Plauko paviršinę struktūrą atstatantis, tausojantis ir saugantis losjonas

Plauko paviršinę struktūrą atstatantis, tausojantis ir saugantis losjonas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Gero sekmadienio ryto, mano brangieji, aš jau iš pat ryto tvarkau nuotraukas tam, kad pagaliau prisėsti ir aprašyti renginius, o kol kas apie papildomą plaukų priežiūros priemonę iš Biokera. Apie Biokera plaukų ampules girdėjau labai daug atsiliepimų, esu labai seniai net bandžiusi, bet didelio įspūdžio priemonė man nepaliko, šiandien apie tai kodėl ir priemonės naudojimo subtilybės.

Gamintojo aprašymas:

Naudojamas prieš ar po bet kurias chemines procedūras. Losjonas padengia plaukus apsaugine plėvele, stiprinančia poveikį. Apsaugo jautrią galvos odą, nuima raudonumą ir odos dirginimą. Naudojimas: išplovus galvą, paskleisti vienos ampulės turinį po visą galvą. Švelniai masažuokite, iššukuokite plaukus. Nenuplauti.
Talpa: 13ml X 4 (ampulės)
Kaina: 6,14 EUR
Kur pirkti: https://vitrinapro.lt/kita-kosmetika-dazymo-procesui/5735-salerm-biokera-plauko-gyvybingum%C4%85-atstatan%C4%8Dios-ampul%C4%97s.html
Mano nuomonė:
Ką reikia žinoti prieš šių ampulių naudojimą, tik tai, kad priemonė skirta sausiems ir pažeistiems plaukams, prieš ampulių naudojimą reikia naudoti giliai valantį plaukų šampūną ir nenaudoti nei balzamo, nei plaukų kaukės, nes tada rezultato nebus (aš pirmą kartą naudojau po plaukų balzamo, rezultatas - riebūs plaukai). Gamintojas žada atstatyti plaukų struktūrą, bei pagerinti plaukų būklę. Po pirmo naudojimo, aišku, stulbinamo rezultato laukti nereikia, tačiau ir naudoti losjoną po kiekvieno plovimo irgi nereikia. Kaip dariau aš: naudojau losjoną kartą per savaitė (tai reiškia kas trečią plaukų plovimą), po kelių kartų galima naudoti rėčiau, jau tikrai matysite pagal savo plaukų būklėę nes svarbiausiai nepadauginti priemonės (kitaip plaukai bus riebūs, negražūs, praras žvilgesį).
Vienintelis dalykas, kuris man nelabai patiko, tai įpakavimas, bandant nulaužti ampulę, galima greitai įpjauti pirštus. Viską reikia daryti labai atsargiai. Ampulė labai didelė, realiai ampulės tūrinio pilnai užtenka dviems kartams, nes padauginti priemonės nerekomenduoju. Losjonas turi malonų, vos jaučiamą kvapą. Aš paskirstau priemonę ant plaukų ir pradedu šukuoti įprastai. Plaukai po kelių naudojimo tapo stipresni, galiukai atrodo žymiai sveikiau, tačiau aš tikiu, kaupiamasis poveikis yra, todėl sunaudosiu priemones iki pat galo. 
Dar vienas tikslas - išbandyti ampules prieš plaukų dažymą, tačiau kol kas dažyti plaukų neplanuoju, tik plaukai atsigavo.
PR sample
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://lithuaniabeauty.blogspot.lt/2016/10/biokera-plauko-pavirsine-struktura.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą