Naujoviškas gelinis nagų lakavimas su ORLY be specialios lempos!

Naujoviškas gelinis nagų lakavimas su ORLY be specialios lempos!

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Pakalbėkime šį kartą apie manikiūrus, pedikiūrus ir nagų lakus. Juk vasara jau ant nosies, norėsis ryškiomis spalvomis puošti ne tik rankų, bet ir iš basučių išlendančių kojų nagus. Aš labai mėgstu gelinį lakavimą, kai tik sužinojau apie tokį lakavimo būdą ir jį išbandžiau pirmą kartą, pasakiau, sau: "wow, ačiū žmogui, kuris tai sukūrė, tai nerealu". Kodėl man taip patiko gelinis lakavimas? Jei bent kartą esante jį išbandžiusios, tikrai suprasite. Mane labiausiai sužavėjo, kad nagų lakas laikosi 2 savaites, jokių atsilupinėjimų, nieko, dvi savaites manikiūras išsilaiko kaip ką tik padarytas. Be to, per tas dvi savaites nereikia saugoti nagų, kad tik nesusigadintų manikiūras, kas paprastai būna naudojant paprastą nagų laką, tik žiūrėk neatsargiai kur užkliudysi ir jau atsilupęs. Tiesą sakant, kol dar nebuvo išrastas gelinis lakavimas ir darydavausi manikiūrą su paprastais nagų lakais, tai išėjus iš grožio salono sugebėdavau išlaikyti nagus kur nors nenubraukus ar neužkliudžius geriausiu atveju kelias valandas, tas manęs labai nedžiugindavo. Todėl, kai išbandžiau gelinį lakavimą, tą pačią minutę supratau, kad prie paprastų nagų lakų jau niekada negrįšiu. 

Kiekvieną kartą sėdėdama grožio salone ir darydamasi manikiūrą galvodavau, geliniam lakavimui naudojami specialūs nagų lakai, reikalinga speciali lempa ir keletas kitų priemonių, top coat'ai, base coat'ai ir pan., viską susipirkti tam, kad galėtum pati darytis manikiūrą namuose, kainuoja tikrai brangiai, tad klausimas, ar tikrai verta. Taip pat mąstydavau, kad galėtų kas nors išrasti tokią priemonę, kurią užtepus ant nagų paprasto nagų lako, paverstu jį geliniu ir tam nereikėtų lempos. Tuomet tokios mano mintys atrodė neįgyvendinamos, tačiau netikėtai sužinojau apie ORLY naujus nagų lakus ir toks jausmas, kad kažkas išklausė mano mintis. Orly sukūrė tikrą revoliuciją nagų lakų industrijoje, tai yra taip vadinamas Flexible Color  - išskirtinis nagų lakavimo būdas, įsiterpęs tarp tradicinio ir gelinio lakavimų, lengvai padengiamas ir stingstantis natūralioje šviesioje. Taip taip, jūs teisingai perskaitėte, nereikia naudoti jokių specialių LED lempų! Nagų lako padengimui nereikalinga jokia lempa, o nuėmimui nereikalingi stiprus nagų lako valikliai. Viskas, ko jums reikia, tai EPIX Flexible Color (nagų lakas su norima spalva) ir Sealcoat (viršutinis sluoksnis). Veikdamos kartu šios priemonės padengia nagą tvirtu, žvilgančiu nagų lako sluoksniu. Išbandžiau šias priemones ir esu labai maloniai nustebinta, nagų lakas tikrai laikosi labai gerai, žymiai geriau, nei paprastas nagų laka. Tiesa, lyginant su geliniu lakavimu, naudojant Orly priemones, nagų lakas džiūsta ilgiau, apie 8 minutes, bet žinant, kad nereikia pirkti specialios lempos, galima ir palūkėti šiek tiek. Jei naudojate paprastus nagų lakus, tai jie džiūna ne ką trumpiau, jeigu ne ilgiau. Man patiko, kad tiek nagų lakas su spalva, tiek viršutinis sluoksnis labai lengvai dengiasi, šepetėlis priemonei užtepti labai patogus. Galima rinktis iš 36 spalvų, kurių, tikiu, su laiku tik daugės.

Esu labai maloniai nustebinta šio atradimo, Orly sukūrė tai, apie ką tik svajojau ir tikiu, kad ne aš viena! Nuo šiol galite pasidaryti gelinį nagų lakavimą ir pačios be didelių išlaidų ir be specialių lempų.  

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://groziomaniake.blogspot.lt/2016/05/naujoviskas-gelinis-nagu-lakavimas-su.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Susiję produktai

Pridėti komentarą