CND Vinylux hibridinė nagų lakų sistema

CND Vinylux hibridinė nagų lakų sistema

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Įžanga bus visiškai nesusijusi su apžvalga. Kaip ir dažniausiai :). Tiesiog pakalbam iš pradžių apie gyvenimą, o po to apie nagų lakus, gerai? Aš šiandien neigiama. Spontaniškas nuėjimas pavalgyti į vos ne savo kiemo kavinę baigėsi tuo, kad šiandien stengiuosi per daug nenutolti nuo strateginių buto vietų. Taip pat vis dar (!) užeinu Eurovizijos sukeltas bangas, kuriose banguojama apie tai, galima storą moterį vadinti stora, nes tai tik kūno plotą nusakanti sąvoka, ar visgi ne? Pati manau, kad jei nori apibūdinti išvaizdą ir šiaip ar taip minėtum tą plotą kaip nors gražiau, pvz., “stambi”, “apkūni”, tai ir žodis “stora” yra normalus. Bet, deja, dažnai jis naudojamas ne išvaizdai nusakyti, o įžeisti, nes na pasakykit man, ar bent vienas nežinot, kaip atrodė Eurovizijos nugalėtoja? Žino visi, tai kam žinomą dalyką vis apibūdinti ir apibūdinti? Gerai viešoje erdvėje buvo išsireikšta, kad kai kalbama apie patinkančius dalykus, tai neužklius išvaizda. Pvz., jei storulė išgelbės tris vaikus iš gaisro, tai niekas nelinksniuos stora tą, stora aną. O jei laimi grožio konkursą, tai jau prasideda heitas, tarsi ji neturėtų teisės kažkur rodytis:).

Toks šiandien mano minčių srautas po truputį pereinantis į nagų lakavimą. Aš prisipažinsiu, kad labai seniai jau norėjau išmėginti “CND Vinylux” viršutinį sluoksnį. Lyg šiol esu įsimylėjusi “Orly” produktą ir buvo smalsu ar CND jį nurungtų :).

Ir čia labai netikėtai, neįspėję “Vitrina Pro” atstovai atsiuntė išsvajotą lakiuką kartu su draugais. Tai yra mini produktų pakuotę, aliejuką, lipnumo valiklį ir lako nuėmėją.

Naudojimas:

1. Kruopščiai nuvalome nago plokštelę su CND Scrubfresh priemone

2. Padengiame nagą Vinylux laku – 2 plonais sluoksniais

3. Užbaigiame procedūrą padengdami vienu Vinylux Top Coat sluoksniu

Lako pašalinimas:

4. Tam, kad greitai pašalinti Vinylux laką, rekomenduojama naudoti priemonę “CND Nourishing Remover” – ir lengvais įtrinamaisiais judesiais pašalinti laką nuo nago plokštelės.

Taigi, viskas kaip ir aišku ir galime prieiti prie įvertinimo.

Pasakysiu, kad pasteliniai lakai man nepatiko. Ne dėl savo savybių, bet aš nemėgstu tokių spalvų. Be to, nesugebu gražiai jomis nusilakuoti. Esu gavusi panašių iš kitos kompanijos – tas pats velnias. Na nemielos ir tiek.

Tačiau žydrą spalvą išmėginau pagal instrukcijas ir savo nuostabai išvaikščiojau 5 dienas. To dar nėra buvę. Tačiau, kaip sakiau, gautų lakų spalvos man nepatinka, tad baigusi eksperimentą su CND, aš tą top sluoksnį išmėginau ant kitų, paprastų nebrangių lakų. Ir veikia! Iš 1-2 man įprastų dienų aš galiu vaikščioti 4-5! Taip, tai nėra žadamos 7, bet aš pripratus, kad neretai lakas neištempia net vieną dieną, tikrai nesitikiu savaitės.

Užskaitau tą viršutinį sluoksnį ir svarstau galimybę nusipirkti kokią rusvą nagų lako spalvą.

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: www.venividi.lt

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą