CND Boho nagų lakų vasaros kolekcija

CND Boho nagų lakų vasaros kolekcija

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Kaip jau pastebėjote iš mano nagų lakų apžvalgų - pati turiu tvirtus, natūralius nagus, tad nei priauginimai, nei gelinis lakavimas, man nėra būtinybė. Tad, dažniausiai nepraleidžiu progos išbandyti nagų lakų ir priemonių, kurios kuo ilgiau leidžia džiaugtis tvarkingais nagais. Jau dalinausi visa CND Vinylux sistema, apie kurią galite pasiskaityti čia.

Šiandien apžvelgsiu CND Boho kolekciją, kurią sudaro keturios unikalios spalvos (aš pasidalinsiu trimis spalvomis ir top coat'u). Žinoma, šios spalvos itin vasariškos: ryški rausva (uogų) spalva pavadinimu OFFBEAT #278, švelni persikinė UNINHIBITED #279, prigesinta geltona spalva VAGABOND #280.

Paskutiniu metu stengiuosi į savo garderobą įnešti daugiau spalvų, bet vienas iš būdų pagyvinti įvaizdį - yra būtent spalvoti, ryškūs nagai. O dar kai jie išsilaiko tvarkingi ne dieną, ir ne dvi :)

Mano nuomonė:
Visų pirma, spalvos, spalvos, spalvos! Asmeniškai man, jos nerealios, ypač rausva uogų spalva :)

Ir dar tie maži buteliukai, tokie mieli ir patogūs (ypač keliaujant), neužimantys daug vietos.
Spalvos intensyvumui išgauti pakanka dviejų sluoksnių, kurie greitai išdžiūsta. Užbaigiamasis bespalvis nagų lako sluoksnis, sulygina nagų lako nelygumus ir suteikia blizgesio.
Šie nagų lakai išsilaikė 3 dienas kaip ką tik nulakuoti, ir tik vos vos aplink kampučius pradėjo atšokinėti, būtent po 3 dienų.
Ar rekomenduoju? Taip, toms, kurios mėgsta spalvas :)

Originalų tinklaraščio įrašą rasite: http://asciaesu.blogspot.com/2018/06/review-cnd-boho-nagu-laku-vasaros.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą