BIOKERA PLAUKŲ KAUKĖ SU ARGANO ALIEJUMI

BIOKERA PLAUKŲ KAUKĖ SU ARGANO ALIEJUMI

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Plaukų priežiūros priemonės, sudėtyje turinčios Argano aliejaus, turbūt, yra daugelio merginų mėgstamos. Šis aliejus puikiai drėkina ir maitina plaukus, jie tampa švelnūs ir lengvai šukuojami. Vasarą plaukų lepinimas kaukėmis itin svarbus, kadangi juos labai džiovina UV spinduliai, kondicionieriai. Šį kartą išbandžiau Salerm Biokera linijos kondicionuojančią kaukę.

Aprašymas:

Kondicionuojanti kaukė su Argano aliejumi ir keratinu atgaivina plaukus bei atstato jų natūralų drėgmės balansą, grąžina prarastą plaukų apimtį. Kaip naudoti: paskirstyti kaukę ant plaukų, tačiau netepti ant galvos odos. Palikti veikti 5 minutes. Išskalauti galvą vandeniu. Nušluostyti plaukus rankšluosčiu. Poveikiui sustiprinti, prieš pradedant naudoti kaukę plaukams, rekomenduojama išplauti plaukus Argan Shampoo.
Biokera linijos priemonės yra visiškai natūralios. Ilgai ir atidžiai atrinktų ingredientų poveikis Jūsų galvos odai ir plaukams suteiks išskirtinį rezultatą. Sudėtyje esančios medžiagos efektyviai gydo drėgmės trūkumą, plaukų slinkimą, pleiskanas bei galvos odos riebalavimąsį.

Kur įsigyti: www.vitrinapro.lt

Kaina: 11,30 €

Gamintojas: Salerm (Ispanija). Kompanija veikia daugiau nei 50 metų ir šiandien Salerm Cosmetics yra viena iš svarbiausių Ispanijos kompanijų grožio ir plaukų priežiūros srityje. Bendrovė gali didžiuotis turėdama savo tyrimų ir plėtros laboratoriją, kuri leidžia išlikti tyrimų ir naujų kosmetikos formulių kūrimo priešakyje. Šiuo metu kompanija veikia penkiuose kontinentuose ir yra įkūrusi daugiau nei 30 padalinių didžiuosiuose pasaulio miestuose tokiuose kaip Niujorkas, Frankfurtas, Maskva, Milanas ir Meksikas. Barselonoje įsikūrusi kompanijos stilistų akademija. Salerm Cosmetics prekinis ženklas apima platų spektrą produktų skirtų plaukų kosmetikos procedūroms ir modeliavimui bei tenkinančių profesionalių stilistų ir jų klientų poreikius.

Dievinu priemones su Argano aliejumi! Nors kaukės kvapas beveik nejuntamas, jis nuostabus. Gaivus, jokio dirbtinumo, labai primena profesionalių, salonuose naudojamų priemonių kvapą. Vos per kelias minutes kaukė puikiai atliko savo darbą – plaukai tapo lengvai šukuojami, minkšti, lengvai džiovinosi. Kaukė plaukus sudrėkino jų neapsunkindama. Esu bandžiusi ne vieną Salerm priemonę, nusivilti dar neteko ???? Ši kaukė taip pat puiki, jei ir šampūnas kvepia taip pat, nekantrauju išmėginti! ????

 Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://robeauty.lt/biokera-plauku-kauke-su-argano-aliejumi/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą