Plaukus atstatantis aliejus su Moringos medžio ekstraktu

Plaukus atstatantis aliejus su Moringos medžio ekstraktu

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Kaip aš jau parašiau bloge, Lendan OIL ESSENCES E.MORINGA  -skaniausiai kvepiantis plaukų aliejukas ever. Na o jeigu rimtai, esu mačiusi vienoje iš grupių faicebook'e diskusiją apie šį aliejų, merginos labai gyrė ir rekomendavo išbandyti. Būtent todėl didelis aliejaus buteliukas jau mano rankose, dvi savaitės bandžiau ir testavau, pilnai pasiruošusi pasidalinti savo nuomone.

Koncentruotas moringos medžio ekstraktas suteikia plaukams šilkinės plevelės efektą, atstato sausus ir pažeistus plaukus, ypač sutvarko plaukų galiukus. Gydo porėtu ir sausus plaukus, padeda išsaugoti plauko vientisumą.Savybės: 7 kartus daugiau vitamino C nei apelsinuose, 4 kartus daugiau vitaminų A, nei morkuose, 4 kartus daugiau kalcio nei piene, 3 kartus daugiau kalio nei bananuose, 2 kartus daugiau baltymų nei jogurte. Komponentai: Moringa - Himalajuose žinomas dėl savo mitybos ir gydomųjų savybių. Šis aliejus turtingas vitaminų ir mineralų, atjaunina plaukus iš vidaus ir išorės. Naudojimas: naudokite nedidelį kiekį priemonės ant sausų arba drėgnų plaukų.Toliau modeliuoti kaip įprastai.

Talpa: 100 ml.

Kaina: 33 EUR
Kur pirkti: www.vitrinapro.lt
Įpakavimas:
Mano nuomonė:
Plaukų priežiūros priemonės mano mėgstamiausias kosmetikos segmentas, na o visokie serumai, aliejai, kremai - būtinumas. Nes plaukų galiukai amžinai sausi, jiems atgaivinti ir atstatyti reikia sudėti labai daug jėgų, todėl jau seniai neįsivaizduoju savo gyvenimo be papildomos priežiūros priemonių.
Lendan OIL ESSENCES E.MORINGA gali pasigirti tvirtu, prabangiu stikliniu buteliuku su patogia pompa. Pats aliejus labai turštos konsistencijos, susigeria į mano plaukus akimirksniu (aš naudoju taip - ant šlapiu plaukų prieš jų šukavimą - du pompos paspaudimus, paskirstau aliejuką nuo auksų iki galiukų , ir ant jau sušukuotų plaukų galiukų vienas paspaudimas). Aliejus labai koncentruotas, čia labai svarbu nepadauginti, nes plaukai pradės riebaluotis žymiai greičiau nei įprastai, nerekomenduoju tepti aliejaus ant plaukų šaknų.
Na ir atskira istorija - saldus, saldaininis, gurmaniškas aliejaus kvapas. Aš jau peržiūrėjau visą internetinę parduotuvę, nes noriu tokio kvapo ir šampūno, ir balzamo, ir plaukų kaukės. Deja, kol kas neradau. Kvapas labai stiprus, tačiau greitai ir išgaruoja. Aš jaučiu aromatą iš karto po naudojimo ir tiesinant plaukus (tikriausiai nuo šilumos ir aukštos temperatūros).
Aš nelabai tikiu, kad plaukų aliejus gali pagerinti plaukų būklę ir atstatyti pažeistus plaukus. Logiška, kad tai nėra įmanoma. Tačiau aliejai vizualiai gražina plaukus, suteikia jiems minkštumo, žvilgesio ir gerai maitina galiukus. 
Ar rekomenduoju? jeigu mėgstate neįprastus, gurmaniškus kvapus, tikrai taip, juolab, kad galima nusipirkti mini įpakavimą pirmai pažinčiai.
PR sample
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti :  http://lithuaniabeauty.blogspot.lt/2016/12/lendan-oil-essences-emoringa-plaukus.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą