CND VINYLUX Weekly nail polish nagų lakas art basil

CND VINYLUX Weekly nail polish nagų lakas art basil

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Žinote, aš galvoju jog norint papasakoti apie priemones ir kosmetiką reikia jas labai mylėti. Be abejo išbandyti, testuoti, tam, kad išsiaiškintum pliusus ir minusus. Bei daryti tai nuoširdžiai, nes žmonės tai tikrai jaučia. Nagų lakai yra mano silpnybė, ankščiau, kol nebuvau daug ko išbandžiusi tai iš vis svaigdavau ištisai apie juos :) Todėl išbandžiau nuo OPI, iki CHANEL, ir aišku dar yra šis bei tas ką noriu nusipirkti ir pabandyti tam, kad turėti suvokimą. Bet jiems reikia užsidirbti todėl turi praeiti laiko. Todėl labai apsidžiaugiau gavusi galimybę išbandyti naująjį CND Vinylux nagų laką bei kitas priemones.

REVOLIUCINĖ NAGŲ LAKO SISTEMA
- Nagų lakas, išliekantis net 7 dienas (Ir tai – tiesa!)
- Nėra bazinio sluoksnio
- Greita, tik 2 žingsnių nagų lakavimo procedūra.
- Natūralus apšvietimas suteikia lakui dar didesnį patvarumą.
CND VINYLUX lakas ir CND VINYLUX Top Coat viršutinis užtvirtinantis nagų lako sluoksnis – tai unikali sistema, kurios efektyvumas slypi naudojime juos kartu.
ProLight technologijos pagrindas – tai polimerinis ryšys,
kurio rezultate lakas tvirtai susikimba su nago plokšte, įgyja atsparumą skilinėjimui ir su laiku tampa vis atsparesnis, veikiant natūraliam apšvietimui.
Ir tai tikra tiesa!
Kaina: 9,99 €

Priemonė skirta natūralaus nago paviršiaus nuvalymui ir laikinam dehidratavimui.
Ką tai atlieka?
  • Nuvalo ir laikinai dehidratuoja nago plokštelės paviršių
  • Pašalina nagų laką
Kam naudojama?
  • Paruošią nago plokštelę tolimesnėms procedūroms
  • Užtikrina produktų sukibimą, mažina lako atšokimo nuo nago paviršiaus riziką
  • Pašalina ligų sukelėjus nuo natūralios nago plokštelės
  • Prailgina lako išlikimo laiką

Kaina: 6,00 €
Ką tai atlieka?
  •  - Sukuria ilgai išliekantį skydą VINYLUX WEEKLY POLISH apsaugojimui nuo subraižymų, įskilimų, įdubimų, padeda išlaikyti spalvos intensyvumą bei spindesį
  •  - Baigiamasis sluoksnis VINYLUX sistemoje
  •  - Ekpozicija natūraliai šviesai aktyvuoja polimerų kryžminį susijungimą kuris užtikrina spalvos ilgaamžiškumą
  • Užtikrina greitą džiuvimą
Kam naudojamas?
  •  - Savaitę išliekančios spalvos suteikimui naudojama kartu su VINYLUX WEEKLY POLISH sistema
  •  - Baigiamasis sluoksnis užbaigiantis VINYLUX WEEKLY POLISH sistemą
  •  - Apsaugo VINYLUX WEEKLY POLISH laką ir užtikrina savaitę išliekančius rezultatus
  •  - Suteikia intensyvų blizgesį ir apsaugo nuo įdubimų susidarymo
Kaina: 9,99 €
Mano nuomonė:

Tai yra sistema, susidedanti iš trijų dalių, štai kodėl nusprendžiau viename įraše apžvelgti visas tris priemones. Reikia pradėti nuo nago nuvalymo ir dehidratavimo. Melsvas skystis stiprokai kvepia acetonu, todėl geriau viską daryti greitai, siūloma vengti nagų galiukų. Tuomet nagus lakuojame laku, dviem plonais sluoksniais. Na ir iš tikrųjų, po vieno sluoksnio vaizdas dar nebūna tobulas, reikia antro. Bet lakas super greitai išdžiūsta, aš to nesitikėjau. Tuomet jau lakiuojame viršutiniu sluoksniu, mane manikiūristė išmokė jog reikia užtepti ir nagų apačias, tuomet lakas turėtų laikyti ilgiau.

Lako buteliuko kokybė, pats šepetėlis bei kamštukas man primena tokius lakus kaip OPI ar China Glaze nagų lakus. Viskas tikrai kokybiška, nėra prie ko prikibti. Viršutinio sluoksnio ir lako šepetėliai yra tokie patys, jie gan ilgi ir maži, bet ne per maži, bei kirsti. Nesišeria, kokybiški. Lako konsistencija skysta ir gan sunku nulakuoti neužlipant ant odelių.

Mano spalva - elektric, šalta žalia, su mažais rožinės spalvos blizgučiais, kurių dėka būtent ši spalva laikosi ilgiau, tačiau sunkiau ir nuvalyti. Viršutinis lako sluoksnis suteikia gražų, veidrodinį blizgesį, džiūsta taip pat greitai. Laikėsi lakas man apie keturias dienas, po to jau nušokinėjo kraščiukai, jei būčiau norėjusi - būčiau galėjusi nusidildinti, užlakuoti ir toliau vaikščioti, nes lakas neblunka.

CND VINYLUX lakas labai pigmentuotas, todėl spalva įsigeria į nago plokštelę, o maniškė nėra iš šviesiųjų... Pati spalva tiesą sakant man neprilipo, labiau norėtųsi gaivesnės žalios vasarai. Bet lyginant visumą statau prie China glaze ir OPI nagų lakų, viskas tikrai labai panašų.
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://ilovemanythings.blogspot.lt/2016/05/cnd-vinylux-weekly-nail-polish-nagu.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą