Kaip išsirinkti sau tinkamą plaukų džiovintuvą ?

Kaip išsirinkti sau tinkamą plaukų džiovintuvą ?

By : blog - Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

„Valera“ plaukų džiovintuvai – Šveicariška kokybė ir naujausios technologijos

Ar kada nors rimtai susimąstėte apie savo plaukų sveikatą? Plaukų priežiūros rutiną sudaro gausybė komponentų, tad kaip užtikrinti maksimaliai komfortišką, funkcionalią ir plaukus tausojančią priežiūrą? Labai svarbu ne tik naudojamos priemonės, bet ir kokybiški prietaisai – plaukų džiovintuvai, kurie yra ne tik patogūs naudoti, bet ir puoselėjantys plaukų grožį. Mūsų rekomendacija – Šveicariško prekės ženklo, kokybiški plaukų džiovintuvai „VALERA“. Tačiau pradėkime apie viską iš pradžių. 

Plaukų džiovintuvas išvien su plaukų puoselėjimu

Tikriausiai pritarsite, jog šiandieniniame skubančiame pasaulyje neišsiverstume be plaukų džiovintuvo, kuris ilgainiui įgavo tiek funkcijų, jog nebėra tik plaukus džiovinanti priemonė. Jis tapo nepakeičiamu įrankiu jų priežiūrai ir stilizavimui. Per mėnesį jūsų plaukas vidutiniškai paauga 1 centimetrą, tad kaip užtikrinti švytintį ir elastingą plauką kiekviename jo milimetre? Atsakymas yra patikėti ją kokybiškai priežiūrai su naujausios kartos technologijomis praturtintais „Valera“ plaukų džiovintuvais. 

Šveicarų daugiafunkciniai plaukų džiovintuvai „VALERA“


„Valera“ 1955 metais tai Šveicarijoje įkurta kompanija. Produktai čia ir gaminami -  Tičino mieste. Ilgametis darbas bei gilios žinios apie plaukus, jų struktūrą ir priežiūrą leidžia sukurti itin kokybiškus, specifikuotus ir daugiafunkcinius plaukų priežiūros produktus. Nors šiuos džiovintuvus namuose naudoja daugybė žmonių, kompanija deda didelį akcentą į profesionalus – stilistus ir kirpėjus, tad siekia atliepti pačius įvairiausius ir specifiškiausius poreikius. „Valera“ plaukų džiovintuvai naudojami visame pasaulyje, o prekės ženklas yra pripažintas kaip vienas geriausių. Profesionalai pasitiki „Valera“ produkcija ir naudojasi ja net svarbiausių renginių metu žinodami, kad rezultatai visuomet pateisins ar pranoks lūkesčius.

Ir tai ne tik pagyros, „Valera“ yra apdovanota tarptautiniu pripažinimu. Prieš kelis metus gautas „Best brand of the Year 2019“ apdovanojimas, bei geriausiu produktu pripažintas ePower plaukų džiovintuvas įteikus įvertinimą „Best Product of the Year 2019“.

Swiss Nano 9000Y

plauku dziovintuvas

Ypatingos plaukų džiovintuvų technologijos jūsų patogumui

 „Valera“ garsėja savo išskirtiniais džiovintuvų variklių sprendimais ir jų įvairove, o tai plačiai pasitarnauja produkto funkcionalumui. Taip pat patogaus laido rotacijos, garso slopinimo ir paviršių vėsinimo galimybės. Kiekvienas prietaisas turi unikalią ir nepakeičiamą funkcinę kombinaciją.

Tylus rėžimas, maksimali galia

Dar prieš kurį laiką mūsų namuose buvo galima rasti plaukų džiovintuvų, kurie veikdavo itin garsiai. Galbūt tai jums pažįstama ir dabar. Tyliai susiruošti ryte į darbą, bei kartu pasinaudoti džiovintuvu gali būti neįmanoma. Pabudinti galite ne tik namiškius, bet kartais net ir kaimynus! Norėdami sušvelninti garsą, turime daryti kompromisus su pučiamo oro galingumu ir taip džiovindami tylesne, bet mažiau galinga srove, užtrukame ilgiau. „Valera“ plaukų džiovintuvai pasižymi „Smart airflow“ technologija, kuri ypatinga tuo, jog net maksimalia sparta, galingumu ir slėgiu veikiantis prietaisas dirba daug tyliau nei įprasti plaukų džiovintuvai. Tiems, kas susidomėjo šia funkcija siūlome atkreipi dėmesį į „Swiss Silent“ ir „Swiss Silent Jet“ linijų produktų. 

Patogus, 360° apsisukantis, džiovintuvo laidas


Maksimali judėjimo laisvė. Daugiau jokių susiraizgiusių laidų. „Valera“ plaukų džiovintuvai yra pagaminti naudojant modernią ir patentuotą technologiją, kuomet prietaiso laidas savaime juda 360° ir išvaduoja jus nuo susiraizgymų bei papildomo laiko, kurį skirtumėte išpainioti susipynusį džiovintuvo laidą. Būkite visiškai laisvi judėti taip, kaip jums labiausiai norisi.

plauku dziovintuvo laidas

Naujos kartos prietaisų varikliai

Šveicarai yra itin preciziški kokybei, todėl „Valera“ plaukų džiovintuvai yra labai diferencijuoti, pritaikyti individualiems, geriausiai jūsų norus atitinkantiems, poreikiams. Tam, kad atliepi tiek įprastų vartotojų, tiek profesionalų norus, „Valera“ sukūrė 5 skirtingus produktų variklius, kurie individualizuoja produktus ir jų funkcijas.

plauku dziovintuvo variklis

 

 

Evolution digital motor – mažas, lengvas, ypač galingas ir patvarus variklis. Šis motoras yra visos „Valera“ profesionalių džiovintuvų tvarios ateities koncepcijos širdis.

plauku dziovintuvo variklis

BLDC-Enduro-X – patobulintas, itin ilgaamžis ir lengvas variklis. Ypatingi anglies šepetėliai variklyje užtikrina didelį patvarumą. Variklis gali veikti net iki 10 000 valandų (5 kartus ilgiau nei paprastas variklis). Užtikrinama aplinkos taršos prevencija dėl sumažintos anglies dulkių emisijos.

plauku dziovintuvo variklis

AC-Performance – šis variklis dažnai naudojamas profesionaliose džiovintuvų modeliuose. Pasižymi itin stipria oro srove ir slėgiu bei ilgaamžiškumu. Variklio darbo trukmė net iki 2000 valandų.

plauku dziovintuvo variklis

Delta-Drive – tai lengvumo ir galingumo kombinacija. Šis variklis pasižymi itin didele jėga lyginant su įprastais prietaisais. Tai įmanoma tik su neodimio magnetų pagalba.

plauku dziovintuvo variklis

PM-Pro – tai galingas magnetinis variklis. Dėka iškirtinės ventiliacijos sistemos, variklis pasižymi  stipria oro srove ir slėgiu. Jis galingesnis už AC variklį ir naudojamas profesionaliose priemonėse.

Jokių į prietaisą įsivėlusių plaukų

Tikėtina, kad kiekvienai moteriai ar ilgesnių plaukų savininkui vyrui yra tekę susidurti su nemaloniu potyriu, kuomet plaukai yra įtraukiami į džiovintuvą, apdega, skleidžia nemalonų svilėsių kvapą. „Valera“ apsaugo nuo tokios plauko žalojimo patirties. Džiovintuvai sukurti pagal technologijas, kurios neleidžia įtraukti plaukų į džiovintuvo ventiliavimo mechanizmą.

Ergonomiška džiovintuvo rankena

„Valera“ skiria nemažai dėmesio produktų ergonomikai ir naudojimo patogumui. Tad atlikus anatominius tyrimus, plaukų džiovintuvams yra sukurtos specialios rankenos. Tai patogus, nesukeliantis nuovargio dizainas. Negana to, rankena sukurta taip, jog ranka nepatirtų vibracijos, taip apsaugant sąnarius ir raumenis. 

Neįkaistantis antgalis


Prietaisai, kuriuos naudojame ilgesnį laiką, dėl savo intensyvaus darbo, įkaista. Tenka būti dėmesingiems ir neužsimiršti, kad kai kurios vietos tampa karštos ir turime saugoti savo odą. Tai visiškai nebūtina su „Valera“ funkcija „Self-cooling Doulbe-Layer Sysem“. Plaukų džiovintuvo antgalis tiesiog neįkaista, galima ji ramiai liesti ir daugiau niekada nesibaiminti įkaitusio prietaiso. 

Neįkaistantis antgalis

Funkcijos, puoselėjančios jūsų plaukų sveikatą

Naudojant karščiu džiovinančias ar formuojančias priemones susimąstome apie plaukų sausėjimą. Todėl labai svarbu pasirinkti priemones, kurios maksimaliai tausotų jūsų plaukus ir prisidėtų prie drėgmės išsaugojimo. O ką jau kalbėti, jog norisi žvilgančių ir sveikai atrodančių plaukų? Šios „Valera“ džiovinuvų funkcijos nepaliks abejingų.

Vėsi oro srovė ir greitas išdžiovinimas

Kuomet paimame džiovintuvą į rankas, labai svarbu, kad tarp prietaiso ir plaukų būtų apie 20 centimetrų atstumas. Per arti naudojamas plaukų džiovintuvas gali įkaitinti plaukus. Taip pat norime pasidžiaugti, jog „Valera“ prietaisai turi itin žemos temperatūros funkcijas „COOL“ mygtukus arba žemos pučiamo oro temperatūros pasirinktis. Be abejonės, ši funkcija yra naudinga ir plaukų formavimui, kuomet džiovinimo pabaigoje šalta oro srovė „užrakina“ plauko žvynelius.


Jonizavimo pagalba - dar intensyvesnis plaukų spindesys

Jonų technologija įsitvirtino plaukų priežiūros priemonių rinkoje. Ši technologija milijono neigiamų jonų pagalba išlaiko natūralų plaukų drėgmės kiekį ir sumažina statinį krūvį džiovinant ar formuojant plaukus. Po jonizavimo procedūros plaukai tampa glotnūs, švelnūs ir itin lengvai iššukuojami. Ir tai pasiekiama tiesiog įprastai džiovinat plaukus. Nereikalauja jokių papildomų pastangų.

Jonizavimo pagalba - dar intensyvesnis plaukų spindesys

Paprastas plaukų stilizavimas ir tiesiems, ir garbanotiems plaukams

„Valera“ plaukų džiovintuvai turi specialius siaurėjančius antgalius, tai padeda lokalizuoti pučiamą orą ir džiovinti plaukus atskiromis dalimis. Džiovinimas be antgalio galimas tik pirminiam nusausinimui, toliau džiovinama naudojant lokalizuojantį srovę antgalį. Šis antgalis yra pagamintas remiantis technologija, kuri neleidžia jam įkaisti. Tad galite nevaržomai naudotis ir liesti prietaisą nebijodami, jog sužeisite rankų odą.

specialius siaurėjančius antgalius,

Difuzoriai – nuostabi priemonė garbanų formavimui. Tai didelis apvalus antgalis, kuris veikia panašiu į džiovinimą principu. Difuzorius padeda gražiai suformuoti natūraliai atrodančias garbanas, suteikti plaukams apimties. Kai kurie „Valera“ modeliai yra kartu su difuzoriumi, tačiau bet kuriuo atveju, jį galima įsigyti papildomai.

Difuzoriai

Nuostabu tai, jog įsigijus difuzorių atskirai, jis tinka prie visų „Valera“ plaukų džiovintuvų modelių. Galima rinktis net iš kelių skirtingų difuzorių modelių pagal tai, kokio efekto labiausiai norite. Jis padeda suformuoti gražias, struktūriškas garbanas jų neišdraikant ir išvengiant pasišiaušusių plaukų efekto.


Kompaktiškai kelionei

Kompaktiškai kelionei

Dažnai keliaujate ir tenka daiktus sutalpinti į ribotą oro linijų bagažą? „Valera“ Swiss Light 5400 FOLD AWAY modelis yra taiklus pasirinkimas ir kokybiškas partneris kelionėje. Šis modelis turi jonų funkciją, kuri padeda išlaikyti plaukų drėgmę ir spindesį. Plaukų džiovintuvas turi 6 skirtingus pučiamos oro srovės greičius bei temperatūros padėtis. Prietaisas yra labai galingas, turintis net 2000 W variklį, todėl padės greitai išdžiovinti plaukus ir taupyti jūsų kelionės laiką.  

Kurį džiovintuvą pasirinkti? 

Šis Šveicariškas prekės ženklas turi nemažai skirtingų prekės linijų, kurios kuriamos pagal tam tikrus bruožus ir funkcionalumus. Esant plačiam prekių pasirinkimui tampa sudėtinga išskirti vieną, geriausiai norus atliepianti pirkinį. Šiuo atveju norime pasakyti, kad daugiau yra geriau. Kuo įvairesnės produktų komplektacijos, tuo tiksliau pirkinys atitinka vartotojo lūkesčius. Kviečiame plačiau pasidomėti, kokias produktų kategorijas suformavo pats gamintojas. 

 

ePower plaukų džiovintuvų linija – išvien su tvarumu

ePower 2020 ir ePower 2030 modeliai perkėlė plaukų džiovinimą į naują lygį. Itin galingas prietaiso variklis užtikrina spartesnį plaukų džiovinimą, naudoja mažiau energijos, neteršia aplinkos ir taip užtikrina tvarumą.

ePower plaukų džiovintuvų linija ePower plaukų džiovintuvų linija

Šie plaukų džiovintuvų modeliai pučia itin galingą oro srovę, taip išsaugodami daugiau jūsų brangaus laiko. Ir ne tik laiko. Prietaisui naudojant mažiau energijos, jūs sutaupote ir pinigus, kuriuos skirtumėte elektros sąskaitoms apmokėti.

Panašumai. Abiejų modelių džiovintuvai yra 1600 W jėgos su jonų funkcija. 6 skirtingi pučiamos oro srovės greičiai bei temperatūros padėtys. Šalto oro mygtukas, kuris paleidžia iš prietaiso šaltą orą, taip maksimaliai tausojant plaukus nei naudojamas užbaigti džiovinimą, lengvai prapučiant plaukus vėsia srove. Nuimamas metalinis filtras prietaiso išvalymui ir ilgaamžiškumui garantuoti. Du 6-7,5 cm antgaliai.  Komplekte yra ir difuzorius. 

Skirtumai. ePower 2030 modelis yra kiek galingesnis ir taupesnis. Šis džiovintuvas sutaupo 33% daugiau energijos, lyginant su įprastais džiovintuvais. Tuo tarpu ePower 2020 modelis iki 25%. ePower 2030 modelis užtikrina 35% galingesnį oro srautą, tuo tarpu ePower 202026 %. ePower 2030 oro srovės greitis 82 m3/h, o ePower 2020- 85 m3/h.

Swiss Silen Jet – maksimali galia ir minimalus veikimo garsas

Swiss Silent Jet – tai tiesiog nuostabi technologijų kombinacija. Galingas, tylus ir elegantiškas plaukų džiovintuvas su įvairiomis modelių variacijomis. 

Panašumai. Swiss Silent Jet parindiniai modeliai 750077008500 ir 8600. Visi šie plaukų džiovintuvo modeliai pasižymi jonų technologija, skirtingas 6 oro ir temperatūros padėtis, vėsaus oro mygtukas, du 6 ir 7,5 cm antgaliai, nuimamas metalinis filtras, 3 metrų, 360° apsisukantis ir nesusipinantis, laidas, difuzorius. Visi modeliai dirba ženkliai tyliau, nei įprasti džiovintuvų modeliai. Džiovintuvai yra lengvi, nuo 450 g. (7500 modelis) iki 555 g. 

Swiss Silen Jet Swiss Silen Jet
Swiss Silent Jet 7500 Swiss Silent Jet 8600

Skirtumai. Swiss Silent Jet 77008500 ir 8600 plaukus išdžiovina iki 35% greičiau, nei įprasi plaukų džiovinuvai, tuo tarpu modelis 7500 – ne iki 20% greičiau. Modeliai 75008500 ir 8600 yra ypač galingi, tad sparčiai išdžiovins net storus plaukus. Swiss Silent Jet 75008500 galingumas siekia 2000 W, o tuo tarpu 8600 net 2400 W. Swiss Silent Jet 7700 yra ypač energiją tausojantis modelis, kurio galia yra 1600 W. Nors visi modeliai veikia itin tyliai 64-66 dB(A),Swiss Silent Jet 7500 veikia net 59 dB(A), taigi yra lengviausias ir tyliausias šios grupės džiovintuvo modelis.

Swiss Metal Master – modernios technologijos vintažiniame dizaine


Tai stilingas prietaisas pagyvinantis jūsų salono įvaizdį. Swiss Metal Master yra pagaminti dviejų atspalvių – aukso ir chromo. Šią liniją sudaro trys modeliai: Swiss Metal Master Ionic „Light“, Swiss Metal Master IonicSwiss METAL-MASTER Ionic Tourmaline. Trumpai apie juos. 

 Swiss Metal Master Ionic „Light“  

Swiss Metal Master

Panašumai. Visi šie plaukų džiovintuvo modeliai pasižymi jonų technologija, skirtingos 6 oro ir temperatūros padėtys, vėsaus oro mygtukas, nuimamas metalinis filtras, 3 metrų laidas, difuzorius, šalo oro mygtukas bei itin siauras koncentruojamasis antgalis.

SkirtumaiSwiss Metal Master Ionic „Light“ ir Swiss Metal Master Ionic plaukų džiovintuvų modeliai iš esmės skiriasi tik spalva. Iconic „Light“ yra chromo spalvos, o Iconic – aukso atspalvio. Abu prietaisai yra pučia 60 m3/h oro srovę, turi 2000 W variklį ir sveria 580 g. Tuo tarpu Swiss METAL-MASTER Ionic Tourmaline pučia 77m3/h oro srovę, nerūdijančio plieno korpusas yra padengtas chromuotu paviršiumi.

Swiss Nano – populiariausias „Valera“ plaukų džiovintuvo modelis

Pristatome tris populiariausius „Valera“ Swiss Nano modelius: Swiss Nano 9000Y, Swiss NANO 9200 IonicSwiss Nano 6000 „Light“. Šie modeliai yra išskirtinai mėgstami, nes jų variklis yra itin ilgaamžiškas ir kai kurie jų  gali dirbti iki 2000 val. Šiek tiek apie jų panašumus ir skirtumus.

Swiss Nano Swiss Nano
Swiss Nano 9000Y Swiss NANO 9200 Ionic

 

Panašumai. 3 metrų, 360° apsisukantis ir nesusipinantis, laidas, nuimamas metalinis filtras, skirtingos 6 oro ir temperatūros padėtys.

 

SkirtumaiSwiss Nano 9000Y ir , Swiss NANO 9200 Ionic pasižymi tokio pat galingumo 2000 W varikliu, tuo tarpu Swiss Nano 6000 „Light“ variklis - 1800 W galios. Swiss Nano 9000Y ir , Swiss NANO 9200 Ionic oro pūtimo greitis - 72 m3/h, jie labai greitai išdžiovina net storus plaukus. Swiss Nano 6000 „Light“ oro pūtimo greitis kiek mažesnis - 60m3/h. Tačiau Šis džiovintuvas išsiskiria savo lengvumu, jo svoris tik 400g. Swiss Nano 9000Y ir Swiss Nano 6000 „Light“ modeliai savo sudėtyje turi 2 neįkaistančius antgalius: antgalis (7,5 cm) ir standartinis antgalis (6 cm). Swiss NANO 9200 Ionic komplektacijoje yra 1 antgalis. 

 

Ir tai tik kelių populiarių „Valera“ džiovintuvų modelių palyginimas. Galima suskaičiuoti daugiau nei 10 skirtingų rūšių pavadinimų ir funkcionalumų. Dažnai keliaujantys pastebi, jog „Valera“ prekės ženklu pasitiki ne tik stilistai savo kasdieniniame darbe ar svarbiuose renginiuose, bet ir daugybė skirtingų viešbučių tinklų. 

Kokybė, ilgaamžiškumas ir funkcionalumas viename – protingiausias pasirinkimas 

Dirbdami nuo 1955 metų „Valera“ užsitarnavo didžiulį pripažinimą tiek verslo klientų tarpe, tiek privačių pirkėjų akyse. Tarp plataus ir specializuoto asortimento savo lūkesčius atitinkančią prekę atras net išrankiausias pirkėjas. Naujos kartos varikliai užtikrina produktų ilgaamžiškumą. Juk taip malonu ir saugu, kuomet galite visiškai pasitikėti, kad „Valera“ plaukų džiovintuvai visuomet atliks savo darbą užtikrintai! Negana to, unikalūs funkcionalumai padės jums taupyti laiką ir pinigus.

Kviečiame nieko nelaukti ir įsigyti pasaulyje pripažintus ir tarptautiniu lygiu apdovanotus „Valera“ plaukų džiovintuvus. Tai ilgaamžė investicija į patikrintą šveicarišką kokybę ir jūsų plaukų sveikatą.

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą