( 2019 12 10 VILNIUS) Nemokamas seminaras manikiūrininkams Vilniuje

( 2019 12 10 VILNIUS) Nemokamas seminaras manikiūrininkams Vilniuje

- Kategorijos: Seminarai
star
star
star
star
star

Nemokamo seminaro metu bus pristatyta (10:00 - 13:00):

  • Shellac Original - gelinio nagų lako sistema, kuri visame pasaulyje žinoma, kaip pažangiausia nagų lakavimo sistema, kuri tausoja nagus (kadangi nuimant nereikia dildyti nago), kuri greit nusiima (5 min.) ir kuri išsilaiko 14+ dienų. Naudojant šią sistemą džiaugsis ne tik esami Jūsų klientai, bet surasite ir naujų klientų, kadangi prekinio ženklo pavadinimas puikiai žinomas visame pasaulyje ir jį renkasi geriausi pasaulio manikiūro specialistai

  • CND Creative Play Gel - gelinio nagų lako sistema, kurioje rasite puikų kainos ir kokybės santykį. Didesnio tūrio buteliukai, mažesnė kaina, profesionalus teptukas, kuriuo lengva tolygiai užtepti laką bei ypatingai pigmento prisotintos gelinio nagų lako spalvos leis išgauti norimą rezulatatą 1 ar 2 užtepimais.

  • CND Vinylux - tai hibridinio nagų lako sistema, kuriai nereikalingas nagų lako pagrindas ir UV/LED lempa. Tai sistema, kuri išsilaiko ilgiau negu klasikinis nagų lakas ir yra skirta klientams, kurie nenori gelinio lakavimo. Sistema taipogi puikiai tinka pedikiūrui - kadangi lakas naudojamas pedikiūrui išsilaiko ypatingai ilgai. Lako formulė praturtinta Vitaminais, todėl puikiai tiks klientams, kurie turi pažeistus nagus nuo nekokybiškų gelinių lakų sistemų ir nori padaryti pertrauką nuo gelinio lakavimo.

Kiekvienas manikiūro specialistas suras tai, ko ieško!

PAGEIDAUJANTIEMS - mokamas nagų dailės demonstracinis seminaras antroje dalyje (14:00 - 16:00):

2 DALIES TEMA: Kalėdinio manikiūro dizainai

Seminaro data: 2019 12 10 d., seminarus ves trenerė Paulina

Seminarų vieta: parduotuvė VITRINAPRO V. Pietario 8, Vilniuje

Pradžia 10 val., Seminaras bus iš 2 dalių. Pirma - nemokamas dalis, o antra mokama dalis (dalyvavimas mokamoje dalyje neprivalomas, jame dalyvauti galės tik pageidaujantys dalyviai, mokamos dalies kaina 15 eur). Išankstinė registracija būtina. 

REGISTRUOTIS: internetu paspaudus ant šios NUORODOS arba Tel. 8 685 64579. El paštas: pietario@vitrinapro.lt

Organizatorius UAB VITRINA

ATEITIS PRIKLAUSO INICIATYVIEMS IR NEBIJANTIEMS NAUJOVIŲ!

 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą