GREEN LIGHT LUXURY BEAUTY CREAM

GREEN LIGHT LUXURY BEAUTY CREAM

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star


Porą kartų yra tekę bandyti panašaus tipo priemones plaukams. Tai tokie kremai, kuriais išsitepi plaukus, o jie paverčia plaukus minkštais, švelniais ir tarsi neatpažįstamais. Tokio tipo produktus jeigu gerai pamenu, teko bandyti 3 kartus ir nei vienas iš tų kartų nebuvo sėkmingas. Tokius kremus reikia tepti ant drėgnų, ką tik išplautų plaukų. Aš taip ir darydavau. Tačiau galutinis rezultatas tikrai nebūdavo purūs plaukai. Greičiau tai būdavo plaukai, su kurias nebuvo itin malonu rodytis viešumoje, nes atrodydavau kaip savaitę neplovusi galvos. Iš pradžių maniau, kad gal kiek per didelį kiekį produkto tepiau. Tas kiekis buvo sumažintas iki minimalaus, tad supratau, jog visgi dėl rezultato kaltas produktas, o ne aš. Taigi kai gavau laišką su pasiūlymu išmėginti šį produktą, buvau kiek skeptiška, tačiau pabandžiusi supratau, kaip GERI plaukų kremai atlieka savo funkciją. Susidomėjote? Tuomet, skaitykite toliau!

Gamintojo aprašymas:

Kaina: 14,25 Eur

Įsigyti galite: Vitrina Pro parduotuvėse

Mano nuomonė:

Kaip ir minėjau pradžioje, tikrai nesitikėjau, jog plaukų kremas gali suteikti tokį gerą efektą. Pirmiausia, produktas labai skaniai kvepia. Kvapas tikrai malonus, neerzinantis, tačiau išdžiuvus plaukams nėra jaučiamas. Antra, pačio kremo konsistencija labai švelni, maloni. Dažniausiai žinome, jog gamintojo aprašymai neretai prasilenkia su su produkto veiksmingumu, tačiau šio produkto aprašymas visiškai atitinka patį produktą. Kremas tikrai pamaitina, suminkština plaukus, jie yra švelnesni, lengviau iššukuojami, paklusnūs. Taip pat pastebėjau, jog produktas daro ir tai,kas neparašyta ant pakuotės - mano plaukai,naudojant šį kremą, nesiriebaluoja taip greitai kaip jo nenaudojant. Be to, pastebėjau, jog ir plaukų galiukai mažiau skilinėja. Dar norėčiau pakalbėti apie kainą. Gal ji ir didesnė, tačiau ta kokybė, kurį šis produktas suteikia tikrai yra vertas kainos. Esu įsitikinusi, jog tikrai įsigysiu ir antrą pakuotę, tikiuosi, jog kada nors pasitaikys progą išmėginti ir kitus šios serijos produktus arba garsųjį Luxury Look plaukų purškiklį, kurį visos merginos taip giria.

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://emilijosgrozioblogas.blogspot.lt/2018/03/green-light-luxury-beauty-cream.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą