LENDAN lengvos tekstūros maitinantis ir atstatantis veido serumas

LENDAN lengvos tekstūros maitinantis ir atstatantis veido serumas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

LENDAN kosmetikos gamintojas “be ribų”. Idealiai tinka kūrybiškiems ir tobulų rezultatų siekiantiems stilistams ir namų vartotojams. Lendan labai daug dėmesio ir laiko skiria naujų produktų kūrimui bei siekia tiekti tik pačios aukščiausios kokybės profesionalią kosmetiką. Su Lendan lengvai įgyvendinsite visas įdėjas!

Lendan veido serumas, kurios kiekis 30 ml. Produkto kaina 9,95 €. Produkto buteliukas ryškiai persikinis, minimalistinis su baltos spalvos užrašais, bet labai traukiantis akį! Informacija pateikiama anglų, prancūzų, ispanų kalbomis, taip pat ir lietuvių.

lendan

Vitrina Pro internetinėje parduotuvėje pateikiama trumpa informacija apie produktą:

Lendan veido serumas sukurtas iš koncentruotų apelsinų, prisotintas apelsinų žievelių aliejumi, kuris suteikia regeneracinį ir atstatomąjį efektą odai. Serumo formulė įkvėpta „Radicalen“ - produkto – pirmo pasaulyje kosmetinio produkto, kuris turi kovos su laisvaisiais radikalais funkciją. Apelsinų koncentratas, natūralus vitaminas C bei kiti komponentai randami vaisių sultyse: vitaminas A, B1, B2, B6, H, PP ir gerai žinomos aminorūgštys bei saharozė, užtikrina visą pusį veido odos atstatymą.

Sudėtis: Veido serumo sudėtis nurodyta ant įpakavimo. AQUA (WATER/EAU), CYCLOPENTASILOXANE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, GLYCERIN, PARFUM LIQUIDUM (MINERAL OIL/HULLE MINERALE), GLYCERIN POLYCRYLATE, PROPYLENE GLYCOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER, PEG-100 STERATE, GLYCERYL STERATE, ETHYLHEHYL METHOXYCINNAMATE, DIMETHICONE, PANTHENOL, TOCOPHERYLM ACETATE, CYCLOMETHICONE, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLATER COPOLYMERQUATERNIUM-80, DIMETHICONOL, LANOLIN ALCHOHOL, TRIDECETH-6, MAGNESIUM ASCOTBYL PHOSPHATE, XANTHAN GUM, PHOSPHOLIPIDS SOLUBLE COLLAGEN, SPHINGOLIPIDS, C11-15-ISOALKANES, BTH, CARBOMER, DISODIUM EDTA, TRIETHANOLAMINE, IMIDAZOLIDYN UREA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, POLYPARABEN, CI 15510, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM. Būtent stiprus apelsinų kvapas ir išduoda sudėties pradžioje esantį didelį kiekį parfumerinės kvapo esensijos.

Veido serumas turi patogų dozatorių, tačiau pirmą kartą atidarius “išbėgo” tikrai per didelis kiekis serumo, pats serumas tirštos baltos spalvos, bet labai lengvai susigeriantis ir akimirksniu sudrėkinantis veido odą. Serumą paskirstau ant švarios odos pirštų pagalvėlėmis ir švelniai įmasažuoju į veidą. Net ir dienos bėgyje jaučiu, kadangi dirbu sausoje patalpoje, kad mano oda nepraradusi drėgmės. Einant miegoti užsitepu didesnį serumo kiekį ir ryte mano oda švyti ir yra pasiruošusi atlaikyti darganą orą.

Lendan veido serumo dominuoja ryškus apelsinų – mandarinų kvapas, kuris nukelia trumpam į kalėdų šurmulį. Jautrios odos savininkėms ir netoleruojančioms stiprių kvapų šis serumo kvapas gali nepatikti, bet poveikis atperka viską.

Poveikis: veido serumą naudoju visą mėnesį, nors ir neturiu papildomų problemų su veido oda, kadangi ja rūpinuosi kiekvieną dieną, tačiau pastebėjau, nors ir kalendoriuje žiema, tačiau tie rudeniški orai ir darbas sausoje patalpoje stipriai išsausino mano odą, o šis serumą drąsiai stoja į kovą su juo. Taip pat nepamainomas drėkiklis panaudojus veido kaukę ir giliau įsiskverbiantis į odą.

                                                                                          Beatričė Ivaškevičiūtė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą