ORLY BREATHABLE: DEGUONIUI PRALAIDŪS NAGŲ LAKAI

ORLY BREATHABLE: DEGUONIUI PRALAIDŪS NAGŲ LAKAI

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
LABAS!
Aš, kaip mergina, mėgstu visada būti su tvarkingais, nulakuotais nagais, o ir kai šiltasis metų sezonas visai ne už kalnų, labai norisi ryškių spalvų ne tik spintose, bet ir ant rankų. ???? 
Niekam ne paslaptis, kad aš jau virš dviejų metų savo nagus lakuoju tik geliniais lakais, o ir pastarąjį pusmetį dažnai juos prisiauginu. BET dažnas lakavimas geliu tikrai nėra į naudą nagams, todėl gavusi progą išbandyti ORLY BREATHABLE nagų lakus apsidžiaugiau, nes juk tai puikus šansas pamiršti gelį ir pailsinti nagus! ????
APRAŠYMAS:
Skirtingai nuo kitų nagų lakų, kurie taip pat sukuria apsaugą nagui Orly „Breathable“ pasižymi išskirtine deguoniai pralaidžia formule, kuri užtikrina optimalų nago plokštelės drėgmės palaikymą.
Šie nagų lakai yra iš VITRINOS PRO parduotuvės. Nors jau yra žinoma, kad nagai nekvėpuoja, tačiau šie nagų lakai ir pagrindiniai jo sudedamieji elementai stiprina nagą, jį drėkina, maitina ir užtikrina ilgesnį išsilaikymą.
Prieš išbandydama nagų laką galvojau, kad bus labai keista vėl laukti, kol lakas išdžius ir galėsiu vėl drąsiai imti daiktus, užsiimti kažkokia veikla, bet žinokit nustebau. ???? Šie ORLY BREATHABLE nagų lakai taip greitai išdžiuvo, kad po pirmo sluoksnio iškart galėjau lakuoti jau antrą. Nulakavus antrąjį spalvos sluoksnį, 5 minutes palaukiau dėl atsargumo, kad nesudirbčiau manikiūro. Nes na žinot, kaip kartais būna... :)
ano išsirinkta spalva yra "Nailsuperfood". Rinkausi atsižvelgdama, jog artėja vasara, nes būtent šiuo metų laiku norisi ryškių spalvų. Pati spalva yra pigmentuota. Jau po pirmo sluoksnio spalva yra pakankamai ryškinago plokštelė nepersimato, o ir nagų lakaslakuojasi labai tolygiai
PASTEBĖJIMAS: Pastebėjau, kad nagai yra sustiprėję, nebesisluoksniuoja (po gelinio lako nuėmimo man nagai labai sluoksniavosi). 


Taip pat kartu su spalva gavau ir skaidrų laką, kuris suteikia nagams blizgesio. Šis blizgesysaprūpina nagą tiek gydomosiomis savybėmis, tiek blizgesiu. Ir gali būti naudojamas kaip spalva ir tik kaip nago blizgesys. 
Šepetėliai labai patogūs, nes yra kiek suapvalinti, todėl labai lengva nagus lakuoti prie pat odelių. ???? Na, ir turbūt pats svarbiausias klausimas, kiek laiko nagų lakas išsilaiko ant nago? Laikosi +- penkias dienas, kas, mano nuomone, yra labai ilgas laiko tarpas.
AR REKOMENDUOJU? Taip! Man, kaip po ilgo laiko vėl paėmus į rankas ne gelinį nagų laką, labai patiko! Pirmiausia dėl to, kad šie lakai iš tikrųjų stiprina nagus. Ateityje manau ir daugiau spalvų įsigysiu vasarai, kuomet norisi dažnai keisti spalvas, bet tuo pačiu nesinori nagų stipriai alinti. ????
KUR ĮSIGYTI? Vitrina Pro parduotuvėse. SPAUSTI ČIA
KAINA: 8,99 eur
KIEKIS: 18 ml (užteks tikrai ilgam)

AČIŪ, kad skaitėte ir skyrėte šiek tiek savo laiko man! Gero savaitgalio. ????
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: https://aurrab.blogspot.lt/2018/04/orly-breathable-deguoniui-pralaidus.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą