LENDAN | Stipraus poveikio glotnumo suteikiantys šampūnas ir kaukė

LENDAN | Stipraus poveikio glotnumo suteikiantys šampūnas ir kaukė

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Labas!

Šiandien supratau vieną ir paprastą dalyką – kas gi mus, žmones, labiausiai varžo? Į-si-pa-rei-go-ji-mai. Tie visi žodeliai „reikia“, „taip turi būti“ ir panašiai kartais varo į neviltį, tad susigalvojau sau kitokį požiūrį, kad kiekvieną dieną pasitikčiau su šypsena – kuo daugiau sau leisti, nesiteisinti, jei nėra būtinybės ir daryti taip, kaip noriu, o ne kaip reikia. Kaip man sekasi? Nežinau, keista rašyti antrąjį straipsnį jau visai įdienojus, bet tuo pačiu gera, kai neslegia sąžinė ir galėjau daryti tai, ką norėjau. Kaip žinai, mano katino dienos baigiasi ir jau rytoj 9 ryto turėsiu stovėti prie mokyklos durų. Bus smagu!
Leiskite man truputėlį susireikšminti ir pasakyti, kad merginos vis dažniau mane atpažįsta, tad rytais susiimu, išvarau tinginį ir ruošiuosi miestan ilgėliau nei įprasta, įskaitant ir plaukus, kurie jau iš vakaro švarutėliai laukia nesulaukia savo valandos. Pastaruoju metu naudoju LENDAN | Stipraus poveikio glotnumo suteikiančius šampūną ir kaukė, tad nekantrauju apie juos plačiau pasikalbėti.

Matai nuotraukoje viso 3 produktus – visi jie priklauso šiai kompanijai ir paskutinysis bus aptartas kitą savaitę, nes dabar tiesiog niekas neperskaitytų viso šio ilgo straipsnio – juk pastebėjai, kad apie tokio pobūdžio produktus kalbame ilgai – aprašymai, sudėtys, įvertinimai ir kt. Tiesa, šį kartą dar įdomiau, nes apie gamintoją „Lendan“ iš Ispanijos girdžiu pirmą kartą!

Pradėkime įprastai – nuo šampūno!

Aprašymas ilgas, tad atrinkau svarbiausias vieteles savo nuožiūra:

Šampūnas puikiai tinka pasipūtusiems ir garbanotiems plaukams, norint suteikti jiems glotnumo ir sumažinti pasipūtimą. Šampūnas labai skalsus, plovimo metu maitina plauką taip, kad po plovimo sukuria neišdildomą lygumo pojūtį. Po plovimo plaukai tampa švelnūs lyg šilkiniai. Atgaivina plaukų spalvą ir suteikia jiems lankstumo. 

Prisipažinsiu – prieš kelerius metus ir šiaip visą savo gyvenimą pirkdavau tik glotninančius produktus, tačiau kaip nesisekė, taip nesisekė. Vėliau pradėjau skaityti sudėtis ir viskas tapo paprasčiau – paskaitykime ir šio Lendan šampūno ir aptarkime detaliau pirmuosius 6 ingredientus, o likusius svarbiausius paminėsiu:

Pagrindas – vanduo ir mano ne itin mėgiamas SLS’as, kuris kelia putojimą, valo, tačiau efektyviai sausina odą ir plaukus. Trečiasis konsistencijos reguliatorius, taip pat keliantis putojimą, bet švelnus. Sekantis – panašus į tik ką minėtąjį, bet pasižymintis ir tuo, jog švelnina SLS’o poveikį, tad sausinimo galime tikėtis mažesnio. Penktasis – reguliatorius, minkštinantis garbanas. Paskutinis svarbus – valomoji medžiaga.
Sudėtyje dar galime rasti lecitino, pantenolio, šiek tiek kvapiųjų medžiagų ir po lašelį 3 skirtingų nedraugiškųjų konservantų.
Na… sudėtis kaip sudėtis, tikrai nėra auksinė ar labai teigiama, tačiau pats mišinys (iš vartotojiškos pusės) įdomus ir kitoks. Visgi, sakyčiau, kad kaina truputėlį išaukštinta ir norint galima rasti sveikesnių pasirinkimų, tačiau ar jie suteiks tokį rezultatą kaip Lendan, nežinau.

Galiojimo laikas – 18 mėnesių nuo pakuotės atidarymo dienos.

Kiekis – 300ml, tačiau galima įsigyti ir mažesnį (250ml) ir didesnį (1000ml).

Pakuotė – kokybiška, tvirta ir patogi naudoti, aukšta ir ne per stora, tad lengvai radau vietą dušinėje ???? Kadangi konsistencija yra skystoka, tai nereikia net ir spausti buteliuko – pati priemonė išbėga.

Kvapiklių šioje priemonėje nėra labai daug, tačiau norėtųsi kiek kitokio kvapo, nes šis kiek erzina ir nėra vienas iš mėgstamųjų, tačiau jo ant plaukų nelieka.
Konsistencija – skysta, labai skalsi ir gerai putojanti, taupi – reikia visai nedaug, kad perskalautum plaukus – putoja nuo pat pirmo plovimo (būna juk ir kitaip, ar ne?).

Rezultatas? Po šio šampūno net nesinori naudoti jokio kondicionieriaus ar kaukės – plaukai švelnut švelnutėliai, akivaizdžiai glotnesni ir netgi kiek sunkesni. Vienas įdomesnių naudotų šampūnų, po kurių štai toks efektas – jokio vėlimosi ar panašiai, tik švelnumas.

Kur rasti? „Vitrina“ parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje (nuoroda į produkto puslapį): www.beautyforsale.eu
Kaina? 12,50 EUR

Visgi, kaip bebūtų, naudoju ir sekančią priemonę – tai kaukę. Lendan kompanija šioje linijoje neturi kondicionieriaus ???? Aptarkime plačiau antrąją priemonę.

Atrodo, kd kondicionierius/kaukė turėtų padaryti viską, ko nepadarė šampūnas, tačiau kai visos pareigos atliktos vos po plovimo

procedūros, įdomu, ką gi žada pati kompanija?

Extra liss – stipraus poveikio glotnumo suteikianti plaukų kaukė garbanotiems ir nepaklusniems plaukams. Laminuojantis efektas saugo plaukus nuo pasipūtimo ir garbanavimosi. Kaukės aktyvieji komponentai drėkina ir atkuria plauko kutikulę. Kaukė taip pat turi apsauginį filtrą, kuris veikia plauko džiovinimo ir tiesinimo karštais formuotuvais metu. Sudėtyje esantis Bio kanapių aliejus sočiai drėkina plaukus ir jie išlieka blizgantys ir neišsausėja.

Manyčiau, žada gerų dalykų – svarbiausia – apsaugą nuo pasipūtimo ir karščio!
Įdomu pažvelgti iš arčiau ir į ingredientų sąrašą ir nuspręsti – gera ar negera ši priemonė? ????

Pagrindas – vanduo, kurį papildo drėkinamoji medžiaga. Toliau – konsistencijos reguliatorius, veikiantis kaip minkštiklis, sekantis – minkština bei kondicionuoja. Penktasis – kukurūzų aliejus, taipogi minkštinantis bei kondicionuojantis. Paskutinis mums svarbus – apsaugo uo įsielektrinimo ir veikiantis kaip konservantas.
Sudėtyje dar yra kanapių aliejaus, saulėgrąžų aliejaus, ir visko to paties pabaigoje kaip ir šampūnas.

Vėlgi, sudėtis nėra auksinė ar labai natūrali ir sveika, tačiau tikėtis rezultato galima – Tau rinktis ko nori ????

Galiojimo laikas – 18 mėnesių nuo pakuotės atidarymo dienos.

Mano turimas kiekis – 150ml, tačiau norint galima įsigyti ir visus 500ml.

Pakuotė kitokia nei šampūno ir taipogi patogi naudoti, primenanti greičiau rankų kremą nei kaukę. Minkšta, lengvai spaudžiama ir leidžianti atitinkamai dozuoti.

Kvapas – identiškas šampūnui.
Konsistencija – tiršta, kreminė ir skalsi – reikia stebėtinai nedaug, kad padengčiau per visus plaukučius. Tiesa, reikia palaikyti kelias minutėles ir tada nuplauti, tad Lendan kaukė veikia kaip greito poveikio.

Po tokio gero plovimo su šampūnu, nepastebiu didelio skirtumo panaudojusi šią kaukę, bet tikrai tikiu, kad yra ir naudoti būtina geram rezultatui išgauti. Plaukai švelnūs, glotnūs.

Kur rasti? „Vitrina“ parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje:
www.vitrinapro.lt
Kaina? 11,20 EUR

Išvados tokios – priemonės tikrai vertos dėmesio ir suteikiančios labai gerą glotnumą bei gerai kovojančios su plaukų pasipūtimu. Tiesa, man nepatiko vienas dalykas – išsiplovus galvą vakare ir nuėjus drėgnais plaukais miegoti, ryte jie atrodavo labai nekaip, tačiau palaukus kol išdžius natūraliai arba išdžiovinus džiovintuvu, rezultatas kur kas geresnis ir smagesnis! Kadangi priemonės teikia glotnumo, reikia tikėtis to, kad plauti teks dažniau nei įprasta, tačiau juk tai nėra problema, ar ne? ????
Dalinuosi savo nuotrauka iš Instagram’o, kurioje esu suformavusi plaukus naudodamasi būtent Lendan priemonėmis ir daugiau niekuo kitu (tiesa, naudojau dar trečiąją priemonę, kurią žadėjau aptarti sekančią savaitę).
Siūlau pirkti visą liniją geriausiam rezultatui pasiekti.
Glotnūs, kur kas mažiau pasipūtę ir lengviau sutramdomi plaukai!

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://www.ojeinoriudar.lt/lendan-stipraus-poveikio-glotnumo-suteikiantys-sampunas-ir-kondicionierius/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą