Green light curl control Luxury look

Green light curl control Luxury look

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Labas!

Šiandien buvo smagi diena – paskaitų metu turėjome seminarą, bet dabar ne apie jį – kursiokė pasakojo istoriją, kaip eidama į kursus, netyčia parkrito. Pasakojimas atrodė kiek liūdnas ir kupinas lengvo pykčio ant oro, ant pasaulio ir viso kito, minėjo, kad dar ir diena tokia bloga šiandien.  Aš nebūčiau aš, jei nesvaidyčiau patarimų kaip pasikelti nuotaiką, pradedant nuo požiūrio keitimo – žinok, aš visuomet iš visko juokiuosi ir kas benutiktų, neleidžiu tam manęs užvaldyti ir juo labiau sugadinti nuotaikos. Pradedu sakyti, jog greitai tapsiu geros nuotaikos ambasadore, nes iš bet kokio reikalo išspaudžiu šypseną ir drąsiai sakau, jog esu savo dienos šeimininke. Žinok, kuo toliau galvoju apie tai, suprantu, kad viskas, kas vyksta, ką girdžiu ir pamatau, gali tapti nuostabiu, jei pažvelgsiu į juos pro savo „kietus laimės akinius“. Nori tokių ir Tu? Pradėk dirbti su savimi ir pamatysi, kaip viskas pagerės!
Pakalbėkime apie plaukus – žinok, pasiekiau tokį ilgį, su kuriuo man taip lengva tvarkytis, kad dabar tesinori žaisti ir išbandyti ką naujo – leisk papasakoti Tau apie Green light | curl control „Luxury look“!

Apie garbanas daugiausiai tik ir kalbu, nes rudenį nemažai išlinko mano plaukų, o būtent banguoti plaukai tai padeda paslėpti, tad tiesintuvais net nebesinaudoju – geriau jau neprieštarauti savo prigimčiai! Atradau savo gražių plaukų formulę, tačiau žvalgausi ir į kitus daikčiukus, kurie leidžia susikurti norimą įvaizdį.
Štai kaip pristatoma ši priemonė:

Drėkinanti, plaukus apsauganti,Memory-hold technologija pasižyminti, lengvos fiksacijos priemonė,skirta garbanų formavimui ir fiksavimui, 200 ml Suteikia lengvą, natūralų, lankstų formavimą garbanotiems plaukams. Atskiria garbanas,suteikdama lengvą fiksaciją, nesulipina plaukų, jie lieka švelnūs ir lengvai iššukuojami. Formulė suteikia sąlygas plaukų formavimui rankomis,s uvaldo nepaklusnius plaukus, ypač galiukuose,sukuria standžias garbanas, spindinčias ir sveikas garbanas. Priemonė atspari drėgmei, nepalieka likučių. Suteikia lengvą fiksaciją visų tipų plaukams, tačiau labiausiai tinka garbanotiems, banguotiems, nepaklusniems, besišiaušiantiems plaukams.

Sutrumpindama pasakysiu, jog ši priemonė skirta garbanėms arba toms, kurios griebtųsi įrankių arba suktukų, kad jas išgautų. Kuo skiriasi nuo eilinių putų ar lakų? Nes.. sutvirtina plaukus jų nesuklijuodamas! Beje, žada, jog ir sudėtis bus turtinga, tad ją ir panagrinėkime įprasta tvarka – pirmuosius 6 ingredientus detaliau, o likusius svarbiausius paminėsiu:

Pagrindas – vanduo ir fiksatorius, kurius padengia plaukus plėvele. Sekantis – hidrogenizuotas ricinų aliejus, kuris šioje priemonėje veikia kaip konsistencijos reguliatorius. Ketvirtasis sąraše, mano žiniomis, labai ne vietoje parašytas dažiklis – jie dažniausiai rikiuojasi pačioje pabaigoje, tad tikėtina, jog tvarka čia sumaišyta… Kad neprišnekėčiau visai nesąmonių, geriau paminėsiu, ko dar, bent jau lašelį, galime rasti šioje priemonėje – konservantų, hidrolizuotų perlų ir vilnos, pantenolio ir kvapiųjų medžiagų.
Sudėtis džiugina vien dėl to, jog pagrindas ir kiti ingredientai žada nesausinti plaukų, kas yra itin svarbu jų formavime.

Galiojimo laikas, kaip tokio pobūdžio priemonei – trumpas, bet taip jau yra, kuomet vanduo yra jos pagrindas. Viso – 12 mėnesių nuo pakuotės atidarymo dienos,

Kiekis – didelis ir užbėgant už akių, atsižvelgus į konsistenciją, kažkokiais būdais turės būti sunaudojamas per metus – tokia taupi!
Viso – 200ml.
Kaip matai, ant pakuotės užrašytas ir stiprumo faktorius – vidutiniškas, tad nesitikėk, jog garbanos (jei formuoji pati) atlaikys lietų, bet džiaukis bent tuo, jog nesausins plauko.

Pakuotė paprasta, bet man patinka – su auksinėmis detalėmis, permatoma, gerai matyti kiek išnaudojai jos, plastikinis buteliukas, turi dozatorių, kuris dozuoja po truputėlį, tad bent 6 paspaudimų reikia mano visiems plaukams padengti.

Kvapas – labai prabangus, toks it kokių kvepalų, jaučiamas, bet ne per stipriai. Nepastebėjau, jog išliktų ant plaukų.
Konsistencija – itin skalsi, tad taupiai naudojasi, lengvai paskirstoma, susigerianti ir nepaliekanti plauko lipnaus – net ant rankos dabar rašydama patepliojau ir jokio lipnumo!

Ko tikėtis nusipirkus šią priemonę? Gražių, minkštų garbanų, kurios nėra susiklijavusios ar juo labiau kietos, greičiau tvarkingos ir esančios arti idealumo. Jei turi tiesius plaukus ir tikiesi, kad priemonė suveiks kaip garbanojanti, taip tikrai nebus – reikės pasinaudoti suktukais ar gumele (kaip su susigarbanoti plaukus, video nuorodą paliksiu straipsnio pabaigoje). Pati mėgstu formuoti su gumele ir kai plaukai būna drėgni, patepu šia priemone, leidžiu beveik išdžiūti ir apvynioju plaukus aplink minėtąją gumelę, kitą dieną džiaugiuosi ištaigingomis garbanomis, kurios išlieka iki kitos dienos (žinoma, priklauso nuo oro sąlygų). Man patiko ir pasiteisino visais atžvilgiais – ir kasdienai, ir progoms ????

Kur rasti? Parduotuvėse „Vitrina Pro“ arba čia: www.vitrinapro.lt
Kaina? 16,90 EUR

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://www.ojeinoriudar.lt/green-light-curl-control-luxury-look/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą