CND aliejukas nagams ir odelėms SolarOil

CND aliejukas nagams ir odelėms SolarOil

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Ir tada puolu naudoti, tepu sau laiminga vieną antrą trečią kartą. O ketvirtą kur nors nukišu, penkto nebebūna. Arba jis ateina po kokio pusmečio. Ir visgi aš stengiuosi. Tikra tikrai! Nes matau tų aliejukų naudą. Žinot, kada man labiausiai patinka naudoti? Po to kai nusivalau laką. Tada jaučiu tokį labai nemalonų nuogo nago jausmą. Man net sunku paaiškinti, atrodo, kad nagams šalta, yra kažkoks jautrumas. Jei jau niekas nepadeda, o lakuoti tuo metu nenoriu, tai užtepu bespalvio lako ar bazės. Tačiau kartais užtenka nagus padengti aliejuko sluoksniu.

Prieš šventes netikėtai gavau “Vitrina Pro” dovanų dėžutę, kurioje slėpėsi “CND” aliejukas, kurį patys gamintojai vadina kondicionieriumi (“Nail & Cuticle Conditioner”). Aš jį įsimylėjau nebandžiusi, nes tas buteliukas toks mažiukas, toks kjūūūūt!

Dėl to savo mažumo gal net turi šansų, kad kada sunaudosiu :).

Aprašymas:

Sinergetiškas natūralių, lengvos konsistencijos aliejų ir vitamino E derinys sukurtas giliai įsiskverbti ir apsaugoti apynagių odeles ir nagus. Palaiko natūralių nagų, nago priedų ir nagų lako stiprumą, lankstumą. Pakartotinai naudojamas aliejus giliau įsigeria į nago plokštelę ir nago priedus užtikrindamas maksimalų naudingų medžiagų įsisavinimą bei procedūros efektyvumą.

Sudėtis: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil; Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil; Oryza Sativa (Rice) Bran Oil; Fragrance (Parfum); Tocopheryl Acetate.

Jei ne parfumas, tai sudėtis būtų puiki. Patiko, kad aliejukas natūralus, nes parduotuvėse tikrai daug pasirinkimų iš mineralinio aliejaus pagrindu padarytų priemonių.

Kvapas tai jaučiasi, kad nelabai natūralus, migdolinis. Primena marcipanus su visu alkoholiu juose :). Tiesa, man patinka, nes aš ir marcipanus mėgstu :).

Pats aliejus ne per skystas, tikrai patogus ir gana greit susigeria, nes užsitepa plonu sluoksniu. Šiaip jau neturiu ko prikišti, odeles pamaitina, bet daugelis aliejų tą daro. Gal tik reiktų susiimti ir nuolatos naudoti, tad galėtų turėti persekiojimo funkciją, ar ką. Apskritai, apie šią priemonę rašau, nes noriu parodyti, kokių mažyliukų būna! Tokį net į džinsų kišenę galima įsimesi ir nelabai jausis :).

Įvertinimas:

Naudinga: Pirkti rasite vitrinapro.lt. 3.7ml buteliukas kainuoja 2.50 EUR. Ten pat rasite ir didesnių.

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://www.venividi.lt/straipsniai/apzvalga-cnd-aliejukas-nagams-ir-odelems-solaroil/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą