ERBORISTICA Absolute Smooth Eco sertifikuota plaukus tiesinanti linija | vitrina

ERBORISTICA Absolute Smooth Eco sertifikuota plaukus tiesinanti linija | vitrina

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star


Sveikos mielosios, prieš kurį laiką savo instagram paskyroje (mane galite rasti instagram.com/viktorija_gruod), skundžiausi Jums, kad nebesusitvarkau su savo ilgais, storais bei besiveliančiais plaukais (jei ne viena problema, tai žiūrėk jau atsiranda ir kita...) bei klausiau rekomendacijų, kaip prižiūrite būtent tokius plaukus. Iš Jūsų sulaukiau gana mažai patarimų šia tema, tačiau pagalbos ranka man ištiesė vitrinapro.lt, kuri testavimui atsiuntė Erboristica Absolute Smooth Eco sertifikuotą tiesinančią liniją plaukams.



Pagrindinis šios linijos ingredientas - monoi aliejus išgaunamas Taičio gardenijos žiedus mirkant kokoso aliejuje. Jame gausu vitamino E, lauro rūgšties, antioksidantų.

Absolute Smooth liniją sudaro: 
Šampūnas, kuris suteikia plaukams švelnumo, atpalaiduoja juos, sudrėkina, išlygina ir padaro lengviau suvaldomus.
Kaukė, kuri atstato ir maitina plaukus. Suteikia jiems stiprumo, spindesio, apimties ir švelnumo. Drėkina, išlygina plaukus bei neleidžia jiems veltis.
Purškiama priemonė, kuri efektyviai sukuria ant plauko stiebo apsauginę plėvelę, kuri saugo plaukus nuo neigiamo karščio poveikio tiesinant juos, sulaiko drėgmę bei fiksuoja tiesią plauko struktūrą.
Iškart galiu pasakyti, kad plaukų formavimo prietaisai (tiesintuvai, garbanotuvai, džiovintuvai) - man ne draugai. Turiu juos namuose, tačiau ant rankų pirštų galiu suskaičiuoti kiek kartų esu juos panaudojusi. Visą laiką plaukus džiovinu tik natūraliai (tiesiog palaukiu, kol jie išdžius patys), o plaukus formuoju... hm, niekaip... tiesiog leidžiu jiems laisvai kristi. 
Paskutiniu metu mano plaukai pradėjo labai pūstis bei veltis (ko gero dėl per didelės apimties). Lengviausia išeitis būtų buvusi pradėti juos tiesinti. Tačiau visos puikiai žinome, kaip tiesinimas kenkia plaukams, tad tik beliko ieškoti priemonių, kurios padėtų suvaldyti plaukų pūtimąsi bei suteiktų plaukams glotnumo.
Testavimui atsiųsta Absolute Smooth plaukų linija man patiko tuo, kad ji veganiška bei savo sudėtyje neturi parabenų, silikonų, dažiklių, naftos bei chemijos produktų.
Be monoi aliejaus šioje linijoje dar galime rasti hialurono rūgšties, augalinio keratino, mėlynių aliejaus bei gryno organinio alavijo ekstrakto..
Taigi pagrindinis klausimas: ar ši linija padėjo man susitvarkyti su plaukais? Tikrai taip! Naudojant šias priemones plaukai tapo glotnesni, švelnesni, minkšteni, tiesesni bei paklusnesni. Plaukai akivaizdžiai tapo mažiau išsipūtę, tačiau nepraradę savo apimties (tikiuosi supratote ką turėjau omeny). 
Tad, jeigu ir Jus kenčiate nuo nepaklusnių, besiveliančių bei išsipūtusių plaukų rekomenduoju ir Jums išbandyti šią liniją.
Šampūną rasite čia;
Kaukę rasite čia;
Puškiamą priemonę čia.
Su meile
Viktorija
Originalų tinklaraščio įrašą rasite: http://meile-svajoti.blogspot.com/2018/08/erboristica-absolute-smooth-eco.html#more

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą