Green light KAUKĖ PLAUKAMS ARGAN VELVET

Green light KAUKĖ PLAUKAMS ARGAN VELVET

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Vasara jau už kelių dienų!! Kaip džiaugiuosi..! Tačiau vasaros laikotarpiu reikia nepamiršti savęs, rūpintis savimi, o ne tik atsipalaiduoti! Kaip žinote, mūsų mylimoji saulė ne tik suteikia gražų įdegį kūnui, tačiau, kaip bebūtų gaila, kenkia mūsų plaukams. Juos labai iš sausina. Tad reikia plaukučius drėkinti bei “duoti“ jiems vitaminų. Šiandien papasakosiu apie puikią kaukę, kuri apsaugo plaukus nuo žalingųjų saulės spindulių!

Aprašymas: Atstatanti ir minkštinanti plaukus kaukė su 100% ypač rafinuotu organiniu argano aliejumi, praturtinta pantenoliu ir linų sėmenų aliejumi, kurie  drėkina, maitina ir minkština. Be parabenų. Po naudojimo plaukai tampa šilkiniai, minkšti , elastingi ir blizga nuo šaknų iki galiukų. Sustiprina ir pamaitina sausus ir lūžinėjančius plaukus. Efektyviai neutralizuoja  cheminių procedūrų paveiktus plaukus ir sugrąžina jiems žvilgesį, apsaugo nuo žalingų UV spindulių poveikio. Apsaugo spalvą.

Kiekis: 200 ml

Kaina: 21,90 EUR

Mano nuomonė: kaukės efektas matėsi jau iš pirmo karto. Plaukai tapo daug švelnesni bei glotnesni. Lengviau šukavosi bei žinoma, labai spindėjo. Atrodė sveiki ir žvilgantys. Pačios kaukės kvapas, tiesą pasakius, man nepatiko. Jis gana stiprus ir aštrus. Ant plaukų taip pat kurį laiką pasilieka. Mane šiek tiek tai erzino. Bet nežiūrint į tai, pačios kaukės veikimo principas nuostabus. Po ilgesnio laiko kaukės naudojimo pastebėjau, jog plaukų būklė iš esmės pagerėjo, jie tapo labiau sudrėkinti, mažiau lūžinėjantys galiukai ir žinoma, jie pato daug sveikesni.

Negaliu nepaminėti pačios kaukės įpakavimo. Jūs tik pasižiūrėkite..!! Atrodo taaaaip nuostabiai..!!! Tikrai “LUXURY“! ????

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: https://eipaulablog.wordpress.com/2018/05/28/green-light-kauke-plaukams-argan-velvet/

 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą