kenkia nagučiams! Pralaidi formulė deguoniui palaiko nago drėgmę, tad jis nėra sausinamas :))
Orly viso siūlo 19 šios linijos spalvų, o manoji turima yra ta, kuri yra pati madingiausia rudenį, o man pati mylimiausia visus metus! Tamsiai violetinė „Antidote“:

Man patinka Orly buteliukai – jie visuomet dideli, talpinantys netgi po 18ml, kurių pagalvok, kaip ilgam užteks… Patogus ir kotelis, kuris silikoninis ir su „Dantukais“- neleidžia išslysti ar dar kitaip gadinti viso proceso.

Aplikatorius toks optimalus, kad puikiausiai padengsi keliais patepimais didesnę nago plokštę arba vienu patepimu mažą nagutį. Galbūt keletas plaukelių man pasirodė ne vietoje, tačiau lakuojant viso to nepastebėjau.
Konsistencija skystoka, greičiau skalsi, dengiant nagą vis nuvarvindavau, itin taupiai naudojasi.
Spalva pigmentuota, tačiau tobulumui visuomet reikia 2 sluoksnių! Jie greitai džiūna, dengiant pasislepia nago nelygumai, o viskas išlieka apie 4 dienas. Nereikia nei bazės, nei viršutinio sluoksnio.

Štai kokia ta manoji spalva – nesu nagų dažymo meistrė, kad ir kaip norėčiau tokia būti :))

Mano įvertinimas šiam Orly nagų lakui yra geras, tikrai geras. Ne veltui pasilikau jį paskutiniajam metų įrašui! Manau, kad apskritai ORLY nagų lakai yra kažkas ypatingo ir dalinasi pirmąją vietą su kita kompanija, kuri taip pat mylima.
Mano rekomendacijos toms, kurioms rūpi sudėtys, nagų būklė, manikiūro išsilaikymas, taupumas ir spalvos grynumas ????

Kur rasti? „Vitrina PRO“ parduotuvėse arba čia: www.vitrinapro.lt
Kaina? 8,99 EUR

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti :  http://www.ojeinoriudar.lt/orly-deguoniui-pralaidus-nagu-lakas-breathable/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą