DENMAN Šepetys švelniam ir lengvam plaukų iššukavimui

DENMAN Šepetys švelniam ir lengvam plaukų iššukavimui

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

DENMAN plaukų šepetys man paliko tikrai neblogą įspūdį - jis lengvas, bet kokybiškas. Šereliai itin lankstūs, prisitaiko ir neįstringa pasivėlusiuose plaukuose.Svarbiausias kriterijus man buvo švelnumas, gebėjimas nepešti ir bereikalingai nerauti, negadinti plaukų. Šis šetepys pateisino lūkesčius. Šukuoja švelniai, bet efektyviai.Galbūt, jei plaukai tankesni, storesni, tuomet norėsis šukuoti sluoksniais, nes gali neapimti visų plaukų vienu metu, bet man naudoti buvo patogu. Procesas greitas, neskausmingas, o ir neįlektrina plaukų, nesušiaušia. 
Drėgni plaukai dar labiau pažeidžiami, todėl man patiko, kad galiu su šiuo šepečiu prašukuoti ir drėgnus plaukus, nepadarydama jiems žalos.



Aš pati praktiškai nenaudoju plaukų džiovintuvo,  bet tiems, kas naudoja nuolat, gali nepatikti, kad jis netinkamas naudoti džiovinant, neturi plyšių karštam orui ir karštis gali pakenkti plastikui.
Bet mano poreikius tikrai atitiko, likau patenkinta. O ir ryškios, vasariškos spalvos džiugina. Kaip ir tai, kad nebuvo jokio perteklinio įpakavimo. 
Dar negaliu pakomentuoti apie tai, kaip ilgai jis tarnaus, bet kol kas įspūdis tikrai geras, naudoju kasdien.

                                                                Dominyka Navickaitė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą