Giliai maitinantis, atstatantis ir apsaugantis plaukus nenuplaunamas kremas

Giliai maitinantis, atstatantis ir apsaugantis plaukus nenuplaunamas kremas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Sveikos mielosios, pastaruoju metu buvau gana neaktyvi, rašiau bei kėliau gana mažai įrašų... Nežinau kodėl, bet man vis dar labai sunku grįžti į rašymo ritmą. Tikiuosi mane suprantate ir dėl to labai nepykstate... Tačiau turiu Jums ir gerų naujienų - tapau daug aktyvesnė instagram tinkle, kuriame keliu visus savo išbandytus patikusius bei nepatikusius produktus, naujienas ir daug kitų dalykų (jei kam aktualu mane rasite: instagram.com/viktorija_gruod). Na, o dabar radusi laisvą minutėlę skubu Jums papasakoti apie priemonę, kuri man neatrodė būtina, bet kurią išbandžiusi likau tikrai sužavėta. Kokia tai priemonė ir ką ji daro sužinosite skaitydamos toliau...

Aprašymas
Nenuplaunamas plaukų kremas maitina, atstato ir apsaugo plauko stiebą jau nuo pirmo panaudojimo. Jo maitinančios, atstatančios ir švelnumo suteikiančios savybės suteikia plaukams ypatingo švelnumo, kondicioniuoja ir suteikia malonų kvapą, paruošia plaukus modeliavimui. Formulėje esantys saldžiųjų migdolų, saulėgrąžų aliejai ir sorų pienas stiprina ir drėkina plaukus, apsaugo juos nuo žalingų aplinkos veiksnių ir laisvųjų radikalų.
Iškart prisipažįstu - labiau mėgstu plaukų serumus bei aliejukus nei nenuplaunamus plaukų kremus. Nenuplaunami kremai man dažnai apsunkina plaukus, gerai nususigeria bei palieka riebumo jausmą. Mano džiaugsmui šis kremas visiškai nesuriebalavo plaukų bei jų neapsunkino. Gal taip yra dėl to, kad plaukams užtenka nedidelio kiekio šio kremo, o gal dėl to, kad jis yra gana lengvos konsistencijos. 
Mane sužavėjo ir kremo kvapas, kuris nėra įkyrus bei primena migdolus. 
Na, o užsitepus šį kremą ir jam susigėrus plaukai tampa neapsakomai švelnūs, spindintys bei sveikiau atrodantys. Atrodo, kad kremas ne tik apsaugo, bet ir atkuria jau pažeistas plauko vietas. 
Naudoju nenuplaunamą kremą tik išsiplovus ir rankšluosčiu nusausinus plaukus ir galiu pasakyti, kad naudojant jį kartais apsieinu ir be paprasto plaukų kondicionieriaus ar kaukės, nes Luxury kremas puikiai sudrėkina, pamaitina, atstato plaukus bei suteikia jiems švelnumo, spindesio, apsaugą ir sveikesnę išvaizdą.
Rekomenduoju šį kremą išbandyti ir Jums.
Su meile
Viktorija
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://meile-svajoti.blogspot.lt/2018/02/giliai-maitinantis-atstatantis-ir.html#more

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą