CND CUCUMBER HEEL THERAPY – terapinis kremas kulnų odai + SPA kojinės

CND CUCUMBER HEEL THERAPY – terapinis kremas kulnų odai + SPA kojinės

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

CND pasaulinis lyderis profesionalioje rankų, kojų ir grožio priežiūros priemonių srityje. Cnd terapinio kremo kulnų odai, kurios kiekis 77 ml. Produkto kaina 12,50 . Indelis šviesus, baltas, atkreipiantis dėmesį vitrinose su agurkų riekelių inicialais.

Informacija pateikiama anglų kalba.

Vitrinapro internetinėje parduotuvėje pateikiama trumpa informacija apie produktą: CND CUCUMBER HEEL THERAPY INTENSIVE TREATMENT – intensyviai drėkinantis terapinis kremas su botaninės kilmės ingredientais. Kuris ramina ir minkština suragėjimais padengtą kulnų odą. Padeda atkurti išsausėjusią , šiurkščią kulnų odą. Aprūpina giliu drėkinimu. Reguliarus naudojimas slopina suragėjimų susidarymą.

Sudėtis: sudėties produkto kūrėjas ant etikės nenurodo, tačiau radau internete. Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Mystristate, Lactic Acid, Urea, Cetyl Ricinoleate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Polysorbate 60, Sodium Lactate, Ethylhexyl Hydroxystearate, Propylene Glycol, Panthenol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Methylparaben, Propylparaben, CI 61570 (Green 5), Ci 47005 (Yellow 10). Sudėtis nėra labai natūrali, tačiau tai ką žada terapinis kojų kremas likau patenkinta.

Terapinis kremas kulnų odai yra pateikiamas baltame plastmasiniame indelyje. Indelis yra sandariai uždarytas. Norint jį atidaryti tereikia lengvai nuplėšti parodytą vietą.

vieta

Priemonės, kurios pateikiamos buteliukuose yra pačios saugausios, kadangi niekada nepasiims per didelis kiekis ir labai tikimybė, jog išbėgs vežantis į kelionę. Konsistencija tiršta, primenanti šviežių sutarkuotų agurkų spalvą. Kremą paskirstau ant pėdų odos ir švelniai pamasažuoju, kad įsigertų. Kremas neturi lipnaus paviršaus ir akimirksniu įsigeria. Tai ypač aktualu skubantiems, kurie neturi kada laukti, kol kremas įsigers. Kadani rinkinyje buvo ir Spa kojnes efektas buvo žymiai stipresnis, nei be jų.

cndrankos

Cnd terapinio kremo kulnų odai viršutinėse natos vyrauja agurkų kvapas, kuris ir yra pavaizduotas ant pakuotės. Tačiau, man šis kvapas pasirodė kiek sintetinis, todėl toms, kam kvapai neturi labai didelio skirtumo drąsiai rekomenduoju, nes įsigėrus kremui kvapo po kurio laiko nebelieka.

Poveikis: Nors mėnesį naudojau šį kremą ir vieną ir su Spa kojinėmis, tai akivaizdžiai pamačiau, kad mano kulnų oda nebetrūkinėja, nors ir intensyviai dirbu ir sportuoju, ko pasakoje mano kojų oda gauna didelį krūvį ir tai tapo mano nepamainoma priemonė ant mano naktinio stalelio ne tik, kaip aksesuaras, bet ir norint palepinti kojų odą. Taip pat šį krem ą naudoju ne tik kojom, bet ir alkūnėm, kurios linkusios sausėti.

kojos

CND SPA KOJINĖS

Kojinės buvo įpakuotos į plastmasinį maišelį. Informacija pateikta anglų kalba. Kojinės baltos su pūkeliu su CND firmos logotipu primenančios įprastines kasdienai naudojamas kojines. Tačiau, naudojant su tos pačios firmos terapiniu kremu kulnų odai efektas buvo kaip iš salono.

kojines
Vienintelis minusas, kad šios kojinės labai “pukuojasi”, ir kiekvieną kartą jas naudojant lieka pūkelių ant paklodės.

                                             Beatričė Ivaškevičiūtė

                               

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą