CND Vinylux Weekly Top Coat savaitinis nagų lako paviršinis sluoksnis

CND Vinylux Weekly Top Coat savaitinis nagų lako paviršinis sluoksnis

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Nagoholikės išpažintis

Turiu prisipažinti, kad nuo pat savosios kosmetikos mylėtojos karjeros pradžios, t.y. maždaug įpusėjus paauglystei, buvau tiesiog pamišusi dėl nagų lakavimo. Pati pradžia, kaip ir daugumos iš mūsų, be abejo, buvo nuo vienspalvių gana pigių buk firmos lakiukų. Tačiau jau tapusi studente, kokiame trečiame bakalauro kurse, buvau atsiauginusi be galo ilgus natūralius nagus (itin gražią jų formą ir tvirtumą paveldėjau iš mamos) ir kone kas savaitę juos dailinau ne tik vis kita spalva, bet ir skirtingais piešiniais ar ornamentais. Šis mergaitiškas ritualas tuo metu man prilygo kone meditacijos seansams, per kuriuos mano grožio ir kosmetikos mylėtojos meniniai talentai skleidėsi laisvai ir nevaržomai… ???? Tačiau greitėjant gyvenimo tempui ir mažėjant laisvo laiko – nagams ėmiau skirti vis mažiau dėmesio, apsiribodama vien prancūzišku manikiūru arba tiesiog bespalviais tvarkingai atrodančiais nagais. O savo mažojo stebukliuko laukimo metu kurį laiką netgi pasidaviau masinei nėštukių psichozei “nedažau plaukų ir nagų”, tačiau mano berniukui skaičiuojant jau antrus metelius ir vėl džiaugsmingai įstojau į nagų lakuotojų ir mylėtojų klubą… ????

O kasdienis bėgimas lėkimas ir bandymai rasti laisvą minutę (ar juolab valandą, kuri prilygtų kone atostogoms..:) ) sau ir savo grožiui, bene pagrindiniu nagų lako pasirinkimo kriterijumi tapo ne ne, – tikrai ne lako spalva ar gamintojas, – o elementariausias atsparumas, nes laiko kas kelias dienas lakuotis ir kitaip terliotis su nepatvariomis nagų spalvinimo priemonėmis tiesiog nebeliko…

Todėl ilgai ieškojusi patvarių lakų ir ne kartą nusivylusi, pagalbos nutariau kreiptis į profesionalus, t.y. rinktis tarp profesionalių nagų priežiūros priemonių. Nors gana neblogai (apie savaitę) ištvėrė mano bandytas ir klube aprašytas Rimmel by Kate Moss Nude kolekcijos nagų lakas, nutariau, kad visgi pribrendo laikas išbandyti ne vien ilgai išliekantį profesionalų nagų laką, bet ir pagaliau dar didesniam jo patvarumo užtikrinimui pradėti naudoti nagų lako paviršinį sluoksnį bei galiausiai pasidomėti plačiau, kaip gi galima kitais būdais pasiekti, kad dailūs ir netrupantys nagučiai mane džiugintų kuo ilgiau… ????

aigi taip mano trokštamam maksimaliam manikiūro patvarumui išgauti, mano kosmetikyną papildė šios trys jau legenda tapusios amerikiečių profesionalios nagų kosmetikos gamintojos CND priemonės ScrubFresh nagų paviršių lakavimui paruošiantis valiklis, itin patvarus Vinylux savaitinis nagų lakas Weekly Polish (vis dar itin madingo nude atspalvio Skin Tease #217, o visa paletė turi apie šimtą pasakiškų atspalvių) ir tiesiog graibstomas minėtos kompanijos išradimas, itin patvarus paviršinis sluoksnis Weekly Top Coat, kurių galima rasti specializuotose Vitrina Pro parduotuvėse ar internete.

 

Pasaulyje jau seniai lyderiais tapę CND išgarsėjo dėl išskirtinės nagų lakavimo technologijos Shellac, kuri savyje jungia naudojimo paprastumą, gelinio lako tvirtumą ir aišku, neįtikėtiną patvarumą. O naujai į Lietuvą atkeliavusios šios firmos Vinylux serijos lakai nuo kitų profesionalių lakų skiriasi itin paprastu naminiu naudojimo ir kaip teigia gamintojas, dėl unikalios ProLighttechnologijos, kuomet dienos šviesos poveikis daro nagų laką atsparesniu kaip ir specialus su nagų plokštele sukimbantis polimerinis ryšis.

Kaip jau turbūt supratote, mano patvariam CND manikiūrui pasirinktos priemonės yra viena kitą papildančios, todėl naudodama jas visas, t.y. prieš lakavimą nuvalius nagus CND valikliu ScrubFresh (jis itin gerai nusausina ir nuriebina nago plokštelės paviršių, taip sumažindamas lako skilinėjimo tikimybę)

dviem plonais sluoksniais nulakavusi ilgalaikiu laku Vinylux

ir galiausiai viską užtvirtinusi paviršiniu sluoksniu, gavau išties stulbinamą rezultatą – visą savaitę nesuskilinėjusį ir puikiai atrodantį manikiūrą.

Na o po savaitės, su vos vos matomais suskilinėjusiais vieno kito nago galiukais galima puikuotis tvarkingais nagais net 10 dienų! Tačiau labiausiai mano kosmetikos mylėtojos širdį nuo pat pirmo potepio užkariavo būtent ilgai ieškotas ir pagaliau rastas – rekordišką nagų lako patvarumą garantuojantis CND Vinylux paviršinis sluoksnis.

Todėl pasistengiau išskirti šio mano atradimo teigiamus ir neigiamus aspektus, kad galėtumėte nuspręsti ar ši priemonė išties verta Jūsų dėmesio ir be abejo, ilgai ir tobulai atrodančių nagų… ????

CND Vinylux Weekly Top Coat pliusai:

  • Ši priemonė labai gerai veikia tiek su tos pačios firmos, tiek su kitų kompanijų nagų lakais.
  • Lakas laiko išties ilgai – priklausomai nuo nagams tenkančio krūvio – nuo 5 iki 7 dienų…
  • Džiūsta labai greitai (du ploni sluoksniai + Top Coat – apie dešimt minučių) ir įsikabina tvirtai – jeigu lakuojatės nagus vakare, ryte ant jų tikrai nerasite patalynės žymių.
  • Šis paviršinis sluoksnis labai ekonomiškas – ant nago jo užtenka vos dviejų brūkštelėjimų.
  • Nors sintetinis lako šepetėlis gana siaurokas, bet praktikoje man pasirodė labai patogus.
  • Išlygina prieš tai nagų lako paliktus netobulumus (burbuliukus ar nelygumus).
  • Priemonė itin gerai atrodo ant nagų (netgi viena, be spalvoto lako), akinamai blizga, o šis blizgesys išlieka ilgą laiką.

CND Vinylux Weekly Top Coat minusai:

  • Priemonės buteliuką būtina laikyti tamsoje, kitaip ji greitai tirštėja.
  • Prieš naudojimą, priemonės buteliuko negalima kratyti – kitaip susidarys burbuliukų, kurie po to liks ant nagų.
  • Dengiant šia priemone, labai svarbu šepetėlio stipriai nespausti prie nago (ypač jeigu jis jau patirštėjęs), kitaip tiesiog susigadinsite prieš tai lakuotą nagų lako sluoksnį.

Na ir galiausiai, nagų lako patvarumą ir ilgaamžiškumą lemia ne vien tinkamas nagų paruošimas ir kokybiškos profesionalios priemonės. Kiek ilgai laikys manikiūras priklauso ir nuo pačių nagų būklės bei jų ilgio (trumpesni mažiau visur klius ir ilgiau laikys). Tuo tarpu vertinant nagų sveikatą, – kuo silpnesni ir nesveikesni nagai, tuo trumpiau ant jų išliks net pačios pačiausios priemonės… Todėl pirmiausia, stenkitės rūpintis savo nagučių grožiu ir sveikata nepamiršdamos vartoti jiems skirtų vitaminų bei mikroelementų, specialių stiprinančių aliejukų ir gero apsauginio rankų kremo ????

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : https://cosmetiqueloverclub.wordpress.com/2016/05/15/cnd-vinylux-weekly-top-coat-savaitinis-nagu-lako-pavirsinis-sluoksnis/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą