DOVANŲ IDĖJOS. KOSMART lietuviški rankų darbo papuošalai. Būkite kūrybingi...

DOVANŲ IDĖJOS. KOSMART lietuviški rankų darbo papuošalai. Būkite kūrybingi...

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Tęsiant Dovanų idėjų įrašus - noriu paminėti, kad renkant apie ką rašysiu, dažniausiai renku tuos dalykus, kurie pagaminti Lietuvoje. Pastaruoju metu lietuviai iš ties ima gaminti vis geresnės kokybės prekes ir siūlyti vis geresnes paslaugas, tad dairytis "pagaminta Lietuvoje" man regis ne tik teisinga, bet ir apsimoka. Šiandien noriu pasiūlyti dar vieną idėją dovanoms - Kosmart rankų darbo papuošalus, gaminamus Lietuvoje.
"Audros priverčia ąžuolus leisti gilesnes šaknis."
Džordžas Herbertas

Nuo pirmo, iki paskutinio gamybos žingsnio, Kosmart papuošalai gaminami Lietuvoje. Šiai dienai jų galite rasti Vitrina PRO parduotuvėse. Siūlau atkreipti dėmesį, kad auskarai parduodami po vieną vienetą (kainos varijuoja nuo 5,00 iki 9,00 Eur/ vnt.). Taip yra ne dėl to, kad norima kažkaip iš pirkėjų pasipelnyti - kompanija skleidžia idėją, kad papuošalus galima maišyti ir derinti tarpusavyje ir susikurti įdomų ir kas kart vis kitokį stilių - tarkim tos pačios formos, bet skirtingo dizaino aksesuarai atrodo žaviai ir išskirtinai. O jei sekate papuošalų tendencijas - šiuo metu ir madingai! 
"Kosmart" auskarai gaminami iš 100% plastiko, be jokių metalinių detalių. Taip taip, net auskarų galiukai yra plastikiniai! O tai reiškia, kad nebus jokių alergijų - nemalonaus niežulio ir ausų tinimo bei raudimo, o galiausiai ir atmetimo reakcijos - pūliavimo. Gyvename laikais, kai bene kiekvienas žmogus kažkam alergiškas: pas mane alergija plunksnoms ir metalui, tiksliau nikeliui, kuris yra naudojamas ne tik paprastuose papuošaluose, tačiau ir aukso lydiniuose, tad man papuošalus išsirinkti (ir kitam žmogui dovanoti metalinius daiktus man) nepaprastai sunku. Todėl džiaugiuosi, kad yra galimybė įsigyti papuošalus visiškai be metalo.


Jeigu išgirdę apie plastikinius auskarų smeigtukus imate abejoti dėl jo tvirtumo. Galiu patvirtinti, kad auskarai visiškai neveržia ausų, yra nepaprastai lengvi ir patogūs, o smeigtukas pagamintas iš sunkiai lūžtančio plastiko! Jį galima palenkti ir jis patogiai pasilenkia prie ausies, nedurdamas į odą už ausų, bet nelūžta, mat turiu mėlynus auskarus (ČIA), raudonos gėlytės yra naujausios bei plaukų segtuką (ČIA) ir visi jie tarnauja man nei lūždami, nei rodydami nusidėvėjimo ženklų - atrodo lygiai taip pat, kaip tą dieną, kai juos pirkau. Galiausiai kompanija pagalvojo ir apie gamtą. Auskarai gaminami iš bioplastiko, kurio sudėtis 95% natūrali - medis ir medvilnė! 
Jei ieškote dovanos alergiškam žmogui - Kosmart - tiesiog nuostabus prekinis ženklas, kuris sužavės. Kur nesusižavėsi, kai gali nešioti tokius lengvus, patogius ir alergijų nekeliančius papuošalus? Iš gan gausaus kompanijos asortimento galima rinktis ir modelius su rankomis inktrustuotais Swarovski kristalais. Šalia rasite ir Swarovski holohramą su kodu - patikrinus jį kompanijos puslapyje, rasite patvirtinimą, kad kristalai tikri. Ar įsivaizduojate geresnę dovaną pradžiuginti sesę, draugę ar jaunatvišką tetą švenčių proga?
Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Originalų tinklaraščio įrašą rasite: http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2018/12/dovanu-idejos-kosmart-lietuviski-ranku.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą