LENDAN Smart ID plaukų kaukė, apžvalga ir mano atsiliepimai

LENDAN Smart ID plaukų kaukė, apžvalga ir mano atsiliepimai

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Sveikos,
Šį kartą noriu aptarti asmeniškai man visišką naujovę plaukų priežiūros priemonių arsenale, išmaniąją plaukų gydymo kaukę. Taip taip, perskaitėt teisingai - išmanioji plaukų kaukė. Šiais laikais daugelis dalykų tampa išmaniais, ne išimtis ir plaukų priežiūros priemonės.
Kuo gi ši kaukė skiriasi nuo įprastš parduotuvių lentynose randamų kaukių? Šią kaukę sudaro bazė ir aktyvieji koncentratai, kiekvienas koncentratas atlieka vis kitas fukncijas - maitina, gydo, drėkina, atstato ir t.t. Atsižvelgdamos į savo plaukų būklę ir į tai, ko jūsų plaukams trūksta labiausiai, su kokiomis problemomis susiduriate, pasgal tai pasirenkate koncentratą, jį maišote su kaukės baze ir gaunate specialiai jūsų plaukų poreikiams pritaikytą plaukų kaukę. Be to, be koncentratų dar yra ir skirtingi kvapai, kuriuos taip pat galite maišyti į kaukę. Skamba tikrai išmaniai, tiesa?
Kiekvieno žmogaus plaukai turi skirtingus poreikius, kuriuos nulemia genetika ir kiti aplinkos veiksniai. Atsižvelgiant į tai plaukui gali trūkti: drėgmės, maitinimo, apimties, atstatymo, minkštumo ar spalvos apsaugos.

„Lendan“ kompanija po ilgų metų tyrimų atrado unikalią HAIR ID technologiją, kuri leidžia patenkinkinti individualius plauko poreikius. Plaukų kaukės bazė maišona su aktyviaisiais koncentratais veikia plaukų vietas, kurioms labiausiai reikia gydymo. Tai inovatyvi, individualius kliento plauko poreikius tenkinanti technologija, pasižyminti tuo, kad tinka visų tipų plaukų ir galvos odos priežiūrai. Ši sistema yra vienas iš pirmųjų individualaus plaukų gydymo žingsnių. Ji išskirtinai pritaikoma kiekvienam, o rezultatai yra matomi jau po pirmos procedūros.
Kadangi šis produktas gydomasis, plaukų kaukę naudojau ilgą laiką, kad galėčiau jums aprašyti savo nuomonę po ilgesnio naudojimo, ne po vieno karto. Tik panaudojus produktą ilgesnį laiką galima susidaryti tikrąjį, o ne pirminį įspūdį apie produktą ir jo efektyvumą. Naudojau kaukę kartą per savaitę apie pusantro mėnesio ir galiu pasakyti, kad kaukė tikrai efektyvi, plaukai per tą laiką atsigavo, sustiprėjo, labiau žvilga, paslankesni. Iš tiesų jau ir po pirmojo naudojimo efektas jautėsi, tačiau panaudojus ilgesnį laiką rezultatais esu daugiau nei patenkinta. 


Kaukę sudaro:
„Smart base“ – kaukės bazė, pagrindas. 
  1. 8 koncentruoti aktyvatoriai, kaukei užtenka vieno, galite dėti ir du skirtingus iš karto, gydomasis poveikis bus dar stipresnis.
  2. 5 kvapų esensijos, iš esmės suteikia tik kvapą, beje, labai skanų, mano kvepėjo melionais, bet galite naudoti ir be kvapo. 
    Galite pasirinkti kokius produktus norit derinti su smart baze t. y., į smart bazę maišyti tik koncentruotą aktyvatorių, nukreiptą konkrečiai plauko problemai spręsti ir papildomai nedėti kvapų esecijos. Arba galite dėti ir aktyvatorius ir kelias esensijas jei norisi unikalesnio kvapo.
      1. Taigi, išsirenkate koncentruotus aktyvatorius, norimą kvapą, supilate į kaukės bazę (prieš tai aktyvatorius suplakti) ir turite pagal jūsų plaukų poreikius sukurtą plaukų kaukę, kurios naudojimas kaip įprastos kaukės - ištepti šampūnų išplautus plaukus ir palaikyti ant plaukų, aš stengiausiai laikyti ilgiau ir šiltai (t.y. ant galvos dušo kepuraitė+rankšluotis, nes šilumoje visos kaukės geriau įsisavinamos į plaukus). Pabandykit, rekomenduoju!
    Gamintojo patarimai, kokius koncentratus su kokiais derinti norint išgauti norimą efektą:
    PLAUKUS ATSTATANČIOS AKTYVIŲ KONCENTRATŲ FORMULĖS
    Intensyvus plauko atstatymas = Keramido koncentratas + kamienines ląsteles atstatantis koncentratas
    Ši formulė - tai gilus plauko atstatymas, plauko senėjimo proceso stabdymas, sveikesni ir žvilgantys plaukai.
    Plaukų apimtis ir atstatymas = Keramido koncentratas + Baobab medžio koncentratas.
    Puikiai tinkanti ploniems ir pažeistiems plaukams. Atstato, maitina, suteikia plaukams apimties ir tankio.
    Galvos odos raminimas ir plaukų atstatymas = Keramido koncentratas + laukinių gėlių koncentratas.
    Sukurtas jautriai galvos odai ir pažeistam plaukui. Ramina galvos odą, atstato pažeistą plauką.
    Plaukų atstatymas su apsauga nuo karščio = Keramido koncentratas + deimanto dalelių koncentratas.
    Atstato plauką užpildydamas plauko kamieną ir uždarydamas plauko žvynelę, suformuoja apsauginį plauko sluoksnį, kuris saugo plauką džiovinimo ir tiesinimo metu.
    1. PLAUKUS MAITINANČIOS AKTYVIŲ KONCENTRATŲ FORMULĖS
      Plaukų maitinimas ir atstatymas vitaminų koncentratas + kamienines ląsteles atstatantis koncentratas.
      Maitina plaukus, suteikia jiems tvirtumo ir elastingumo.
      Apsauga nuo karščio ir plaukų maitinimas = vitaminų koncentratas + deimanto dalelių koncentratas.
      Maitina ir tausoja plaukus, patiriančius kasdienį plaukų tiesinimą ir džiovinimą.
      Plaukų apimtis ir maitinimas = vitaminų koncentratas + Baobab medžio koncentratas.
      Sukurtas ploniems ir pažeistiems plaukams. Maitina ir suteikia plaukams apimties ir tankio.
      Galvos odos raminimas ir maitinimas = vitaminų koncentratas + laukinių gėlių koncentratas.
      Ramins ir apsaugos galvos odą, tuo metu, kai pasirinkti ingridientai maitins ir stiprins pažeistas plaukų dalis.
    1. 5 KVAPŲ ESENSIJOS – tai paskutinis elementas iš individualiai parenkamos plaukų gydymo (HAIR ID) sistemos.
      Klientas kvapų esensiją gali pasirinkti pats.
      Jausmingumą žadinanti esensija – esensijos pagrindą sudaro gėlių aromatai, lengvos medžio, šokolado ir vanilės natos, žadinančios jausmus ir sukuriančios elegancijos pojūtį.
      Švaros ir gaivos pojūčius skatinanti esensija – ši medienos, gintaro ir muskuso kvapų esensija sukurta užtikrinti jūsų galvos odos komfortą. Esensijos kvapas skatina užsimerkti, mintimis atsitraukti nuo miesto šurmulio, pasinerti į natūralią gamtą su kvapu, neturinčiu alergenų.
      Energizuojanti esensija - esensijos pagrindą sudaro laimo, greipfruto ir citrinų kvapai, kurie žadina ir suteikia energijos.
      Atpalaiduojanti esensija - esensijos pagrindą sudaro gėlių kvapai, lengvas minštumą ir švelnumą užtikrinantis levandų aromatas, kuris suteikia ramybę ir atpalaiduoja.
      Laimės pajūtį skatinanti esensija – esensijos pagrindą sudaro arbūzų ir melionų aromatai, kurie nuneša į vieną gražiausių laikotarpių - vaikystę.
      Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://groziomaniake.blogspot.lt/2016/12/sveikos-si-karta-noriu-aptarti.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą