Atradimas ORLY Breathable nagų lakas + blizgesys

Atradimas ORLY Breathable nagų lakas + blizgesys

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Pastarąsias dienas testavau Orly Breathable nagų laką ir viršutinį sluoksnį. Spalvą pasirinkau pavasarišką ir labai atitinkančią mano stilių. Bet pradėkim nuo pradžių, ką gi mums žada aprašymas? Aprašymas ilgas, bet labai išsamus!


Aprašymas:

Skirtingai nuo kitų nagų lakų, kurie taip pat sukuria apsaugą nagui Orly „Breathable“ pasižymi išskirtine deguoniai pralaidžia formule, kuri užtikrina optimalų nago plokštelės drėgmės palaikymą.
Nauja technologija leidžia nagui kvėpuoti t. y., praleidžia deguonį ir atsižvelgiant į natūralią nago fiziologiją palaiko drėgmės balansą. Ji panaši į kontaktinių lešių technologija, kuri leidžia drėgmei judėti pirmyn ir atgal ir tuo pačių užtikrinti ilgesnį nagų lako išsilaikymą, spartesnį nago augimą bei bendrai sveikesnę nago plokštelės būklę.
Orly „Breathable“ nagų lakas turi ne tik išskirtinę dėguonies technologiją, bet ir pasižymi tokiomis sudedamosiomis dalis kaip: argano aliejus, provitaminas B5, Vitaminas C dėl kurių nagai yra labiau drėkinami, tampa tvirtesni ir greičiau auga.


Nago plokštelės kvėpavimą užtikrinanti formulė apsaugo nuo drėgmės pertekliaus ir taip pagerina nagų lako sukibimą su nagu. Pati nagų lako formulė primena porėtą tinklą, kuris leidžia laisvai cirkuliuoti vandeniui, nepažeidžiant viršutinio nagų lako sluoksnio.


Pirmiausiai Orly „Breathable“ yra išskirtinai profesionalus produktus su trys viename formule, kuri reiškia, kad šis nagų lakas ne tik stiprina ir apsaugo nagus, bet ir vienu žingsniu padengia nago plokštelę baziniu, spalvos ir viršutiniu nagų lako sluoksniais.


Deguonies technologija – užtikrina nago plokštelės drėgmės balanso palaikymą, atsižvelgiant į natūralią nago fiziologiją. Argano aliejus – maitina sausus ir silpnus nagus. Provitaminas B5 – drėkina ir padeda palaikyti nagą sveiką. Vitaminas C – puikus antioksidantas.
Orly „Breathable“ nagų lakas savo formulėje neturi šių komponentų: Dibutyl Phthalate (DBP), Toluene, Formaldehyde, Camphor, Formaldehyde Resin, TPP/TPHP, MEHQ, Paraben, Gluten, Animal Derived Ingredients
99 moterų panaudojusios Orly „Breathable“ nagų laką pastebėjo tokius teigiamus pokyčius:- nagai tapo stipresni ir sveikesni po vienos savaitės.- nagai pradėjo augti greičiau.- nagų lakas yra tvirtesnis, ne taip greitai atšoka.- nagų lakas išlieka ilgiau.- dešimt manikiūrisčių iš dešimt patvirtino, kad nagų laką buvo lengva padengti.Manikiūristės išbandė šį nagų laką ant 500 moterų ir palygino su tradiciniu nagų lako.
Patį lako šepetėlį sudaro 600 šerelių, su kuriais itin patogu lakuoti nago plokštelę. Puikiai paskirsto nagų laką ir lengvą valdyti.

Naudojimas:
Labai svarbu lakavimą pradėti ant švaraus ir nelakuoto nago. Tada tepti du sluoksnius pasirinktos spalvos Orly Breathable lako. Norint suteikti nagui ypatingą blizgesį ir apsaugą, aš papildomai, nagus padengiu vienu sluoksniu Orly Breathable blizgesio sluoksniu.


Mano nuomonė:

Iki šiol nebuvau bandžiusi nei vieno produkto nagų priežiūrai būtent iš Orly gamintojo, o juk apie ją girdėjusi tiek daug, internetas mirga nuo pagyrų šiam gamintojui visame pasaulyje. Tad vedama smalsumo ir paskatinta visuomenės atsiliepimų - pagaliau išbandžiau, testavau ir visiškai prisidedu prie pagyrų.
Visų pirma buteliukai tikrai nemažo tūrio - 18ml. Šepetėliai, kaip jau minėjau, sudaryti iš 600 šerelių ir itin patogūs. Lakas pakankamai greitai džiūsta, o man tai didelis privalumas, kadangi neturiu kantrybės (kaip ir dauguma moterų, turbūt :)) sedėti 30 min ar daugiau ir laukti kol nudžius nagai :)
Pasirinkau šviesą spalvą, būtent tam, kad galėčiau visiškai ištestuoti produktą. Juk dažniausiai šviesios spalvos lako reikia tepti ne vieną, ir ne du sluoksnius, kad išgauti ryškią spalvos pigmentaciją.
Būtent šio lako tepiau du sluoksnius ir, kaip matote nuotraukoje, to visiškai pakako išgauti pilnai pigmentacijai. Viršutinis sluoksnis, nepasakyčiau, kad yra būtinas, tikrai pakanka tik nagų lako. Jis suteikia tik blizgesio.
Drįsčiau teigti, kad šis produktas man patiko labiau, nei anksčiau aprašyta CND Vinylux nagų lakų sistema. Didžiausias skirtumas tarp jų, kad, būtent man, šis lakas ant nagų išsilaiko ilgiau. Jeigu juos pasaugau, tai tikrai apie savaitę nagai lieka tvarkingi. Kas man - tikras atradimas.
Ar rekomenduoju? Be abejonių, taip!
10/10

Dėkoju, kad skaitote ir domitės,
Gražios dienos!
Eglė.♡
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: 
http://asciaesu.blogspot.com/2018/05/atradimas-orly-breathable-nagu-lakas.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą