Gelinis lakavimas namų sąlygomis - kaip sekėsi?

Gelinis lakavimas namų sąlygomis - kaip sekėsi?

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Kaip jau minėjau praeitame savo įraše - kompiuteris paskutiniu metu nebuvo labai geras mano draugas. Bet kai randu laisvą minutę, vis bandau pajudėti į priekį :) Šis įrašas man "rašosi" labai jau ilgai, ne dėl to, kad trūktų žodžių, o dėl to, kad reikėjo atrasti laiko visam šiam darbui... Šiaip jau, ant kai kurių dalykų esu didelė perfekcionistė, ir negaliu darbo daryti bet kaip arba nenuosekliai. Tai greičiau trūkumas nei privalumas, nes kad pasidaryčiau gelinį lakavimą turėjau laukti, kol paaugs nagai, kol savamoksliškai susitvarkysiu odeles, pasidarysiu nagų formą ir tt.. Nors galėjau tiesiog pabandyti nusilakuoti nagus ir jums apie tai papasakoti. Na bet yra kaip yra ir pagaliau šis įrašas išvydo dienos šviesą! :)
Taigi, papasakosiu, ar sunku yra pasidaryti gelinį lakavimą namuose ir kokių priemonių tam reikia. Pagrindinės priemonės yra šios:

• gelinio lako pagrindas,
• gelinis lakas,
• gelinio lako viršutinis sluoksnis,
• lempa.
Taip pat pravers ir nagų valiklis-nuriebalintojas bei odelių aliejukas.

Įprastai gelinio lakavimo eiga yra tokia:  nusivalyti nagus valikliu-nuriebalintoju, dilde pašiaušti nago plokštelę, užtepti gelinio lako pagrindą (base coat), tuomet padengti nagus norima nagų lako spalva, šį žingsnį pakartoti, užtepti viršutinį nagų lako sluoksnį (top coat), ir galiausiai, baigus patepti nagų odeles aliejuku.

Aš dariau viską taip pat, tik praleidau nago pašiaušimo žingsnį. Na, ir dar papildomai, savo nagus papuošiau blizgučiais.

Kažkada minėjau, kad nagų lakuotis ir tvarkytis aš nemėgstu, ir tai tikrai nėra mano stiprioji sritis. Tačiau, kalbant apie CND Creative Play nagų lakus, galiu pasakyti, kad su jais darbas tikrai labai lengvas. Pirma, galėčiau išskirti šepetėlį - jis tobulos formos, ir su juo nesunkiai galima prieiti prie nagų odelių (jų neištepant). Antra, nagų lakas dengiasi labai tolygiai ir nepalieka jokių dryžių. Trečia, mačiau, kad tamsios spalvos yra gerai pigmentuotos.
Aš kažkaip pasirinkau labai saugias spalvas: rožinę bei rožinę su blizgučiais. Dabar, pamačiusi, kad gelinis lakavimas nėra jau toks sunkus darbas, su mielu noru išbandyčiau ryškiai raudoną ir savo mėgstamiausią - alyvinę spalvą!


Rezultatas:
Aš juokauju, kad jei manikiūras būtų atliktas dailiau, tai būtų vos ne vestuvinis :) Nors dar yra kur tobulėti, (pavyzdžiui, kitą kartą žinosiu, kad nagus reikia tepti plonesniu lako sluoksniu ir stengtis lempoje juos laikyti tiesiai), tačiau šią patirtį vertinu pozityviai, ir dabar jau galvoju pabandyti pati pasidaryti pedikiūrą bei išmėginti kitas - ryškesnes spalvas!

O ką manote jūs? Galbūt ir jūs darotės manikiūrą namuose? Pasidalinkit įspūdžiais :)
Visas priemones, įskaitant ir lampą, rasite Vitrina Pro parduotuvėse, arba internete: nagų lako spalvos, nagų lako pagrindas, nagų lako viršutinis sluoksnis. Visų nagų lakų kaina - 13,95 eur.

Originalų tinklaraščio įrašą rasite: http://zanetavb.blogspot.com/2018/07/gelinis-lakavimas-namu-salygomis-kaip.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą