CND VINYLUX

CND VINYLUX

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

 Kad ir kaip vertinčiau ilgalaikį lakavimą, nuo jo taip pat reikia poilsio. Alternatyva – paprasti nagų lakai, tik štai čia yra viena maža smulkmena.. jais negalima pasitikėti. Kai produkto aprašyme teigiama, jog rezultatas džiugins iki 7 dienų, o realybėje atlaiko vos 7 valandas, natūralu, jog pasitikėjimas susitraukia iki mažyčio taškelio kažkur visatos pakrašty. Štai kodėl atsikračiau beveik visais nagų lakais, pasilikdama vieną „šventinį“ ir brandų su rožinės ir sidabro spalvos blizgučiais ir kitą, kurį išbandžiau žiemos pradžioje.

Bet šiandien ne apie juos. Ilgą laiką visai nelakavau nagų, nes nebuvau pasirengusi kiekvieną vakarą jų perlakuoti. O dar tas lūžinėjimas! Kai vos paūgėję nusprendžia, jog ne, šeimininkei ilgi nagai netinka ir atsisveikina įskildami. Iki šiol tik ilgalaikis lakavimas išsklaidydavo šias negandas, tačiau labai gali būti, jog šiam reikalui atsirado stiprus konkurentas.

Mano laimei gavau išbandyti hibridinio nagų lako sistemą „CND Vinylux“, kurią sudaro top coat ir spalva. Teigiama, jog ši sistema nepažeidžia nago plokštelės, o rezultatas išsilaiko iki 7 dienų. Be to, nereikia naudoti UV lempos! Ir nors man pilnai atlaikė 5 dienas, dievaži, tai geriausias dalykas mano nagų lakų istorijoje! Nenubluko, nenutrupėjo ir nenulūžo nei vienas nagas! Šiam reikalui pašvenčiau keturis 7dienius, kai vis nusilakuodavau iš naujo ir stebėdavau, kiek gi lakas atlaikys naująją savaitę.

Naudojimas labai paprastas:
nago plokštelė nuriebalinama – tepamas spalvotas lakas – tepamas užtvirtinamasis viršutinis sluoksnis

Spalvotas nagų lakas nudžiūsta labai greitai, tuo tarpu viršutinio sluoksnio džiūvimas trunka iki 5 min. Teigiama, jog ProLight technologijos pagrindas – polimerinis ryšys, kurio rezultate lakas tvirtai sukimba su nago plokštele, įgyja atsparumą skilinėjimui ir su laiku tampa vis atsparesnis veikiant natūraliam apšvietimui.

Dar vienas labai pradžiuginęs dalykas – platus spalvų pasirinkimas. O mano mėgiamiausios neutralios spalvos. Hibridinio nagų lako sistemą galite įsigyti vitrinapro.lt Rekomenduoju! 

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: https://smailyte.com/cnd-vinylux/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą