ERBORISTICA SALDŽIŲJŲ MIGDOLŲ ALIEJAUS DUŠO PUTOS IR KŪNO KREMAS

ERBORISTICA SALDŽIŲJŲ MIGDOLŲ ALIEJAUS DUŠO PUTOS IR KŪNO KREMAS

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Į Lietuvos rinką atkeliauja vis daugiau ekologiškos kosmetikos, plaukų, veido bei kūno priežiūros priemonių. Į ekologiškus gaminius žiūriu gana skeptiškai, tokie produktai dažniausiai kainuoja daugiau, tačiau ar visuomet išgaunamas geresnis efektas?

Šią savaitę išbandžiau ekologišką kūno priežiūrą – dušo putas bei kūno kremą. Teigiama, jog natūrali odos priežiūros linija Erboristica pagaminta 100% natūralių aktyviųjų medžiagų pagrindu, t.y.:

  • Sudėtyje nėra naftos produktų (vazelino, parafino ir angliavandenių);
  • Sudėtyje nėra silikonų ir parabenų;
  • Sudėtyje nėra gyvūlinės kilmės medžiagų ir sintetinių dažiklių.

Dušo putų aprašymas:

Drėkinančios, maitinančios putos, kurių sudėtyje nėra SLS ir SLES. Pagamintos su augalinės kilmės aktyviosiomis paviršiaus medžiagomis. Dušo želė su švelniomis ir drėkinančiomis putomis. Šios dušo želės formulė skiriasi nuo įprastų formulių, kadangi į sudėtį įeina tik augalinės kilmės aktyviosios paviršiaus medžiagos ir nėra laurilsulfato. Oda tampa skaisti, puikiai sudrėkinta, jai suteikiamas aksominis pojūtis, mineralizuota alavijo ekstraktu, kurio sudėtyje gausu dekongestantų (paburkimą mažinančių medžiagų), jis taip pat pasižymi apsauginėmis ir giliai drėkinančiomis savybėmis. Minkštinamasis saldžiųjų migdolų aliejus padeda atstatyti odos stangrumą, apsaugo hidrolipidinį sluoksnį, padeda išlaikyti jaunatvišką odos tonusą.

Kaina: 8,90 €

Kūno kremo aprašymas:

Šilkinis pojūtis ir greitas įsigėrimas, puikiai maitina ir atstato, suteikia elastingumo. Apsaugo nuo strijų atsiradimo. Sudėtyje yra augalinės kilmės emulsiklių. Tinka jautriai ir atoniškai odai.
Skystas kremas augaliniu pagrindu. Saldžiųjų migdolų aliejus suteikia kremui atstatomųjų, elastingumą gerinančių bei stangrinančių savybių. Šiame kreme sujungtas taukmedžio sviesto ir simondsijų aliejaus, riebiųjų rugščių (Omega3, Omega6) ir vitamino E veikimas, o tai padaro šį kremą puikia priemone gydant sausą ir dehidratuotą odą. Priedo, sudėtyje esantis betainas, išgautas iš cukranendrių, išsaugo drėgmę, gerindamas jos elastingumą. Oda tampa švelni ir aksominė. Puikiai tinka norint išvengti strijų.

Niekaip negalėjau suprasti, kodėl dušo putos pavadintos būtent putomis, o ne želė ????Priemonės konsistensija tokia pat, kaip ir dušo želė. Šios linijos produktai pasižymi gėlių kvapu, kuris į migdolus visai nepanašus. Kremui šis kvapas man buvo kiek per intensyvus, labiau mėgstu saldesnius kvapus. Prausimosi putoms šis kvapas tinka idealiai, kadangi gėlės kvepia gaiva, o kvapas, nors ir ganėtinai stiprus, po prausimosi ilgai neišlieka.

Dušo putos labai gerai putoja, taigi, užtenka mažo kiekio. Maloniai kvepia. Šioks toks sausumas po prausimosi jautėsi (gal čia mano oda po saulės sausesnė), bet kremas viską atstatė į vėžias ???? Kremas greitai įsigėrė, jau po kelių minučių galėjau rengtis be jokio lipnumo pojūčio. Dažniausiai, tepant kūno kremą ant ką tik nuskustų kojų – graužia, dirgina, oda parausta, tačiau šis kremas puikiai susitvarkė su jautria oda be jokių niežulių ar sudirginimo, vien už tai dedu jam didelį pliusą!

Ši kosmetikos linija puikiai tiks natūralistėms, mėgstančioms ekologiškas priemones bei kūno priežiūrą be įvairių silikonų ir kitokio blogio ???? Nors aš chemijos nebijau ir į sudėtį dažnai neatsižvelgiu, priemonės mane sužavėjo. Rekomenduoju!

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://robeauty.lt/erboristica-saldziuju-migdolu-aliejaus-duso-putos-ir-kuno-kremas/

 

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą