CND Vinylux vasaros kolekcijos hibridiniai lakai, išliekantys 7 dienas

CND Vinylux vasaros kolekcijos hibridiniai lakai, išliekantys 7 dienas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Labas! Pagaliau grįžau iš atostogų ir poryt išlekiu į kitas - šį kart savaitę stovyklauti prie ežero. Gyvenimas man šiuo metu viena didelė šventė - vaikas jau paaugęs ir gana savarankiškas, na gerai jau gerai, savarankiškesnis nei kada anksčiau, ir būtent šią vasarą pagaliau galiu truputį atsipalaiduoti. Netrukus mažiukas keliaus į darželį,  o aš, tikėkimės į darbus, todėl griebiam visas atostogas, kokias įmanoma ir džiaugiamės gyvenimu!

Tikriausiai pasteb4jote, kad vasaros metu labai mažai kalbu apie nagų lakus. Aš juos retai lakuoju, tad ir pasakoti apie kažką naujo nėra kaip. Net jei ir lakuoju, renkuosi gana saugius variantus, kurie ilgai išlieka ant nagų ir nereikia jų perlakuoti kas kelias dienas. CND Vinulux nagų lakai man patinka. Visai nesenai pasakojau jums apie pavasario kolekciją, o šiandien kiek trumpiau noriu papasakoti ir parodyti vasaros "Boho Spirit" kolekciją.

"Žmogaus siela - jo darbai."
H. Ibsenas
Produktas: CND Vinylux "Boho Spirit" vasaros kolekcijos hibridiniai lakai, išliekantys 7 dienas: "#278 Offbeat"; "#279 Uninhabited"; "#280 Vagabond"
Gamintojas: "CND". Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: natūraliam nagui
Labiausiai patiko: spartus džiūvimas
Labiausiai nepatiko: kai kurios spalvų pigmentacija (reikia daugiau nei poros sluoksnių)
Tūris: turiu miniukus, kurių kiekvienas po 3,7 ml (galima įsigyti ir pilno dydžio pakuotėse po 15 ml)
Kaina*: nežinau, kiek tiksliai kainuoja tokie miniukai, bet pilno dydžio, 15 ml lako buteliukas - 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO, beautyforsale.eu
Įvertinimas: 4/5 
Ką žada gamintojas: Egzotinių spalvų, raštų ir arabų kultūros įkvėpta naujoji CND Boho kolekcija.
CND Vinylux 7+ dienas išliekantis, Pro Light technologijos pagrindu sukurtas nagų lakas, atsparus skilinėjimui, veikiant natūraliam apšvietimui su laiku tampa vis stipresnis, formulė praturtinta keratinu, jojoba ir vitanimu E, drėkina, maitina ir apsaugo nagų plokštelę nuo išsausėjimo.
Naudojimas: Gerai supurtome nagų lako buteliuką. Pirmą nagų lako sluoksnį padengiame labai plonai, pradėdami nuo laisvojo nago krašto ir pabaigdami per visą plokštelę. Antru sluoksniu išlyginame, suteikiame spalvai vientisumo ir intensyvumo.
Sudėtis:
"#278 Offbeat"Butyl AcetateEthyl AcetateNitrocelluloseAcetyl Tributyl CitrateIsopropyl AlcoholAdipic Acid/ Neopentyl Glycol Trimellitic Anhydride CopolymerGlycidoxpropyl PolysilsesquixaneStearalkonium BentoniteBenzophenone-1Benzophenone-3Diacetone AlcoholHydrolyzed Keratin, Hydroxydodecyl Hydroxyethyl Ethylenediamine/ Methyl Acrylate Dendrimer, Propylene CarbonateSilicaSimmondsia Chinensis (Jojoba) Seed OilStyrene/ Acrylates CopolymerTocopheryl AcetateCI 77266 (Black 2 nano)CI 15850 (Red 6 Lake)CI 77891 (Titanium Dioxide)CI 19140 (Yellow 5 Lake).
"#279 Uninhabited"Butyl AcetateEthyl AcetateNitrocelluloseAcetyl Tributyl CitrateIsopropyl AlcoholAdipic Acid/ Neopentyl Glycol Trimellitic Anhydride CopolymerGlycidoxpropyl PolysilsesquixaneStearalkonium BentoniteBenzophenone-1Benzophenone-3Diacetone AlcoholHydrolyzed Keratin, Hydroxydodecyl Hydroxyethyl Ethylenediamine/ Methyl Acrylate Dendrimer, Propylene CarbonateSilicaSimmondsia Chinensis (Jojoba) Seed OilStyrene/ Acrylates CopolymerTocopheryl AcetateCI 77491 (Iron Oxides)CI 15850 (Red 6 Lake)CI 77891 (Titanium Dioxide)CI 19140 (Yellow 5 Lake).
"#280 Vagabond"Butyl AcetateEthyl AcetateNitrocelluloseAcetyl Tributyl CitrateIsopropyl AlcoholAdipic Acid/ Neopentyl Glycol Trimellitic Anhydride CopolymerGlycidoxpropyl PolysilsesquixaneStearalkonium BentoniteBenzophenone-1Benzophenone-3Diacetone AlcoholHydrolyzed Keratin, Hydroxydodecyl Hydroxyethyl Ethylenediamine/ Methyl Acrylate Dendrimer, Propylene CarbonateSilicaSimmondsia Chinensis (Jojoba) Seed OilStyrene/ Acrylates CopolymerTocopheryl AcetateCI 77266 (Black 2 nano)CI 15850 (Red 6 Lake)CI 77891 (Titanium Dioxide)CI 19140 (Yellow 5 Lake).
Mano nuomonė. Pirmiausia man norisi pradėti nuo pakuotės - auksu ir rytietiškais raštais puošta kartoninė dėžutė. Ech... vasara, karštis, ir šiokia tokia egzotika. Mažyčiai buteliukai labai paprasti, tačiau itin mieli. Man asmeniškai tokie mažuliukai daug labiau patinka nei didesnės pakuotės - niekada vistiek neištuštiname tų didelių. Tik dabar apsižiūrėjau, kad nenufotografavau kaip atrodo aplikatorius, Tačiau jis lygiai toks pat, kaip ir anoje kolekcijoje - plonas, vidutinio illgio, patogus manevruoti ir dengti produktą.
Vienas iš smagiausių šių lakų aspektų yra itin spartus jų džiūvimo laikas. Pati pastebiu, kad itin greitai galiu dengti sekantį sluoksnį ar viršutinį sluoksnį. Visas manikiūras trunka gerokai trumpiau. O blizgus, gelinį efektą primenantis manikiūras iš tiesų atrodo lygiai taip pat, kaip gelinis lakavimas. Didžiausią įtaką tam efektui be abejonės suteikia CND Vinylux Weekly top coat - viršutinis nagų lako sluoksnis, apie kurį jums jau ne kartą pasakojau, todėl čia nebenoriu išsiplėsti.
"#278 Offbeat" atspalvis iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti raudonas, bet iš tiesų tai labiau prislopintas raudonas, o mano galva dar geriau apibūdinamas kaip prislopinta tamsiai rožinė spalva. Tiesiog tobulai atsiskleidžia vasaros karštyje prie įdegusių rankų odos, bet deja, ne fotografijose.
Atspalvio pigmentacija gera - jau su vienu sluoksniu išgaunamas reikiamas ryškumas, tik, kaip rekomenduoja gamintojas - visuomet dengiu porą.

"#279 Uninhabited" atspalvis pastelinis kreminis (ar kas nors dar sako kreminė spalva?), su trupučiu oranžinio atspalvio. Tiesą pasakius šita spalva man atrodo viena universaliausių ir tikriausiai konservatoriškųjų atspalvių, kuriuos gali rinktis net ir kuklesnės damos.
Šio atspalvio pigmentacijai tiesiog būtini du sluoksniai - reikalingi spalvos intensyvumui ir ryškumui.

"#280 Vagabond" atspalvis prislopintas geltonas, sakyčiau kiaušinio trynio geltonumo,  bet ne to labai labai geltonai oražinio. Kaip ir šios kolekcijos raudonasis, taip ir geltonasis man tobulas karštomis vasaros dienomis ir tiesiog idealiai išryškėja prie įdegusios odos.
Deja, bet su šituo atspalviu teko kiek pavargti. Pirmasis sluoksnis dengiasi šiek tiek dryžiais, antrasis užlygina, bet norint to ryškesnio efekto būtinai dengiu trečią. Na trūksta šiek tiek geresnės pigmentacijos, tačiau nepasakyčiau kad erzina - gana lengvai sutvarkoma.
Na ir svarbiausias aspektas tikriausiai yra išlikimas? Esu išbandžiusi jau ne vieną CND Vinylux laką ir man jie niekad neišlieka 7 dienas. 5-6 dienos yra tas tikrasis išlikimas ant mano nago, nors savaime suprantama, su pora nuskilusių kampučių tikrai gali vaikščioti ir tą septintą dieną per daug nesukant galvos, ypač jei iš tiesų neturi laiko jų susitvarkyti. Visgi, man šitie labai patinka - jie stabilūs ir patikimi. Nusilakavusi nagus žinau, kad lakas net ir labiausiai dėvimas (tarkim per atostogas ravint darželius) nenusitrins, nenuskils ir atlaikys beveik viską. Būtent šitais lakais žadu lakuoti ir ateinančioms savaitės trukmės atostogoms. Man patinka! 

Panašūs atspalviai:
     - "#278 Offbeat" - CATRICE Ultimate "01 Fuchsiarama"
     - "#279 Uninhabited" - ESSENCE I ❤ trends "03 I'm so fluffy" (skiriasi užbaigimas, atspalviai itin panašūs)
     - "#280 Vagabond" - BARRY M Speedy Quick Dry "517 Stop The Clock"
Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2018/07/cnd-vinylux-boho-spirit-vasaros.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą