Išbandyk populiarią dienos prekę su - 40 % nuolaida. Tik Šiandien!

Išbandyk populiarią dienos prekę su - 40 % nuolaida. Tik Šiandien!

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

ŠIANDIEN DIENOS PREKĖ YRA: R3006 Intensive hair loss treatment - Intensyvaus poveikio losjonas ampulėse prieš plaukų slinkimą - 22,88Eur

APIE ŠIANDIENIOS DIENOS PREKĘ: Intensyvaus poveikio losjonas ampulėse prieš plaukų slinkimą. Su vitaminais, natūraliais ženšenio ir ginkmedžio ekstraktais, kurie suteikia plaukams maistinių medžiagų, atgaivina juos ir skatina plaukų atsinaujinimą

ŠIANDIENOS DIENOS PREKĖS KODAS: M4NVBXWQ

Nuo šiol kiekvieną dieną www.vitrinapro.lt svetainėje bei fizinėse VITRINA PRO PARDUOTUVĖSE vienai populiariai prekei taikysime NET - 40 % NUOLAIDĄ. Mes tikime savo produktais ir norime, kad Jūs taipogi pamatytumėte produktų kokybę bei efektyvumą savo akimis. Kiekvieną darbo dieną mes pristatysime vis naują, populiarią dienos prekę su - 40 % nuolaida. Paskubėkite užsukti į VITRINA PRO pirmieji, kadangi prekių kiekis visuomet bus ribotas!

Kaip pasinaudoti nuolaidų kuponu?

1. Perkant internetu - įsidėkite prekę į krepšelį, nukopijuokite žemiau esantį nuolaidų kuponą ir įrašykite pirmame prekių krepšelio žingsnyje - ir nuolaida bus pritaikyta.

2. Perkant vienoje iš fizinių VITRINA PRO PARDUOTUVIŲ - išsisaugokite nuolaidų kuponą telefone arba užsirašykite, atvykite į bet kurią VITRINA PRO parduotuvę, paklauskite konsultantės ar dar yra dienos prekė, kuriai taikoma - 40 % nuolaida, parodykite nuolaidų kuponą ir nuolaida Jums bus pritaikyta. 

Taip, tai taip paprasta!

Prekių kiekis su -40 % nuolaida kiekvieną dieną yra ribotas, todėl jeigu norite apsipirkti vienoje iš VITRINA PRO PARDUOTUVIŲ, rekomenduojame prieš vykstan paskambinti ir paklausti ar šioje parduotuvėje dar yra prekė su nuolaida.





Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą