Gražūs nagai namuose su CND VINYLUX 7+ nagų lakais

Gražūs nagai namuose su CND VINYLUX 7+ nagų lakais

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

GRAŽŪS NAGAI NAMUOSE SU CND VINYLUX 7+ NAGŲ LAKAIS

Kas mėgstate manikiūrą darytis pačios? Prisipažinsiu, aš tai tikrai ne, nes nemoku ir neturiu tam sugebėjimų... tačiau gavusi progą išbandyti naujuosiu CND VINYLUX nagų lakus, leidau sau pasireikšti bent nagų nusilakavimo prasme :)  

trys CND VINYLUX 7+ nagų lako spalvos + viršutinio sluoksnio lakas,
• CND Srubfresh nago "nuriebalintojas" (kitaip sakant, priemonė skirta laikinam nago dehidratavimui dėl lako sukibimo),
• CND Solaroil nagų bei odelių aliejukas,
• ir CND Offly fast lako nuėmėjas.

Turėjau ir "instrukcija" kaip elgtis:

1) Nusivalyti nagą CND Srubfresh priemone - ši priemonė užtikrina ilgesnį nagų lako išsilaikymą, nes pašalina nuo nago nešvarumus, laikinai jį iššausina;
2) Nusilakuoti nagus dviem CND Vinylux 7+ nagų lako sluoksniais. Šie lakai ypatingi tuo, kad išlieka ilgiau nei 7 dienas, turi 'Pro Light' technologiją, kurios dėka veikiant natūraliam apšvietimui darosi vis stipresnis, taip pat yra atsparūs skilinėjimui. Lako formulė praturtinta jojoba ir vitavimu E - drėkina, maitina ir išsaugo nago plokštelę nuo iššsausėjimo;
3) Padengti nagus CND Vinylux Topcoat viršutiniu lako skuoksniu, taip suteikiant nagams spindesio ir ilgesnio išsilaikymo;
4) Galiausiai nagus ir odeles padengti CND Solaroil aliejumi, kurio sudėtyje esantis jojobos aliejus drėkina, suteikia spalvai intensyvumo, pagerina manikiūro išsilaikymą.

Įspūdžiai ir rezultatas:

Kad nusilakuotum nagus, tikrai nereikia būti profesionalu, reikia tik kruopštumo ir kantrybės. Taigi, ši misija man tapo gana lengva - viską padariau taip, kaip aprašiau aukščiau. Išbandžiau visas tris rinkinyje buvusias spalvas + prisidėjau dar savo turimus blizgučius.
Nagų lakas man gražiai laikėsi 4 dienas, turiu du spėjimus kodėl: 1 - auginant du vaikus, rankas plauni tris kartus dažniai nei įprastai :D, 2 - galbūt blogai paruošiau nago plokštelę.
Taip pat patiko lako valiklis, nagai greitai ir nesunkiai nusivalė, o juos nusivalius, nagų ploštelė neatrodė išsausėjus ar "sugadinta".

Kodėl rekomenduočiau?

Pirmiausia, tai paprasta ir gana greita. Antra, galima dažnai keisti spalvas (maniškės buvo ypatingai pavasariškos). Trečia, nusivalius, nagai neatrodo prasčiau nei iki tol :)

Minusą įžvelgčiau tik vieną - man laikosi per trumpai, bet čia jau pagal pasirinkimą, tam skirti yra geliniai lakai - o apie juos irgi neužilgo papasakosiu. Bandysiu pasidaryti gelinį lakavimą namuose pati, tad jei įdomu - sekite naujienas!

Kaip visada, už priemones dėkoju Vitrina PRO kolektyvui, o viską rasite Vitrina PRO parduotuvėse arba jų internetiniame puslapyje! :)

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://zanetavb.blogspot.com/2018/05/grazus-nagai-namuose-su-cnd-vinylux-7.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą