BIOKERA  ŠAMPŪNAS IR KAUKĖ: TOBULAS PRIEMONIŲ DUETAS PLAUKAMS

BIOKERA ŠAMPŪNAS IR KAUKĖ: TOBULAS PRIEMONIŲ DUETAS PLAUKAMS

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star


LABAS!

Ar džiaugiatės pagaliau atėjusia šiluma ir kaitra į Lietuvą? Aš labai! Pagaliau yra jaučiami vasariški orai, kurie tikrai džiugina ir pakelia nuotaiką! ???? Na, o paskutiniame gegužės mėnesio įraše noriu pasidalinti apžvalga apie Biokeros šampūną ir plaukų kaukę. ????
Biokera šampūnas ir plaukų kaukė
Šios dvi plaukų priežiūros priemonės yra iš Vitrinos Pro parduotuvės. Tiek šampūnas, tiek plaukų kaukė yra skirti jautriai galvos odai. Aš pati asmeniškai neturiu tokios problemos, tačiau šios priemonės padeda ne tik galvos odai, bet ir leidžia plaukams pailsėti.
Priemonių sudėtyje yra medaus, kuris turi nemažai naudos plaukams: ramina odą, padeda kovoti su bakterijų sukeliamomis įvairiomis galvos odos problemomis (pvz.: pleiskanomis), palaiko drėgmę ir apsaugo plauką bei odą nuo oksidacinių procesų. ???? 
BIOKERA SCALP CARE SHAMPOO
Biokera Scalp Care Shampoo
APRAŠYMAS:
Šampūnas švelniai valo plaukus, pašalindamas nešvarumus, riebalus ir pleiskanas, kurie trukdo plauko folikului atkurti natūralų galvos odos balansą.
Šampūnas gali būti naudojamas dviem būdais
       1)  Plaukų gydymas. Plaukus reikia sudrėkinti drungnu vandeniu, paskirstyti priemonę ir švelniai įmasažuoti į odą. Palikti veikti 1-2 minutėms. Praėjus laikui tiesiog viską gerai išskalauti ir vėl pakartoti procedūrą.
     2) Kasdienė priežiūra ir prevencija. Lygiai taip pat reikia plaukus sudrėkinti drungnu vandeniu, paskirstyti šampūną bei įmasažuoti į odą. Išskalauti vandeniu ir pakartoti procedūrą.
Aš šią priemonę naudoju antruoju būdu kaip įprastą šampūną. 
Priemonės pakuotė
Pirmiausia, pats šampūnas labai skaniai ir gaiviai (turi kažkiek saldumobet ne per daugkvepia
Po naudojimo kvapas ant plaukų išlieka minimalus, todėl neerzina. ???? Šampūnas tikrai labai gerai išplauna plaukus, jie lengvai krenta, tampa minkšti ir švelnūs. Jaučiasi, kad plaukai yra sudrėkinti.
Šampūno aprašymas ir naudojimas
KUR ĮSIGYTI? Vitrina Pro parduotuvėse. SPAUSTI ČIA
KAINA: 13,90 eur
KIEKIS: 300 ml
BIOKERA SCALP CARE MASK
Biokera Scalp Care Mask
APRAŠYMAS:
Aktyvioji kaukė yra antras plaukų atstatymo žingsnis, sustiprinantis šampūno poveikį, suteikiantis plaukams gilaus maitinimo, kondicionavimo ir nepaprasto švelnumo bei žvilgesio.
Lygiai taip pat kaip ir šampūną, šią plaukų kaukę galima naudoti dviem būdais:
       1) Plaukų gydymas. Išplovus plaukus šampūnu, paskirstyti kaukę  per visą plaukų ilgį bei galvos odą. Iššukuoti. Palikti veikti 5-10 minučių. Išskalauti drungnu vandeniu.
     2) Kasdienė priežiūra ir prevencija. Išplovus plaukus, paskirstyti kaukę nuo plaukų vidurio iki galiukų. Iššukuoti ir išskalauti drungnu vandeniu.
Plaukų kaukę naudoju antruoju būdu.
Priemonės pakuotė
Priemonė kvepia lygiai taip pat kaip ir šampūnas - švelniaineerzinančiaiir gaiviai (kaip ir minėjau, turi šiokio tokio saldumo). 
Po priemonės naudojimo plaukai išties yra laaabai švelnūsminkšti, šiek tiekblizgantys. Mano plaukus yra gana sunku iššukuoti, tačiau ši priemonė TIKRAI padeda lengviau ir greičiau sušukuoti plaukus. ????
Plaukų kaukės aprašymas ir naudojimas
KUR ĮSIGYTI? Vitrina Pro parduotuvėse. SPAUSTI ČIA
KAINA: 12,50 eur
KIEKIS: 200 ml
Naudojant šias dvi priemones kartu plaukai tikrai atrodo labai gražiai ir sveikai. Padeda lengviau ir daaug greičiau iššukuoti plaukus, suteikia jiems lengvo ir sveiko blizgėjimo, tampa minkšti ir švelnūs. Tikrai rekomenduoju išbandyti, ypač jei turite jautrią galvos odą ar kovojate su pleiskanomis! :)
Ačiū visoms už Jūsų laiką! Linkiu puikiai pasitikti pirmąją vasaros dieną! ????
Draugaukime instagram'e!
Iki kitų mano įrašų!
Aurelija 
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: 
https://aurrab.blogspot.com/2018/05/biokera-sampunas-ir-kauke-tobula.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą