Biokera Arganology Serumas stipriai atstatantis pažeistus plaukus ir jų galiukus

Biokera Arganology Serumas stipriai atstatantis pažeistus plaukus ir jų galiukus

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Su plaukų aliejukais galimi du scenarijai - arba jūs pataikysite bei įsigysite gerai įsigeriantį, besvorį produktą, arba visiškai prašausite ir įsigysite itin riebų, apsunkinantį bei riebinantį plaukus aliejuką. Tam ,kad pirkinys atneštų džiaugsmą, o ne kartėlio skonį, siūlau atkreipti dėmesį į Biokera Arganology serumą/ aliejuką, kuris užkilo ant mano pjedestalo viršūnės. 

Arganology serumas - tai iš naujo atrasta originali formulė argano ir medvilnės aliejaus pagrindu, kurią sukūrė alchemikai istoriniais Al-Anadalus laikais. Šią išskirtinę natūralaus grožio paslaptį suteikiančią plaukams nepaprastą minkštumą, spindesį ir glotnumą Jums išsaugojo Salerm Cosmetics. Serumas stiprina ir atgaivina pažeistus plaukus. Greitai absorbuojasi. Ne aliejingas.
Kaip naudoti: Išplovus galvą įsipilkite nedidelį kiekį Arganology į delną ir ištepkite plaukus, tada modeliuokite šukuoseną įprastais būdais. Po naudojimo sandariai uždarykite buteliuką ir saugokite jį toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Salerm pristato naują, vidutinio dydžio (60 ml) argano serumo buteliuką su dozatoriumi, kuris leidžia taupiau ir patogiau naudoti priemonę. Gamintojai itin protingai pasielgė išleisdami ne tik didelę šio serumo pakuotė, bet ir mažesnio įpakavimo pakuotę 10 ml. Numanau, kad šio serumo mažų pakuočių pardavimai buvo dideli, ko pasekoje išleistas ir didelės talpos buteliukas, kad vartotojas galėtų turėti ne tik gražų produktą, bet ir ilgam pamiršti rūpesčius perkant mažus įpakavimus. Žinoma, iš pat pradžių pakerėjo auksinė pakuotė bei itin kokybiškas bei raštais apraizgytas stiklo buteliukas. Sutikite, priemonė atrodo tikrai wow, tačiau vien grožiu vartotoją vargu ar sužavėsi. Kalbant apie priemonės konsistenciją, ji ganėtinai tipiška bei dažnai sutinkama tarp aliejukų bei serumų - skalsi, tiršta, gerai slystanti. Serumo kvapas - nerealus, toks rytietiškas bei prabangus. Man labai patiko kaip produktas pasidengia ant plaukų bei skleidžia malonų aromatą. Biokera Arganology itin gerai minkština, glotnina ir suteikia plaukams spindesio. Man pakanka vieno pompos paspaudimo, nes nemėgstu padauginti produkto. Nuo plaukų garbanojimo, mano plaukų galiukai neretai nukenčia, todėl šis aliejukas man tarnauja ne tik, kaip plaukus gražinantis serumas, bet ir kaip plaukų galiukus atstatantis aliejukas. Jei dar abejojate, labai rekomenduoju pradžiai išbandyti mažesnį šio serumo variantą 10 ml, kuris kainuoja vos 3,09 eur , ir tik paskui rinktis didesnį variantą (60 ml, kaina ~ 17,09 eur) pastoviam naudojimui. 
Serumą galite įsigyti www.vitrinapro.lt bei Vitrina parduotuvėse. 
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://grozioblogasbeautyblog.blogspot.lt/2016/10/biokera-arganology-serumas-stipriai.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą