Lendan Extra liss - stipraus poveikio glotnumo suteikianti plaukų kaukė

Lendan Extra liss - stipraus poveikio glotnumo suteikianti plaukų kaukė

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Visi norime to, ko neturime. Kas nežino, mano plaukai garbanojasi, tačiau aš vis juos tiesinu, šukuoju ir darau viską tam, kad jie būtų lygūs ir glotnus. Bet plaukai po dažymo buvo be galo sausi ir pažeisti, todėl teko kol kas atsisakyti karštų prietaisų naudojimo (džiovintuvo aba tiesintuvo), todėl labai ieškojau priemonių plaukams, po kurių naudojimo plaukai būtų tiesesnis, tačiau pamaitinti ir labai švelnūs. Lendan plaukų serumas buvo vienas iš mano mėgstamiausių, pati pirkau N kartų mažus įpakavimus, todėl perskaičius visus įmanomus variantus, nusprendžiau išbandyti būtent Extra liss - stipraus poveikio glotnumo suteikianti plaukų kaukę.

Gamintojo aprašymas:

Extra liss - stipraus poveikio glotnumo suteikianti plaukų kaukė garbanotiems ir nepaklusniems plaukams. Gėlių ir vaisių aromato kaukė suteikia plaukams greitą ir tobulą lygumą bei blizgesį. Laminuojantis efektas saugo plaukus nuo pasipūtimo ir garbanavimosi. Kaukės aktyvieji komponentai drėkina ir atkuria plauko kutikulę. Kaukė taip pat turi apsauginį filtrą, kuris veikia plauko džiovinimo ir tiesinimo karštais formuotuvais metu. Sudėtyje esantis Bio kanapių aliejus sočiai drėkina plaukus ir jie išlieka blizgantys ir neišsausėja. Naudojimas: nedidelį kiekį kaukės paskirstykite tarp delnų ir lengvai padenkite ant švariai išplaukų plaukų. Įmasažuokite nuo šaknų iki pat galiukų. Palikite veikti 2-3 min. Tada nuskalaukite.
Talpa: 150 ml.
Kaina: 11,30 EUR
Kur pirkti: www.vitrinapro.lt arba Vitrina Pro parduotuvėse
Įpakavimas:
Konsistencija:
Mano nuomonė:
Didelis pliusas už įpakavimą, labai patinka plaukų priežiūros priemonės tūbelėse, negu paprastose įpakavimuose, kur reikia naudoti rankomis. Tai nėra super higieniška, plius užima mažiau vietos vonioje. Dar vienas pliusas - kaukės kvapas, pudrinis, saldus, tačiau be galo malonus. Man labai patinka tokio tipo kvapai, todėl aš jau labai palankiai nusiteikus. Kaukės konsistenija iš pirmo žvilgsnio vidutinio tirštumo, tačiau tepant ant plaukų suprantu, svarbu nepadauginti, nes priemonė gali riebinti ir apsunkinti plaukus, jaučiais ir silikonai ir aliejai. Nors gamintojas ir rašo, kad kaukę reikia laikyti tik 2-3 minutes, aš laikau apie pusę valandos. Rezultatas - šilkiniai, pamaitinti ir tiesesni plaukai, aišku jie riebaluoja žymiai greičiau, todėl ir plauti tenka dažniau, bet veidrodinis spindesys ir lengvas sušukavimas - didelis pliusas.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, man kaukė patiko, tačiau kiekvieną kartą aš jos tikrai nenaudočiau, nes naudojant pastoviai plaukau būtų apsunkinti ir prarastų apimtį. Tokio tipo kaukės idealiai tinka prieš renginius, kai reikia wow efekto, kad plaukai blizgėtų ir būtų lengvai šukuojami.
PR sample
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://lithuaniabeauty.blogspot.lt/2016/10/lendan-extra-liss-stipraus-poveikio.html#more

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą