Plaukų kondicionieriai, kaukės ir nenuplaunami losjonai. Kaip pasirinkti?

Plaukų kondicionieriai, kaukės ir nenuplaunami losjonai. Kaip pasirinkti?

By : blog - Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Plaukų kondicionieriai, kaukės ir nenuplaunami losjonai. Kaip pasirinkti?

Išplovėte plaukus šampūnu, tačiau kas toliau? Kitas plaukų priežiūros žingsnis - tai kondicionierius, kaukė ar nenuplaunamas serumas, šias priemones galima naudoti atskirai arba derinti tarpusavyje. Visų pirma, kaip ir renkantis plaukų šampūną, kondicionuojančias priemones geriausia taikyti pagal Jūsų plaukų tipą bei kokio galutinio rezultato siekiate. Jeigu šampūną rekomenduojama rinktis pagal galvos odos būklę (normali, pleiskanojanti, besiriebaluojanti), kondicionerių, kaukę ir serumą reikėtų pasirinkti pagal plaukų būklę (pažeisti, besipučiantys, itin prigludę, dažyti). Kondicionierius - tai yra priemonė, kurią geriausia naudoti iš karto po plovimo šampūnu, kadangi kondicionieriuje esančios medžiagos padeda sugrąžinti prarastą drėgmę plovimo metu. Ši priemonė užlygina plauko kutikulą, tai reiškia pašalinamas vėlimasis, plaukai tampa spindintys, sumažinamas statinis krūvis, galite džiaugtis lengvai iššukuojamais plaukais. Kondicionieriai yra svarbi ir greitai veikianti priemonė, visgi pasirinkimą turėtų nulemti Jūsų individuali plaukų būklė, ypač plaukų galiukų būsena. Plaukų kaukė – tai intensyvi kondicionuojanti priemonė, kuri padeda atstatyti plaukų būklę. Kaukės skiriasi nuo kasdienių kondicionierių tuo, kad yra labiau koncentruotos paskirties, taip pat šią priemonę reikia palaikyti ilgiau užtepus ant plaukų, kad pasiektumėte geriausių rezultatų. Nenuplaunamas  kondicionierius arba losjonas – ši priemonė skirta plaukų priežiūros rutinai užbaigti, jo nereikia nuplauti, taigi sutaupote laiko, o Jūsų plaukai tampa sudrėkinti, lengvai iššukuojami, apsaugoti nuo aplinkos veiksnių bei neigiamo karščio poveikio. Nenuplaunamus kondicionierius geriausia naudoti ant dar drėgnų plaukų, prieš džiovinant ir modeliuojant įvairiomis priemonėmis, taip apsaugosite nuo galimų pažeidimų.

 Dabar, kai šiek tiek pasiaiškinome apie produktų naudojimo eiliškumą ir esminius skirtumus, galime apžvelgti,  kokias priemones derėtų naudoti vadovaujantis Jūsų asmeniniais poreikiais.

 

Kasdieniam naudojimui

Priemonės kasdieniam naudojimui pasižymi drėkinančiomis savybėmis, taip pat yra itin lengvos tekstūros, kuri neapkrauna ir nesuriebaluoja plaukų, Taigi, jei turite normalią galvos odą, nesiskundžiate labia sausais ar pažeistais plaukais, siulome išbandyti šias priemones.

Alea kondicionierius ir kaukė dažnam naudojimui. Šios kasdienio naudojimo priemonės su šilko proteinais, žaliųjų citrinų ekstraktu ir drėkikliais suteikia plaukams ypatingo švelnumo, drėgnumo bei atpalaiduoja plaukus. Sudėtyje parabenų neturinčios priemonės tinka dažnam naudojimui, tačiau visiškai neišsausina plauko. Kaukės pagalba išgausite glotnių ir blizgančių plaukų įvaizdį, o kondicionierius gausiai suminkštins Jūsų šukuoseną. Patarimas: kaukę palaikius apie 5 minutes, vieną kartą ją gerai išskalaukite, tačiau po plovimo užtepkite mažą kiekį priemonės ant plaukų galiukų ir nenuplaukite. Taip suteiksite plaukams papildomo drėkinimo iki kito plovimo.

 

 

 

Erboristica Sublime Glow Eco sertifikuotas kondicionierius kasdieniam naudojimui yra profesionali priemonė, kuri padeda pasiekti maksimalių rezultatų, pagal nurodytą paskirtį. Kondicionieriaus sudėtyje nera parabenų, silikonų, dažiklių, naftos chemijos produktų, visos šios linijos priemonės yra sertifikuotos. Šios priemonės sudėtyje esanti hialurono rūgštis apsaugo plaukus nuo išorinių neigiamų veiksnių, suformuodama išorinį apsauginį sluoksnį aplink plauko stiebą. Taip pat išsaugomos ir vandens molekulės, kurios suteikia matomą spindesį plaukams. Kondicionierius Jūsų plaukams suteiks spindesio ir minkštumo, o nenuplaunamas serumas Anti Frizz tinkantis nusilpusiems ir besiveliantiems plaukams išlygins plauko stiebus, juos sušvelnins. Derinkite šias priemones kasdieniam naudojimui ir galėsite ilgai džiaugtis lengvai iššukuojamais, itin švelniais plaukais. 

 

 

Dažytiems plaukams

Ilgalaikių dažų nualinti plaukai praranda drėgmę, o taip norėta spalva palaipsniui ima blukti, taigi reikia naudoti priemones, kurios prailgintų ryškią plaukų spalvą. Dažnai dažytiems plaukams skirtų priemonių sudėtyje aptiksime ir apsaugančių nuo aplinkos veiksnių sudedamųjų dalių, jos stiprina plaukus. 

Alea kondicionierius dažytiems plaukams ir kaukė, kurių sudėtyje yra granatų ir riešutmedžio ekstraktų, prisideda prie ilgo plaukų spalvos išlaikymo. Profesonalių produktų sudėtyje nėra parabenų, taigi saugiai ir be jokio papildomo poveikio apsaugosite plaukų elastingumą bei spalvos ryškumą. Kondicionierius ir kaukė taip veikia kaip apsauginis filtras nuo UV, taigi aplinkos poveikis neturės įtakos plaukų sveikatai. 

Lendan Color Addict kaukė dažytiems plaukams – tai kita, inovatyvi, stipraus poveikio priemonė pritaikyta būtent išsaugoti plaukų spalvą. Veikliųjų medžiagų sistema “Color protect” pasižymi plaukų spalvą saugančių ir žvilgesį sustiprinančių medžiagų savybėmis, jų dėka plaukai yra regeneruojami, drėkinamas plauko stiebas bei atitaisomi pažeidimai, kurie atsiranda dažymo metu, dėl dažuose esančių ingredientų.  Kita dominuojanti veikloji medžiaga yra putonių sėklų aliejus, kuris sudaro specialią plėvelę, dėl kurios išsaugoma drėgmė, plaukai tampa dar drėgnesni, žvilgantys ir švelnūs. Patarimas: maksimaliam plaukų spalvos išsaugojimui derinkite šią stipraus poveikio kaukę  su  Lendan Color Addict nenuplaunamu plaukų kremu, ši priemonė atkuria pažeistų plaukų struktūrą, apsaugo plaukus nuo žalingos UV spinduliuotės. Nedidelį kremo kiekį  tiesiog paskirstykite ant išplautų sausų arba drėgnų plaukų, koncentruotai produkto užtepkite ten, kur plaukai yra labiausiai pažeisti. 

 

Tiesinimui

Besiveliantys, banguoti, pasišiaušę plaukai – dažna problema, ypač šaltuoju metų periodu. Norint panaikinti šią problemą, suglotninti, sušvelninti plaukus ir suteikti jems tiesumo vien šampūno naudojimas visgi gali būti ne toks veiksmingas. Tiesinimui rinkitės glotninančias, maitinančias priemones, šiose priemonėse aptinkamos sudedamosios dalys yra keratinas, įvairūs drėkikliai ir aliejai, taigi kondicionieriaus ar kaukės naudoti reikėtų itin mažą kiekį, kad neapsunkintumėte plaukų. 

Salerm Keratin Shot giluminio poveikio kaukė atstatanti stipriai pažeistus plaukus minkština ir drėkina plaukus, o kelių lygių atstatančioji sistema užtikrina švytintį, poliruojantį plaukų lygumo efektą. Sudėtyje esančios medžiagos: hidrolizuotas keratinas, šilko proteinai bei taukmedžio sviestas prisideda prie plaukų tiesinimo ir apsauginio lipidų barjero plauko paviršiuje atstatymo. Kaukę galite naudoti ir ant sausų plaukų, tiesiog įtrinkite riešuto dydžio priemonės kiekį ir paskirstykite tolygiai. Patarimas:  tiesių, glotnių plaukų šukuosenos užbaigimui naudokite Salerm Keratin Shot plaukus atstatantį bei ištiesinantį serumąŠio produkto hidrofobinės savybės neleis plaukams neprarasti jų formos, suteiks blizgesio, serumo nuplauti nereikia.

Deep imapct PLUS - Ypač drėkinanti atstatanti kaukė Salerm - 1

Salerm KAPs Filler “Smoothing Therapy” plaukų kaukė yra suformuluota specialiai tiesiems arba tiesintiems plaukams. KAPs – tai keratiną siejantys baltymai, kurie sudaro plauko struktūrą, suteikia stiprumą, lankstumą, atsparumą aplinkos veiksniams bei vientisumą. Būtent KAPs Filler linija yra ypatingai saugi plaukui, efektyviai juos ištiesina, atstato vidinę struktūrą. Unikalūs veikliųjų medžiagų junginiai panaikina plaukų vėlimąsi, prailgina tiesių plaukų efekto laiką. Kaukė gali būti naudojama kaip tiesinanti priemonė, ilgalaikių tiesinimo procedūrų rzultatams palaikyti, tačiau tai gali būti antrasis žingsnis KAPs Filler profesonalaus plaukų tiesinimo sistemoje.

Alea plaukus tiesinanti kaukė, kurios sudėtyje yra natūraliojo keratino, bambuko ir arganų aliejaus ekstraktų, išlaiko tiesius plaukus daug ilgiau. Ši priemonė be parabenų yra puiki priemonė suvaldyti nepaklusnius plaukus. 

 

Apimčiai

Išplovus plaukus šampūnu plaukai visvien neįgauna norimo purumo ir apimties? Tokiu atveju Jums pagelbėti gali apimties suteikiančios priemonės, kurios ne tik drėkina plaukus, bet suteikia jiems to itin norimo tankumo. Plaukų apimtį didinančios priemonės dažniausiai yra suformuluotos ploniems plaukams, taigi jei Jūsų plaukai yra storesni ir tankesni rinkitės maitinančias priemones.

Lendan Full Volume apimtį didinanti kaukė – tai puiki priemonė, kuri suteikia plaukams ypač didelę apimtį, drėkina, atkuria plauko struktūrą, sustiprina plauko stiebą, suteikia tvirtumo, masės, žvilgesio, apsaugo nuo žalingo karščio. Kadangi plaukų žvyneliai yra uždaromi, plaukai natūraliai daugiau blizga. Patarimas: maksimaliai padidinkite apimtį, sudrėkinkite plaukus, palengvinkite jų formavimą naudodami Lendan Full Volume plaukų apimtį didinantį purškiklį. Ši priemonė visiškai neapsunkins plaukų, dozuokite ją ant išplautų, drėgnų plaukų, ypač šaknų srityje, pamasažuokite, nenuplaukite. 

Full volumen atstatanti  kaukė ploniems plaukams, 150ml Lendan - 1

Chi Magnified Volume kondicionierius mažina plaukų vėlimąsi, tačiau suteikia glotnumo bei itin didelės apimties. Šios priemonės sudėtyje yra keratino kompleksas, kuris stiprina plauką, apsaugo galiukus nuo trupėjimo, padeda išlaikyti drėgmės balansą. Keratinas suteikia plaukams šilko švelnumo, elastingumo ir grąžina sveiką išvaizdą. Amino rūgštys ir baltymai sustiprina plaukus, saugo plaukus nuo formavimo priemonių karščio daromos žalos ir subalansuoja drėgmės lygį. O šilko molekulės padeda išsaugoti plaukų minkštumą, veiksmingai atstato pažeistus plaukus, skatina plaukų augimą ir atkuria natūralų plaukų blizgesį. Derindami šį šampūną su Chi Magnified linijos šampūnu išgausite daug apimties ir tankumo turinčių plaukų efektą ir pagerinsite plaukų sveikatą.

 

 

Sausiems, pažeistiems plaukams

Nualinti, silpni plaukai – tai dažna problema, kurią galima išspręsti pasitelkus gausiai maitinančias, atstatančias ir stiprinančias priemones. Sausus plaukus atsatyti gali būti labai sunku, taigi geriausia derinti nuplaunamas priemones tokias kaip kondicionieriai ar kaukės, ir nenuplaunamas priemones. 

Salerm Hi repair plaukų kaukė su grynuoju keratinu gydo, sustiprina ir atkuria plauko struktūrą. Dėka veikliųjų sudedamųjų medžiagų plaukai tampa labai švelnūs ir minkšti nuo pat šaknų iki galiukų. Ši atkuriamoji priemonė gydo karščio ar šalčio pažeistus plaukus, kadangi veikia plaukus ne tik išoriškai, bet sumažina visinius pažeidimus nuo pačių pirmųjų naudojimų kartų. Rekomenduojame naudoti Salerm Hi repair gydomąjį rinkinį, kurį sudaro šampūnas, kaukė ir purškiamasis losjonas, taip plaukai taps dar labiau iššukuojami, mažiau elektrinsis, plaukų galiukai šakosis daug mažiau, plaukai nesivels ir taps pastebimai glotnesni. Patarimas: purškite Salerm Hi repair nenuplaunamą losjoną ant drėgnų arba sausų plaukų, kad sustiprintumįte ir suteiktumėte spindesį plaukams. 

Hi repair mascarila Salerm - 1

Alea kaukė pažeistiems plaukams be parabenų su arganų aliejumi ir šilko proteinais. Ši kaukė giliai atkurs pažeistus ir sausus plaukus, kadangi arganų aliejus turi giliai maitinančių savybių, o šilko proteinai turi atstatančių ir drėkinančių savybių. Ši priemonė padės atgauti prarastą plaukų gyvybingumą ir apsaugos nuo tolimesnių pažeidžiančių veiksnių.

Kaukė pažeistiems plaukams, 400 ml. ALEA - 1

Lendan Rich Nutrition kaukė yra itin stipraus poveikio, šioje priemonėje esantys ingredientai kondicionuoja ir maitina pažeistus, išsausėjusius plaukus. Lendan kaukė Drėkina ir maitina gilesnius plauko stiebo sluoksnius, atkuria pažeistą plauko struktūrą, sustiprina suskilinėjusius plaukų galiukus, sugrąžina plaukams glotnumą, elastingumą ir minkštumą. Bertoletijų riešutų aliejuje esančios omega-6 ir omega-9 polinesočiosios riebalų rūgštys suteikia plaukams siekiamo švelnumo, drėgmės bei žvilgesio. Priemonė sustiprina ir suglotnina plauko žvyneliai, taigi plaukai visiškai nesivelia. Patarimas: efektyviai apsaugokite plauko stiebą ir atkurkite normalų plaukų drėgmės balansą su Lendan Rich Nutrition stipraus poveikio drėkinamuoju ir maitinamuoju kremu. Naudokite kremą ant neseniai išplautų, dar drėgnų plaukų, nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant viso plaukų ilgio. 

 

 

 

 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą