Lendan LD HAIR ID( Plaukų atstatymas su apsauga nuo karščio)

Lendan LD HAIR ID( Plaukų atstatymas su apsauga nuo karščio)

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Labas rytas, mano brangieji, plaukų priežiūros priemonės - vienos iš įdomiausių kosmetikos kotegorijų. Mano pažintis su ispanų brandu Lendan buvo labai sėkminga, todėl tik pamačius naujieną http://www.vitrinapro.lt internetinėje parduotuvėje, sutikau išbandyti ir pasidalinti savo nuomone su blogo skaitytojas. Esmė tame, kad tai unikali ir inovatyvi plaukų priežiūros technologija, kai galima priklausomai nuo plaukų būklės pasirinkti kaukės ingridientus. Na o ką jau šnekėti apie aromaterapiją namų sąlygomis? Vienu žodžiu, be galo įdomi plaukų kaukė, kurią sumaišiau pati.

čia tas atvejis, kai gamintojo aprašymą būtina perskaityti, tik tada galima suprasti kaip veikia sistemą ir apie ką eina kalba


HAIR ID – tai inovatyvi, individualius kliento plauko poreikius tenkinanti technologija, pasižyminti tuo, kad tinka visų tipų plaukų ir galvos odos priežiūrai.

Ši sistema yra vienas iš pirmųjų individualaus plaukų gydymo žingsnių. Ji išskirtinai pritaikoma kiekvienam, o rezultatai yra matomi jau po pirmos procedūros.

Pagrindinė žinutė, kurią skelbia kompanija, pristatydama šį produktą, yra: INOVATYVUS HAIR ID PRODUKTAS – SUKURTAS IŠKIRTINAI TAU.

IŠSKIRTINIS GYDYMAS - TAVO PLAUKAMS.

HAIR ID SISTEMĄ SUDARO – trys tarpusavyje veikiantys, individualius kliento poreikius atitinkantys komponentai. 

Šią sąveiką reprezentuoja ir pakuotės logotipas.

„Smart base“ – pagrindinis ingridientas. (175ml) 


8 koncentruoti aktyvatoriai, parenka profesionalas. (10ml/0.3 oz)


5 kvapų esensijos, pasirenka klientas. (10ml/0.3 oz)



Ingridientai:

PLAUKUS ATSTATANČIOS AKTYVIŲ KONCENTRATŲ FORMULĖS

Intensyvus plauko atstatymas = Keramido koncentratas + kamienines ląsteles atstatantis koncentratas

Ši formulė - tai gilus plauko atstatymas, plauko senėjimo proceso stabdymas, sveikesni ir žvilgantys plaukai.

Plaukų apimtis ir atstatymas = Keramido koncentratas + Baobab medžio koncentratas. 

Puikiai tinkanti ploniems ir pažeistiems plaukams. Atstato, maitina, suteikia plaukams apimties ir tankio.

Galvos odos raminimas ir plaukų atstatymas = Keramido koncentratas + laukinių gėlių koncentratas.

Sukurtas jautriai galvos odai ir pažeistam plaukui. Ramina galvos odą, atstato pažeistą plauką.

Plaukų atstatymas su apsauga nuo karščio = Keramido koncentratas + deimanto dalelių koncentratas.

Atstato plauką užpildydamas plauko kamieną ir uždarydamas plauko žvynelę, suformuoja apsauginį plauko sluoksnį, kuris saugo plauką džiovinimo ir tiesinimo metu.

5 KVAPŲ ESENSIJOS – tai paskutinis elementas iš individualiai parenkamos plaukų gydymo (HAIR ID) sistemos. 

Klientas kvapų esensiją gali pasirinkti pats.

Jausmingumą žadinanti esensija – esensijos pagrindą sudaro gėlių aromatai, lengvos medžio, šokolado ir vanilės natos, žadinančios jausmus ir sukuriančios elegancijos pojūtį.

Švaros ir gaivos pojūčius skatinanti esensija – ši medienos, gintaro ir muskuso kvapų esensija sukurta užtikrinti jūsų galvos odos komfortą. Esensijos kvapas skatina užsimerkti, mintimis atsitraukti nuo miesto šurmulio, pasinerti į natūralią gamtą su kvapu, neturinčiu alergenų.

Energizuojanti esensija - esensijos pagrindą sudaro laimo, greipfruto ir citrinų kvapai, kurie žadina ir suteikia energijos.

Atpalaiduojanti esensija - esensijos pagrindą sudaro gėlių kvapai, lengvas minštumą ir švelnumą užtikrinantis levandų aromatas, kuris suteikia ramybę ir atpalaiduoja.

Laimės pajūtį skatinanti esensija – esensijos pagrindą sudaro arbūzų ir melionų aromatai, kurie nuneša į vieną gražiausių laikotarpių - vaikystę.

HAIR ID SISTEMA - ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO


Profesionalas indentifikuoja plaukų būklę.
Remiantis plaukų būkle parenkami 2 aktyvūs koncentratai.
Klientui leidžiama išsirinkti pageidaujama aromatą – esensiją.
Parinkti aktyvūs koncentratai ir kliento pasirinktas aromatas pirmiausiai yra supurtomi ir tik tada sumaišomi su Smart baze.
Paruoštas mišinys yra tepamas ant plaukų. Pirma procerdūra atlikta salone yra laikoma kaip „šoko“ terapija plaukui t. y., labai aktyvi gydomoji priemonė, kurios rezultatai matomi iš karto.
Po pirmos procedūros salone, klientui yra duodamas produktas su pilna instrukcija t. y., plaukų diagnozė, formulė ir nuorodos kaip naudoti.


Perskaičius visus įmanomus atsiliepimus ir aprašymus supratau, kad noriu apsaugos nuo karščio (labai jau Deimantų dalelių koncentratas skambėjo įdomiai), na o plaukus atstatyti niekada nėra blogai.


Būtent todėl mano pasirinkimas buvo Keramido koncentratas ir deimanto dalelių koncentratas, na o kvapas - sodrus ir saldus Sensual, kaip jau supratote visi ingridientai maišomi su baze

Mano nuomonė:
Na o dabar pasakoju nuo pat pradžios. Gamintojas sako, kad kaukės ingridientus turi parinkti profesionalus kirpėjas priklausomai nuo plaukų būklės. Aš perskaičius visus aprašymus supratau, kad galiu pasirinkti pagal savo norus, manau tikrai neprašoviau. Labai norėjau apsaugos nuo karščio, juolab pastoviai džiovinu ir tiesinu savo plaukus, na o atstatymas ar maitinimas? bijojau per daug pamaitintų ir apsunkintų plaukų, todėl nusprendžiau pasirinkti atstatymą, tačiau laikyti kaukę ant plaukų kiek trumpiau, nei numatyta. Iš kitos pusės, perskaičiau internete, kad pirma procedūra - tai savotiškas 'šokas' ir pilnas atstatymas, todėl kirpėjai rekomenduoja naudoti giliai valantį šampūną ir laikyti kaukę priklausomai nuo plaukų būklės vos ne du kartus ilgiau numatyto aprašyme laiko. Gavus visus pasirinktus ingidientus aš pasijaučiau lyg chemijos mokslo daktaras savo virtuvėje, be galo buvo įdomu, nuostabi pramoga. Noriu priminti, kad prieš naudojimą reikia labai gerai suplakti visas esencijas ir ingridientus. Labiausiai patiko pasirinktas Sensual kvapas, prabangus, kiek sunkokas, saldus aromatas, idealiai tinka žiemos sezonui. Tiems, kam patinka gaivesni kvapai, gamintojas gali pasiūlyti ir arbūzų, bei melionų aromatą, o taip pat atpalaiduojantį, energizuojantį ir t.t. Patiko ir tai, kad kaukės bazė nėra riebi ar per sunki, tai labai lengvos konsistencijos ir tekstūros pagrindas, kuris tikrai neriebina plaukų, nebent naudoti aliejinį pagrindą.
Sumaišius visus ingridientus aš perėjau prie testavimo, sąnaudos gana didelės, nes pirmą kartą labai norėjau gerai užtepti kaukės ant visų plaukų. Kaukė susigeria akimirksniu, aš palaukiau geras dešimt minučių išskalavau plaukus labai kruopščiai. Man atrodo pagrindinis dalykas, kodėl kartais nesiseka naudoti geros kokybės profesionalias priemones, tai nepilnas ir netinkamas galvos odos ir plaukų skalavimas. Būtent tada atrodo, kad naudojamos priemonės per sunkios, kad kirpykloje rezultatas buvo wow, o namuose ne toks, kokio tikėjotės.
Kaip ir rekomenduoja gamintojas, aš išdžiovinau ir ištiesinau plaukus. Koks gi rezultatas: plaukai be jokios abejonės sunkesni, tiesūs, tačiau galiukams vis gi reikėjo daugiau maitinimo, taip ir norisi pereiti per juos su aliejumi. Na o įdomiausiai, tai vaškuotų plaukų pojūtis, plaukai nėra riebūs, jie nėra apsunkti, jie nesirebaluoja greičiau, jie nepraranda savo formos ir nesigarbanoja, jie šilkiniai su vaškavimo ir poliravimo efektu. Be galo neįprastas jausmas. Po pirmo plovimo lieka kaupiamasis poveikis, bet vaškuotų plaukų efektas dingsta. Sekantį naudojimą aš laikiau kaukę dar trumpiau, efektas man patiko labiau, na o kaukės naudojimą sumažinau iki vieno karto per savaitę.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, tikrai patiko, labai neįprasta plaukų kaukė, kur galima pačiam pasirinkti ingridientus, Manau tai ne pirmas mano bandymas, nes kaukė susinaudoja gana greitai, kitą kartą bandysiu aliejinį arba šilko koncentratus.
PR sample
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti :  http://lithuaniabeauty.blogspot.lt/2017/01/lendan-ld-hair-id-plauku-atstatymas-su.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą