Kaip pasirinkti tinkamiausią plaukų šepetį džiovinimui?

Kaip pasirinkti tinkamiausią plaukų šepetį džiovinimui?

By : blog - Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Kaip pasirinkti tinkamiausią plaukų šepetį džiovinimui?

 

Tikriausiai visi esame susidūrę su situacija - kirpykloje meistrams išdžiovinus plaukus tikimės tokio paties rezultato po kiekvieno plovimo namuose. Deja, bet dažnai tenka nusivilti, plaukai namuose išdžiūvę atrodo ne tokie žvilgantys, glotnūs ir paslankūs, be to yra prigludę prie galvos odos, nepakilę nuo šaknų. Ar gali neteisingai parinktas šepetys džiovinimui pakenkti plaukams? Plaukų priežiūros ekspertai teigia, kad tinkamas plaukų šepetys pagal Jūsų plaukų tipą, tekstūrą ir stilių gali padaryti didelę įtaką finaliniam rezultatui ir gerai plaukų būklei. 

Apvalieji šepečiai yra idealus įrankis džiovinimui, kadangi jie suteikia daugiau kontrolės formavimo metu, leidžia išgauti norimą apimtį, garbanas, tekstūras ir formą, tu pačiu metu sumažina plaukų pūtimąsi ir išryškina plaukų blizgesį. Svarbu paminėti, kad renkantis šepetį džiovinimui reikėtų atkreipti dėmesį ir į šepečių dydžius, kadangi nuo to priklauso galutinis rezultatas. Pavyzdžiui, šepečiai su didesnio dydžio cilindrais suteikia ypač didelę apimtį, tačiau tai nėra gera opcija plonų ir trumpų plaukų savininkams.

Šepečiai mažesniu cilindru gali tapti puikiu įrankiu tiems, kas turi kirpčiukus arba siekia garbanotų plaukų efekto. Be to, tarpai tarp šerelių šepečio cilindre yra kitas svarbus bruožas į kurį turite atkreipti dėmesį renkantis šepetį. Šie tarpai pagelbėja džiovintuvo šilto oro srovei greičiau pasiekti plaukus, taip plaukai išdžiovinami daug greičiau ir jie nėra pažeidžiami. Ilgi plaukai su daug apimties turinčiomis garbanomis, griežta šukuosena iki pečių ar glotnūs  ilgi plaukai – kad ir kurį variantą išssirinksite, kiekvienam iš jų yra apvalusis plaukų šepetys. 

Kelionė į grožio prekių parduotuvę gali tapti tikru galvos skausmu, nes šiais laikais šepečių pasirinkimas yra itin didelis. Akys tiesiog raibsta nuo šepečių įvairovės, šerelių ypatybių ir sudedamųjų medžiagų. Visgi, šis pasirinkimas gali tapti lengvu, jeigu žinosite, kuris plaukų šepečių tipas tiks būtent Jūsų plaukams ir padės pasiekti norimo rezultato.

Pasaulinis prekės ženklas Denman įkurtas Jungtinėje Karalystėje ir įsitvirtinęs rinkoje prieš daugiau nei 80 metų,  siūlo plaukų šepečių įvairovę, skirtą tiek profesonaliam, tiek kasdieniam naudojimui. 

Denman Vent šepečiai

Siekiate kuo mažiau laiko praleisti džiovinant plaukus ir tai padaryti lengvai, tačiau norite didelies apimties plaukų? Denman Vent linija yra būtent tai, ko ieškote, pagal Vent technologija sukurti šepečiai  užtikrina greitą ir lengvą plaukų išdžiovinimą. Tunnel vent šepetys ženkliai paspartina plaukų džiovinimo procesą, kadangi speciali Vent technologija leidžia šiltai oro srovei cirkuliuoti šaknų lygyje. Šerelių galuose esantys burbuliukai apsaugo galvos odą nuo sužeidimų ir yra ypač švelnūs plaukams.  Šiuo šepečiu itin lengva kontroliuoti susivėlusius visų ilgių plaukus be pešimo pojūčio. Jūsų patogumui - matinė trikampinė rankena, efektyviam ir dar kaip niekad greitam džiovinimui.

A picture containing brush, toolDescription automatically generated

 

Lankstesnė ir šiek tiek mažesnė Vent technologijos šepečio versija - Skeleton Vent šepetys. Šis džiovinimo įrankis parankus tiems, kas pageidauja pakėlimo nuo šaknų ir natūralių formų išgavimo. Specialiai išdėliotos ertmės šepetyje leidžia plaukams išdžiūti per trumpą laikotarpį, taip pat išlenktas šepečio modelis užtikrina natūraliai krentančius plaukus. Ypač patogi lašo formos rankena - patogaus ir lengvo džiovinimo garantas. 

A picture containing toolDescription automatically generated

 

Šepečiai garbanojimui

Galbūt Jūsų tikslas - garbanoti, daug apimties turintys plaukai ir ypatingų formų reikalaujančios šukuosenos? Tuomet Denman garbanojimo ir džiovinimo šepečių linija yra sukurta būtent Jums. Mažas šepečio cilindro skersmuo padeda pasiekti plaukų šaknis, kurios džiovinant šilto oro pagalba yra pakeliamos ir išpurenamos. Nailoniniai šereliai pagerina plaukų sukibimą ir neleidžia plaukams nuslysti, taip yra užtikrinamas lengvas plaukų formavimo procesas. Šis šepetys yra itin komfortabilus  ir trumpų plaukų džiovinimui, tai - universalus pasirinkimas išraiškingo rezultato norintiems žmonėms. Vitrina PRO Jums siūlo 40mm ir  30mm skersmenų variantus.

A picture containing metalware, screwDescription automatically generated

 

Šepečiai su natūraliais šeriais

Natūrali apimtis, garbanos ir blizgesys - to pasieksite plaukus formuojant šepečiu su natūraliais šerno šeriais. Tankūs šerelių kuokštai yra išdėstyti būtent taip, kad suteiktų plaukams švytėjimą bei gerą iššukavimą. Vitrina PRO parduotuvėse parduodami mediniai Denman šepečiai su natūraliais šeriais yra pagaminti iš sertifikuotos buko medienos, taip užtikrinamas šepečio ilgaamžiškumas ir kokybė. 

A picture containing toolDescription automatically generated

Šepečiai su termo keramika

Jeigu siekiate plaukus išdžiovinti greitai, tačiau norite daugiau apimties ir lengvesnio plaukų valdymo, mūsų pasiūlymas Jums -  Denman šepečiai dengti termo keramika. Verta žinoti, kad būtent šia medžiaga dengti plaukų modeliavimo įrankiai skleidžia neigiamus jonus, todėl plaukai mažiau elektrinasi, pučiasi ir veliasi. Neigiami jonai atstato pažeistą plauko kutikulę ir užrakina natūralius aliejus, taip išgaunamas ypač glotnus rezultatas. Denman plaukų šepečius dengia lankstūs nailono šereliai, kurie užtikrina puikų plaukų sukibimą su šepečiu džiovinimo metu. Nepamirškite ir to, kad galite rinktis iš skirtingų skersmenų šepečių (48mm38mm) pagal savo plaukų ilgį ir norimą išgauti rezultatą. 

A picture containing microphoneDescription automatically generated

 

Keramikiniai šepečiai 

Denman kūrėjai nuolat tobulindami plaukų šepečių dizainus, siekia patenkinti vis daugiau klientų poreikių, todėl keramikinių šepečių liniją sudaro ergonomiškų ir patogių formų cilindrai. Inovatyvūs smėlio laikrodžio formos plaukų džiovinimo šepečiai yra ideali priemonė siekiantiems greito plaukų išdžiovinimo su daug apimties. Keramika dengtas cilindras džiovinimo metu nepažeidžia plaukų, be to aptaki jo forma leidžia lengvai formuoti plaukus nuo pat šaknų. Gofruoti nailono šereliai puikiai užkabina plaukus ir garantuoja greitą išdžiovinimą.

A picture containing tool, brushDescription automatically generated

Galbūt siekiate greito plaukų išdžiovinimo, tačiau norite tiesių, nuo šaknų atkeltų plaukų su daug apimties? Denman keramikiniai šepečiai su kvadrato formos cilindru yra tobula priemonė glotnios ir tiesios šukuosenos sukūrimui. Lankstūs nailono šereliai nepažeidžia galvos odos, o keramikinis cilindras užtikrina sveiką plaukų būklę po formavimo džiovintuvu.

A close-up of a lipstickDescription automatically generated with low confidence

Keramikiniai šepečiai su natūraliais šeriais

Kaip ir minėjome anksčiau, keramika dengti šepečiai padeda pasiekti glotnių plaukų efekto, o natūralūs šeriai prisideda prie plaukų blizgesio. Keramika dengti apvalieji Denman šepečiai su natūraliais šerno šeriais yra puikus įrankis natūraliai atrodančioms, glotnioms garbanoms ir bangoms su daug apimties. Natūralūs šeriai taip pat yra ypatingai švelnūs plaukams, užlygindami plauko kutikulą jie visiškai nepažeidžia pačio plauko struktūros. 

janeke-usa

Janeke – kitas prekės ženklas lyderiaujantis plaukų priežiūros produktų rinkoje. Janeke istorija prasidėjo Italijoje dar 1830 metais ir nuo to laiko užsitarnavo pasaulinį pripažinimą kokybiškų ir inovatyvių produktų dėka. 

Hair Brush+

Šis šepetys yra specialiai sukurtas greitam ir maksimaliai saugiam plaukams džiovinimui. Janeke Hair Brush+nugarėlėje esantys tarpai pagreitina plaukų džiovinimą, o nailoniniai šereliai suteikia apimties ir prideda tekstūros, specialūs tarpai tarp šerelių suformuluoti būtent taip, kad šiltas oras cirkuliuotų abejose šepečio pusėse. Tai yra puiki priemonė itin garbanotus, linkusius veltis ir storus plaukus turintiems žmonėms. Šie šepečiai puikiai iššukuoja susivėlusius plaukus, užkerta kelią plaukų pažeidimams džiovinimo metu bei suteikia apimties. Šviesiai rožinissmėlio spalvos, o gal šviesiai mėlynas? Vitrina PRO Jums siūlo platų šių šepečių dizainų pasirinkimą.

A picture containing brush, toolDescription automatically generated

Kiepe Professional

Kiepe – italų gamintojas, kurio produkcija susilaukė grožio specialistų pripažinimo visame pasaulyje. Ši kompanija džiugina klientus inovatyviais grožio prekių sprendimais jau nuo 1960 metų.

Nano-Tech šepetys

Vienas iš šių sprendimų – keramika dengtas Nano Tech šepetys džiovinimui. Šio įrankio ryškiausia savybė yra tai, kad būtent šie šepečiai yra paženklinti raudonomis juostelėmis. Šios juostelės – indikatoriai, kurie pakeičia spalvą iš raudonos į baltą, kai šepetys džiovinimo metu pasiekia optimalią temperatūrą formavimui. Jei Jūsų plaukai yra linkę elektrintis šis šepetys puikiai tiks Jūsų plaukų džiovinimui, kadangi jis turi antistatinių savybių. Taipogi keramika dengtos plokštelės skleidžia neigiamus jonus, kurie sumažina karščio daromą žalą plaukams, o specialūs nailono šereliai gali įkaisti nuo 180° iki 245° karščio. Rinkitės iš skirtingų dydžių: 32mm43mm53mm arba 65mm.

A picture containing toolDescription automatically generated

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą