BIOKERA NATURA ARGAN MASK plaukų kaukė

BIOKERA NATURA ARGAN MASK plaukų kaukė

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Jau porą mėnesių mes be automobilio, iš pradžių atrodė labai nepatogu, dabar aišku irgi nervina, kad negalime išlėkti kur nors toliau, tačiau aš pastebėjau, kad daugiau laiko lieka tiems dalykams kuriems ankščiau nelikdavo... Nors ir dabar savaitgaliais vis tiek išlekiame, vis gi laiko namie praleidžiame daugiau. O ir sutaupyti pavyksta, kai be automobilio. Žodžiu, kaip visada, yra ir pliusų, ir minusų. Kol kas horizonte tinkamo automobilio nesimato, o ir mes dar neapsisprendėme, kokio norėtumėm. Vis gi, tikiuosi, kad iki rudens pavyks rasti, o ir vasara dar norėtusi pasidžiaugti ir išlėkti bent į Trakus... Šiandien dar vienas straipsnis, apie dar vieną kaukę, bet jau – plaukams. Ir jais paskutiniu metu pradėjau labiau rūpintis, beje, jūsų prašymų papasakoti apie plaukų priežiūrą susilaukiu tikrai nemažai... Plaukų priežiūra yra aktuali tema visuomet, nesvarbu, koks metų laikas... Vasara, aišku plaukais irgi tenka labiau rūpintis ir tai daryti man padeda Biokera Natura plaukų kaukė.

aquacetearyl alcohol (minkštiklis, emulsiklis, emulsijų stabilizatorius, klampumo reguliavimo medžiaga)glycerinbehentrimonium chloride (antistatikas, konservantas, kondicionuoja plaukus)isopropyl myristate (minkštiklis, drėkiklis)argania spinosa kernel oil (Argano aliejus - drėkiklis, minkštiklis, saugo, ramina odą) lanolin (antistatikas, minkštiklis, emulsiklis, PAM, plaukų balzamas, saugo odą)amodimethicone (silikono polimeras, antistatikas, kondicionuoja plaukus)hydrolyzed keratin (drėkiklis, suformuoja plėvelę, antistatikas, kondicionuoja plaukus, skatina jų atsinaujinimą),
isopropyl alcohol (tirpiklis, pasižymi sutraukiamuoju, antibakteriniu poveikiu, mažina klampumą)propylene glycol (tirpiklis, drėkiklis, klampumo reguliavimo medžiaga)diazolionyd urea (konservantas)disodium edta (konservantas, kompleksionas, klampumo reguliavimo medžiaga), cetrimoniumchloride trigricereth-12 (konservantas, emulsiklis, antistatikas)isopropynyl butyl carbamate (tirpiklis, kvepalų ingredientas, kvapų sugėriklis)citric acid (reguliuoja pH; keratolitikas, kvapų sugėriklis)parfumhexyl cinnamal (kvepalų ingredientas)linalool (kvepalų ingredientas, dezodorantas)butylphenyl methylpropional (kvepalų ingredientas)hydroxycitronellal (kvepalų ingredientas)hydroxyisohexyl cycloexene (hydroxyisohexyl cycloexene)carbokaldehyde (kvapiklis)CI 16035 (audonas kosmetinis dažiklis)CI 19140 (geltonas kosmetinis dažiklis).
Sudėtis pasirodė pakankamai ilga, daug vidutinio saugumo medžiagų, kelios – pavojingo. Bet, argano aliejus net penktoje vietoje, tai labai džiugina. Galėtų nebūti dažiklių, nelabai aišku kam jie, nes kaukė – balta. Bet, matyt tam yra priežastis, o šiaip, nėra parabenų, kitų pavojingų konservantų. Sudėtį vertinčiau neblogai, nes 
kondicionuojanti kaukė su Argano aliejumi ir keratinu atgaivina plaukus bei atstato jų natūralų drėgmės balansą. grąžina prarastą plaukų apimtį Naudojimas: išplovus galvą su šampūnu ir jį išskalavus, paskirstyti produktą ant visų plaukų, bet netepti tiesiai ant galvos odos. Iššukuokite plaukus šukomis, jog produktas tolygiai pasiskirstytų ir palikite 3 -5 minutėms. Po to išskalaukite plaukus šiltu vandeniu.
Kaip naudoti: paskirstyti kaukę ant plaukų, tačiau netepti ant galvos odos. Palikti veikti 5 minutes. Išskalauti galvą vandeniu. Nušluostyti plaukus rankšluosčiu. Poveikiui sustiprinti, prieš pradedant naudoti kaukę plaukams, rekomenduojama išplauti plaukus Argan Shampoo.
Biokera linijos priemonės yra visiškai natūralios. Ilgai ir atidžiai atrinktų ingredientų poveikis Jūsų galvos odai ir plaukams suteiks išskirtinį rezultatą. Sudėtyje esančios medžiagos efektyviai gydo drėgmės trūkumą, plaukų slinkimą, pleiskanas bei galvos odos riebalavimąsį.
GAMINTOJAS
Salerm (Ispanija). Kompanija veikia daugiau nei 50 metų ir šiandien Salerm Cosmetics yra viena iš svarbiausių Ispanijos kompanijų grožio ir plaukų priežiūros srityje. Bendrovė gali didžiuotis turėdama savo tyrimų ir plėtros laboratoriją, kuri leidžia išlikti tyrimų ir naujų kosmetikos formulių kūrimo priešakyje. Šiuo metu  kompanija veikia penkiuose kontinentuose ir yra įkūrusi daugiau nei 30 padalinių didžiuosiuose pasaulio miestuose tokiuose kaip Niujorkas, Frankfurtas, Maskva, Milanas ir Meksikas. Barselonoje įsikūrusi kompanijos stilistų akademija. Salerm Cosmetics prekinis ženklas apima platų spektrą produktų skirtų plaukų kosmetikos procedūroms ir modeliavimui bei tenkinančių profesionalių stilistų ir jų klientų poreikius. VITRINA yra oficialus Salerm Cosmetics atstovas Lietuvoje.
https://www.vitrinapro.lt
Kaina: 11,30 €
Kur pirkti: Vitrina PRO parduotuvėse
Kalbant apie įpakavimą – tai sakyčiau standartinė minkšto plastiko pakuotė, kuri buvo popierinėje dėžutėje, atrodančioje labai „ekologiškai“, žolė ir popierius daro įspūdį. Realiai visos plaukų priemonės su arganu man patinka, todėl ir iš šios tikėjausi daug.
Smagu, kad gauname greitą rezultatą: plaukai pamaitinti, atgaivinti, minkšti, švelnūs ir blizgantys. Bet dar svarbiau, kad įdienojus jie nesusiriebaluoja, plaukai išsidžiovina daug greičiau, yra paklusnesni.
Kaukė baltos spalvos, kvapas vos juntamas, aš realiai nelabai jaučiu jį. Priemonės net mano ilgiems ir storiems plaukams reikia labai nedaug, skalsi. Vienintelis dalykas, ko tikėjausi, tai geresnės sudėties, tačiau ji nėra tokia „pikta“ kaip daugelio dabar mano vonioje esančių priemonių.
Kaukės nenaudoju kas dieną, maždaug 2-3 kartus per savaitę, ir turiu pastebėti (nors ir tai kompleksiškas rūpinimasis plaukais), bet mano plaukai dabar atrodo daug geriau ir sveikiau. 
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://ilovemanythings.blogspot.lt/2016/07/biokera-natura-argan-mask-plauku-kauke.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą